Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

W R S 08-04-08 21:16

Re: Club Cielo

Stopul de nexia mai are galbeneata de plastic portocaliu in dreptul semnalului ? :)

ranek 08-04-08 22:23

iese cineva pe la o "tura" prin oras ? pe la 23 plec ...

morbidmind 10-04-08 11:13

salut! am scos manerul de la frana de mana. imi puteti spune cum scot si butonul??? vreau sa pun altele. multam

C_ME_GLOW 16-04-08 00:54

salut....cum ma pot inscrie si eu...ideea e ca masina nu este a mea in acte ci a tatalui meu dar as dori sa fiu membru. masina are mici imbunatatiri. daca nu se poate nu e nici o suparare...

ranek 16-04-08 01:16

Quote:

Originally Posted by C_ME_GLOW (Post 1486986)
salut....cum ma pot inscrie si eu...ideea e ca masina nu este a mea in acte ci a tatalui meu dar as dori sa fiu membru. masina are mici imbunatatiri. daca nu se poate nu e nici o suparare...

iesi la o tura prin bucuresti , k nici de'al draq nu am somn ...

C_ME_GLOW 16-04-08 02:09

as iesii da m'am mutat de vreo 15 ani de'acolo:(

D o n n 16-04-08 21:03

Quote:

Originally Posted by C_ME_GLOW (Post 1487085)
as iesii da m'am mutat de vreo 15 ani de'acolo:(

intra aici ,fa`ti cont,posteaza 7 posturi in 5 zile...prezintati poze cu masian si cu tine ..si totul e ok..daca vrei sa fii membrru : www.cielorunners.com/forum

C_ME_GLOW 16-04-08 23:53

merci...o sa incerc sa vad daca ma descurc si cat de curand o sa imi prezint si masina dupa ce o sa fac pozele necesare.

B 58 MAL 17-04-08 11:01

Cine stie cat costa 4 bujii champion ?

Geo_ZGA 17-04-08 11:54

de ce Champion? nu vrei si tu ceva mai bun? nu mai stiu cat erau, parca vreo 30-40 ron setul. ia si tu NGK BPR6ES sau Beru. la pret nu e mare diferenta.

B 58 MAL 17-04-08 11:56

tre sa le schimb azi si asa mia zis mecanicu....

Geo_ZGA 17-04-08 12:06

pai da, Champion se folosesc la Cielo... dar eu zic ca nu degeaba le lauda lumea pe alea NGK. la pret sunt cam la fel ca Champioanele... si eu tot Champion am, dar le am pe astea fiindca asa am obliga garantia masinii, sa folosesc piese "de origine"... pe cutia lor scrie Daewoo-GM si pe bujii Champion :lol:
p.s: sunt bunicele, nu zic ca sunt proaste. iei ce vrei tu.

D o n n 17-04-08 12:52

sunt bune maai....io dalea am...si nu am probleme...io am dat 85 de mii pe bujie..

ranek 17-04-08 14:25

:) daca ai problema cu garantia , iati champion . Daca nu , se merita sa'ti iei NGK :) (le recomand)

kamikaze69 17-04-08 22:19

champion sunt bune din alea am si eu merg bine :) deocamdata

W R S 20-04-08 20:26

Baieti... acum cateva zile aparuse un bazait undeva la motor , a inceput din ce in ce mai tare , am crezut ca este racordul flexibil de pe toba , acum mi-am dat seama ca este de la galeria de evacuare galagia.Momentan se aude ingrozitor de tare , ceva de acolo s-a spart .Momentan face un zgomot foarte mare.

In mers "sportiv" se auzea cateodata sunetul acela specific flamethrow-ului...m-am gandit sa o ambalez pe loc , noapte fiind , au iesit dita-i flacarile pe toba finala .Deci scoate si flacari :)

Stie cineva de unde ar putea fi "galagia" ?

morbidmind 20-04-08 20:36

sal in sfarsit am net acasa ... nu mai am user p cielorunners il pot reactiva sau pot sa fac altul cu aclasi nume ??? snapy heeelp!!!

RD-Woo 21-04-08 08:59

Quote:

Originally Posted by W R S (Post 1493926)
Baieti... acum cateva zile aparuse un bazait undeva la motor , a inceput din ce in ce mai tare , am crezut ca este racordul flexibil de pe toba , acum mi-am dat seama ca este de la galeria de evacuare galagia.Momentan se aude ingrozitor de tare , ceva de acolo s-a spart .Momentan face un zgomot foarte mare.

In mers "sportiv" se auzea cateodata sunetul acela specific flamethrow-ului...m-am gandit sa o ambalez pe loc , noapte fiind , au iesit dita-i flacarile pe toba finala .Deci scoate si flacari :)

Stie cineva de unde ar putea fi "galagia" ?

Intre galeria de evacuare si saxofon este o garnitura de teflon...in timp se arde acea garnitura si scoate zgomot + fum (din cauza teflonului)!!
aceeasi probl am avut-o si eu in iarna trecuta!
garnitura se prinde in 2 suruburi cu arc!
am mers la mag (18ron) + 5ron la mecanic pt schimbat....si s-a rezolvat!
te sfatuiesc sa faci acelasi lucru...

Snapy_xxl 21-04-08 09:38

Quote:

Originally Posted by morbidmind (Post 1493945)
sal in sfarsit am net acasa ... nu mai am user p cielorunners il pot reactiva sau pot sa fac altul cu aclasi nume ??? snapy heeelp!!!

Nu stiu ce au facut baietii pe acolo :( Cred ca l-au sters pt ca nu aveai activitate...Vb cu unu dintre ei si sigur o sa te lamureasca ;)

W R S 21-04-08 16:23

@RD-Woo am fost astazi in service era pur si simplu crapata toba la imbinare.Au sudat`o baietii ... nu mai face zgomot , sper sa tina.

Problema acum sunt flacarile ce le scoate finala ... o fi oare ceva dereglat ?

B-64-KTL 21-04-08 17:22

WRS ce se mai aude cu suspensia?

W R S 21-04-08 17:44

Nu au venit , ori pe sfarsitul saptamanii asteia , ori la inceputul saptamanii viitoare, ma tot amana ma tot amana... e si cu Pastele, as vrea sa le vad odata pe masina !

judele 24-04-08 22:31

9 Attachment(s)
mai am pus si eu woofer mac de 250:) dvd cu ecran retractabil...toba sport cu un sunet incendiar !!! dvd il vand....ca nu imi place cum se aude :) si mai urmeaza.... faruri cat de curand si o vopsea neagra MAT !!!

tiolik 24-04-08 23:23

felicitari pt masina dar sincer prea mult negru vezi sa nu faci si farurile negre ca noaptea nu te mai vede nimeni

Mays 03-05-08 17:19

Ce parere ati avea de infiintarea unui site / forum - Cielo
Astept raspunsuri

B-63-WZD 03-05-08 18:21

Quote:

Originally Posted by Mays (Post 1512728)
Ce parere ati avea de infiintarea unui site / forum - Cielo
Astept raspunsuri

Exista deja unu. www.cielorunners.com

shobby 06-05-08 18:53

Re: Club CIELO

salut oameni am intrat si yo de curand in posesia unui cielo din '97 . Masina mere bine dar nu imi place deloc consumu ma gandeam sa schimb injectoarele.Din lipsa de ocupatie am inceput sa ma joc putin cu aspectul ei(cred k la mine e "o boala" k pe toate pe care le-am avut le-am modificat :D).Astept de la voi niste pareri despre masina.BAFTA!!
http://imgplace.com/image/view/de77e...1c58355a0c2bf9

W R S 06-05-08 19:28

Pune-o pe gaz daca consuma mult.
Cat consuma ? Ce benzina bagi ?
Cele din 97 parca merg reglate , du-te la un mecanic care cunoaste daewoo sa ti-o gatuie putin .

BOGY26 06-05-08 23:27

2 Attachment(s)
Si maine o sa pun si noile faruri :-P

W R S 08-05-08 00:42

1 Attachment(s)
Crede cineva ca merge adaptat un semnalizator lateral de Opel Astra G pe Cielo ?!!?

Stie cineva daca difera foarte mult prinderea ?

B-64-KTL 08-05-08 08:35

Merge foarte bine...stiu eu pe cineva care are montat....nu este nimic diferit. Daca mai gasesti un set zi-mi si mie ca si mie imi plac alea.

W R S 08-05-08 09:43

Nu cred ca iau nimic deocamdata , iar a inceput masina sa faca figuri, pacane ceva la suspensie pe stanga fata cand plec de pe loc si cateodata cand iau curbe incet,nu bate , nu haraie ,doar un mic pocnet (ca o bricheta tzac),sa fie de la un surub nestrans...habar n-am , daca ma duc in service mi-e teama ca nu-mi vor rezolva problema !!!

B-64-KTL daca tu spui ca intra in locul astora e perfect, o sa caut sa luam :)

PetricaCBD 08-05-08 11:11

Quote:

Originally Posted by W R S (Post 1521565)
Nu cred ca iau nimic deocamdata , iar a inceput masina sa faca figuri, pacane ceva la suspensie pe stanga fata cand plec de pe loc si cateodata cand iau curbe incet,nu bate , nu haraie ,doar un mic pocnet (ca o bricheta tzac),sa fie de la un surub nestrans...habar n-am , daca ma duc in service mi-e teama ca nu-mi vor rezolva problema !!!

B-64-KTL daca tu spui ca intra in locul astora e perfect, o sa caut sa luam :)

merg semnalele din aripi de la opel astra...modelu prezentat de tine....am eu puse...i-am taiat sistemu de prindere si le-am lipit cu silicon universal(sa fiu sigur k nu sta apa pe sub garnituri)...se vad super bine

B-64-KTL 08-05-08 12:11

O sa te las eu fara ele pe tine Petre ca imi plac mult...mai ales ca sunt putin ,,afumate". :)

PetricaCBD 08-05-08 12:21

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 1521781)
O sa te las eu fara ele pe tine Petre ca imi plac mult...mai ales ca sunt putin ,,afumate". :)

:P fa-ti rost si ti-le montez...daca vrea cineva sa le cumpere pe ale mele...vreau 4000 de euro pe ele si dau masina bonus la ele :D

W R S 08-05-08 18:02

Cine vine la intalnire ? daewooclub sau cielo club ?

B 58 MAL 10-05-08 18:40

am si eu o intrebare....unde gasesc in Bucuresti ..daca se poate in zona vitan... un service unde sa pun si eu masina pe tester sa imi zica ce consum are si daca imi puteti spune un pret cam cat mar costa ms

W R S 12-05-08 06:29

Am incasat o amenda pentru centura ca mergeam prea tare , m-am hotarat sa ii parasc !

Grija mare ce faceti pe strazi !!!

Am vazut politie in dacie inscriptionata cu firma ilink (un ISP , o firma ce monteaza net) masina este alba si juri ca este de la firma !

W R S 14-05-08 18:42

5 Attachment(s)
Am luat semnalizatoarele de Opel Astra , 16 RON bucata .

Mi se pare foarte vizibilila bucata de plastic portocalie , o vedeti in poze (parca la astrele de pe strada nu este deloc vizibila)

Acum cateva sugestii , cum sa le pun , semnalele mele nu ies ,le fortez?

RD-Woo 14-05-08 18:48

Tragi cu putere de semanlizatoare!
O sa se dezlipeasca de pe aripa si vei rupe cele 2 urechi de plastic din interior....doar atat!!
eu zic ca se merita!!!

All times are GMT +2. The time now is 20:01.

- Copyright 2026 4Tuning