![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
hmm...cu volanul pe stanga...mai rar silvia . oricum marfa masinuta :D
|
Quote:
|
Quote:
|
200 sx e tot una cu nissan silvia?
|
@ quattro27 hai cu pozele k ne`ai facut curioshi...:))
|
Quote:
|
Quote:
|
eu va zic un lucru sigur... caut de ceva vreme si numai cateva am gasit... IN EUROPA!
btw... 200sx asta mi se pare ca era de vanzare.. 11.000 euroi cerea pe ea |
ieri am vazut un Hummer H2 SUT galben si cu croame.. dar din pacate n-am apucat sa-i fac niste poze..
|
Quote:
Cred ca se observa cel mai bine diferentele dintre modele in aceste doua poze: http://www.swaqvalley.com/Blueprints...ssan_200SX.jpg http://www.japanautodirect.com/stock...apan%20(2).jpg |
acum cateva zile am vazut 2 forduri mustang gt facut de shelby ,iar la mn in dristor sunt 2 cadillac escalade unicate (arata exact la fel)si sunt alb-creme)
|
turbonetta© pe unde prin Dristor ca acolo stau si eu ..... nu de alta da sa le vada si ochiul meu :D
|
poi aproape de rondul ala din piata nush care acolo la cec
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am vazut si eu 2 escalade alb creme pe langa unirii....erau parcate, pe la apartamentele ambasadorilor sau ceor fi alea, pe la 4 jumate noaptea...la astea am observat un felde side vent cromat...care nu lam observat pana acum la escalade /:)...oricum erau 2 masini extrem de smekere:D
|
"un fel de side vent cromat" trezeste-te tovarase, esti in Romania Comunista, nu in America.
|
1 Attachment(s)
|
Arata bine ursuletzul :>
|
ieri stand la stop am vazut un Navara tragand o platforma cu o masina rosie pe ea. nimic deosebit pana sa apropiat. pe remorca sa vazi un Ferrari 612 Scarlietti, mi-a cazut fata.
|
Quote:
|
cum zici tu asha e, prea intuneric sa vad literele.
bine ca ai inteles unde bat. |
Quote:
|
pisti nu era scaglietti, era 599 gtb fiorano si eu am vazut masina pe trailer la navara
|
f430 rosu in baneasa.. 612 scaglietti la plaza..
|
cel mai bine veniti cu poze si vedem noi ce e :)
|
ma baieti de cand lucrez ca sofer in bucuresti mai precis pe sect 1 am vazut prea multe mashini belea pot sa zic doar asa : db9, masserrati, ferrari vreo 3 modele 2 rosii 1 negru, lamborgini gallardo si muciellago, rolls royce, maybach, corvette c6, pontiac solstice negru, jaguar vreo 3 modele printre care si ala vechi tip lambo, porche cayman, carrera 2 , 3, 911 (nu va mai zic ca in cayman era o gagica bruneta care cand ma vazut ca ma HOLBAM la ia ia dat talpa pe linga mine era sa leshin) si in carrera2 era o blonda frumoasa foc care la fel apasa acceleratia prin dorobanti; bmw m6 negru , mertzane la greu de la slk amg la yahturi(limuzinele alea imense) amg, poate daca imi mai aduc aminte va mai inshir vreo 2
>>>ma scuztai de gramatica da nu am nici un kef la ora asta sa scriu korect, nu va ambalati ca ardeti supapa. |
Are dreptate SirNenea.....vrem pozeeeee :shock: nu vorbe :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
si mda sunt rare in europa ! in tarile Coroanei insa se schimba placa . Se prefera japanesele |
3 Attachment(s)
8) 8) 8) 8) 8)
O jucarie pe la OMV Baneasa... Attachment 222831 Attachment 222832 Attachment 222833 + un Dodge Charger alb model 2007... :rolleyes2 Inca nu am poze dar o sa incerc sa-l prind... L-am vazut de vre-o 3 ori prin cartier... |
Frumos tare A4 asta :D
|
da, superb a4
|
Mie mi se pare cam NFS A4, prea incarcat inutil. Nu datzi cu paru' k eu dau doar cu parerea:lol:
|
e un kitch total a4 ala..un copil bolnav de nfs care a aruncat o groaza de bani, doar ca sa rada toti de el...:lol:
|
mie imi place linia lui si cred ca per total arata bine , nu`mi plac doar alea de rechin pe portbagaj:)....dar cred ca vazut live incanta ochiul
|
sectiunea KITSCH tuning parca era in alta parte
|
Quote:
restul merge,...oricum este aspirator de blonde;) :rolleyes2 |
asa, si?!
la noi inca nu exista discernamant creat pe partea de stil, si de design. poate daca apare la o revista din strainatate e de inteles. omul a investit bani, si arata complet diferit, dar asta nu o face mare smekerie. nu banii sunt totul la design. corect la partea cu aspiratorul :D ... "blonde" nu defineste culoarea parului...:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:03. |
- Copyright 2026 4Tuning