![]() |
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
1 Attachment(s)
Quote:
PS: ea mi-a permis sa pun poza ca altfel nu puneam :) ! hmmm ery sa te vad ce spui..... :P |
.....ery KAM INTERESAT DE FETE ...ntz ntz ntz buhahahahhaahahaa :))))):twisted:twisted: :twisted:
|
eu as pune poze...cu ingerasha mea...dar din pacate mi-a fost interzis cu strictete...
:( :( |
ce pacat :( pune o pzoa cu tine si cu ea si daca e.... ii zici ca ai pus pzoa daor cu tine ;) ea nu trebuia sa fie acolo
|
Quote:
SSssssstttt ca ne aude :D |
Quote:
...:twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: da da stiu liniste ..... |
Quote:
si pt ery ... toate fetele ale 3 din ultimu meu post sunt din CTA :D |
Quote:
hai ma ... sa curga cuvintelelelelelelellelelelele..... streetdancer? sounds cul |
daca am zis ca e puiu meu... :) :) deci clar ca u n-ai loc nu ? asa ca stay back :) .... m-a mancat in curuletz sa pun o poza ...pai daca pun cu prietenele toate si amice... n-am iesire sigura :P
PS:17 anisori si iti ajunge :) |
Quote:
|
Quote:
....te`ai ars ery :twisted: :twisted: :twisted: ...ti`am zis sa nu te joci u dracii :lol: 8) |
Quote:
|
hahahah nu merge cu mine..... ! uite incearca la cheloo ca el e un distribuitor mai bun... da si in stanga si in dreapta fara numar.. o s-o de-a si pe a lui pana la urma :) :) :) :)
|
bine bine ,tu zi cum ramane cu streetdanceritza aia ...
|
2 Attachment(s)
pai ramane in felul urmatorul! ea ramanea puiu meu... si danseaza incontinuare si isi vede de scoala :)
hai sa te mai inebunesc un pik :) |
Santose daca platesti bine iti dau eu poze cu a lu` tuningboy:)
|
Quote:
|
Glumesc , ca tuningboy stiu deja a pus botu:) si asa e supi el pe mine , il mai atac si acum...putin:)...
|
Quote:
|
zero cooooool ne faci cunostinta cu irina lu tuningboy :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Quote:
din cate tin eu minte parca de acolo ... :)))))) nu stiu exact |
maine prietena mea are prezentare de moda(lenjerie intima). O sa incerc sa revin cu poze:)
|
iar nu merge editul! vreeam sa precizez Lamishto ca sunt 3 tipe diferite in pozele alea! nu e una singura :) :) :)
|
wohoooooooooooooooo pozeeeeeeeeeeeeeeeeee :) ... wohooooooooo ce gagiciii woohoooooooooooooooo ... Romaniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ai lovvvvvvvvvvv iuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
buhahahaha bah frumoase fetele sa`mi trag una :) .. vreau si eu ... nishte telefoane :) |
Santose, mai repede vorbesti cu mine, ca suntem colegi de liceu. :lol: Desi nu as vrea sa il suparam pe tuningboy.
|
pe mine nu m-ar deranja sa-l suparam , atata timp cat. . ar merge cu streetdanceritza ..
|
Quote:
sa vezi ce-o samai innebunesti tu ... ;) |
belea :) .. mai avetzi poze mai punetzi .. sa ne scaldam si noi ochii :) eventual nishte decoltee ... glumeam NOT :)
|
am si eu niste poze frumoase dar nu le pun :D
|
hahaha.... si daca va spun ca are prieten? s-a terminat jmekeria ! :) u zero_cool ai cunoscut-o de revelion,fiind prieten cu nasul ei daca nu ma insel :) .... eu sunt mult mai avansat :P :P !!! CONCLUZIE: fata nu e interesata de nimeni :)
hai pune-ti si voi poze ca eu nu mai am voie sa pun cu altele ! va mai pun cu dinastea de pe net cu care n-am nici o treaba daca vreti |
Nu am cunoscut-o de revelion, ci in Piata Constitutiei, pe 18 martie, au fost acolo ea si cativa prieteni, printre care si nasul ei, care e coleg de clasa cu mine... probabil ca a uitat de asta. Intr-adevar, revelionul l-am petrecut la ea, impreuna cu mai multi colegi de liceu. Si cam atat.
|
4 Attachment(s)
hmm... ea asa mia zis ca de rev v-ati cunoscut ! :) nu mai conteaza noi sa fim sanatosi ! :P
Zero...: ultimele 3 poze iti spun ceva? :) :) :) baieti la asta va dau si id si adresa :) :) HAI BAIETI CU POZE... baga-ti ! pana atunci pun eu una neinteresanta cu care vb cand nu am ce face :) |
a2a poza a tare fain am copiat poza asta .....a4a poza parca luat i depe net....
|
Ultima poza nu imi spune mare lucru, prima imi place... nu vezi asa ceva in fiecare zi. Sau e doar asa... de reclama ? :lol:
|
deci sa fie clar: prima poza e o amica ! a2a a3a si a4a reprezinta aceeasi persoana---- e colega cu iry si e super cwrva din cate stiu eu :) iulia o cheama
|
Ba Sa Moara Cernavoda! Pune 1 Poza Cu O Tipa Si Restu De 3 Pagini Sunt Comentariile Voastre! Mai Lasa-ti Vorbaria Si Baga-ti Poze! Moderatoru Sa Ia Masuri...
|
Quote:
|
Quote:
Buuuueeeeeeeyyy da ce ai cu Cernavoda....? |
Quote:
sorry asta nu se poate spune de unde stiu ! :) oricum sursa sigura... u daca o stii ar trebui sa stii cum e tipa ! MR nice: e normal sa existe si comentarii asupra pozelor... ca asa ne uitam ca prostii si nu intelegem nik :) :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:10. |
- Copyright 2026 4Tuning