![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
aia e Olivia ? =)))))))) !
|
foarte frumoasa daca e Olivia sau cine zici:D
|
ok:lol: duff /:) da interviuri , intersting :D
|
|
am dat si eu un reply tot acolo.. :)
|
Bai robynet sa venim noi la bucuresti si tu sa n-apari in peisaj ? Baieti mi-au zis ca cica n-ai avut bilet de permisie :D
|
bai mare moderator...tu alta treaba nu ai decat sa stai la c#ru' meu sa vezi unde postez????
te rog sa-ti vezi de treaba ta. |
ma gogule ma....tu ai ceva in ultima perioada si vad ca robynet a vrut sa faca o gluma...una chiar ok as putea spune :lol::lol::lol::lol::lol:
|
asa e :) si pe mine m-a luat la penis vineri seara pentru o gluma acceptata in alte vremuri... demult apuse pare-se...
|
Quote:
Sincer imi cer scuze. Baietii vorbesc si ei asa cat isi permit ca nu sunt acolo :)) Pot spune ca exista un mic sambur de adevar dar restu e cancan. si acum motivul adevarat am fost la 5 ore minunate de shopping in mall :) nu vreau sa imi aduc aminte. Lasa ca recuperam la Constanta :lol: Quote:
oke deci pentru treaba asta nu mai caut anturaj cu tine ;) daca esti tu cu curu in sus nu inseamna ca suntem noi idioti. N`are rost sa zic mai multe. |
Quote:
Batman, da-te jos din copac :lol::lol::lol: Pitbull Atodiresei e mic copil pe langa tine :lol::lol::lol::lol: hai ca glumesc mai little baloo :P |
Quote:
|
Ce sa fac si eu imi plac fetele :))) frumoase
|
ba termina-te ca te vede iub :)))
|
Quote:
|
maine in jurul orelor 19 rog pe lucian, tataie, marius(si cei care mai vor) sa fie prezenti la o intalnire ptr un reportaj la teve....locul este inca necunoscut , se va comunica maine
|
despre ce este vb la emisiunea asta si ce tre sa facem ca eu ma rusinez la tv si nu vreau sa rada mama d mn :)))))))))
|
ce fac fetele? Mai traiesc ?
|
gata ma iti dau jantele?
dc?sunt prea mari?:) |
nu ca mi-am luat cu 9J;;) spate
|
ce jante ?:D
si mai merge motorasu cu jantele ?:D |
Numai o puornesc doar sa aud toba si o imping eu si cu baietii dam ture de cartier:))
|
Re: La multi ani !
=)) :)) vb lumea... :P
|
Quote:
|
48? :) mai e putin si se face saptamana...
|
daca sta 1 sapt sa puna niste poze pe forum , cam cat mai sta si el pana intalneste o fata cu care sa...... :D...ca deja are 19 ani .... ajunge ore sa depaseasca filmul Virgin la 40 de ani ?
tataie...33 de ani ?????? |
NU MERGE!!!!!!!!
o sa incerc sa ii schimb formatul sau in cel mai rau caz, il dau pe mail altcuiva sa il urce |
i.n.a.p.t
|
Io
Nu Am Postat Tot :lol::lol::lol::lol: P.S gata cu offtopicul ca iar intra RoByNeT suparaciosul, ofticosul...etc... |
Quote:
PS: ai +1 pumn in cap vineri deci = 2. |
Daffy.. suna-l pe Johnny FULLIMAGE poate iti explica el cum sa urci filmul...
|
nu credeti ca ar trebui sa ne mutam pe diverse????
Lucian, te rog ;) |
bine, atunci muta posturil pe diverse :)
|
moved.....
|
ba inaptule si alea de mai sus cu eugen, lucian, cu mine, sau esti idiot..
si cu tine, ca ziceai ca inveti si ca nu poti sa pui poze si plm..ori e thread ptr urari si etc ? sau ptr afirmatii ca nu poti u sa pui pozele, ca unu zice nu se sting lumanarile,,,, si iti recomand si thread-ul asta : din 2004 de cand se posteaza poate inveti si u ceva : https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html LOL gg MTX :)) @RoByNeT sa nu mai fac un post aiurea. Mutat din "La multi ani!". |
deci azi aveti ceva....
|
ce ? :D
|
Intr-adevar! chiar avem :) Mtx are aviara si eu porcina! la mai mare Daffy!!!
|
:))) si in plus avem ceva ce tie iti lipseste....la tine sta doar de forma sa nu te ploua in gat :D
|
adik prietene si o viatza de non-parazit?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning