![]() |
re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
stie cineva de unde pot cumpara in brasov niste inele de centrare pt jante? sau pe cineva priceput care sa mi le confectioneze?
|
Incearca la Tacton(Inchirieri auto.Vanzari jante si anvelope auto. ) pe str.Lunga 195 ,0732558829
Eu am mai cumparat prezoane de la ei la preturi mai mult decat decente. S ar putea sa gasesti si inele de centrare tot la ei. |
Quote:
mersi Flow! o sa dau maine o fuga si pe la ei. am inteles ca e cineva in Halchiu care e in domeniu si face la strung absolut orice, mai ales legat de jante. stie cineva un nr de tel, etc? |
cum intri in halchiu dinspre brasov.....a doua strada la dreapta si dupa vre-o 500 de metrii pe stanga e o poarte mai mare....malumet se numeste
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mersi! |
Stie cineva cine este fostul propietar al masinii Opel Astra Bertone 2.0 Turbo cu COX la numar ? Din Brasov evident.
|
de ce?
|
Multumesc oricum, am rezolvat. Pentru ca propietarul se lauda ca masina are 275cp, dar a pierdut contra unui 2.5i aspirat.
|
Nici in visele lui cele mai umede nu are masina aia 275 de cai... De cand era prin Brasov erau probleme la electronica...
|
sal cand era masina la mine faceam 2.5 aspirat de la bmw acxum nu stiu ce e cu ea oricum masina e radiata numerele nu s valaBILE ,omu o lauda ca e de vanzare
|
Lasand departe caii putere si tuningul.. un ghid util..:)
http://www.**************/stiri/ai-n...noi-26565.html |
si crezi ca merge linkul? :)
|
Flanse pentru roti in brasov, stie cineva ?
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
feritiva de balti, nu se stie nici o data ce crater poate ascunde :cry:
|
Naspa...
|
Au raschietat astia cu plugu tot orasul....Noi oricum stam bine pe langa alte orase. Pitestiul mai are putin si se surpa.
|
am vazut azi un reportaj la protv...si ziceau k nu mai au bani pt reparatii pt k au cheltuit tot pe dezapeziri......:???:...mda..
|
Luni dupa o mica "plimbare" pana la Ploiesti pe renuminutl Dn1 m-am ales cu mica paguba de 280 Ron +tva...adica una bucata janta tabla de honda facuta patrata...Dupa ce anu trecut mi-a trecut amortizorul la skoda prin capota, anu asta o janta la honda, ma intreb ce mai urmeaza sa patesc pe drumurile iubitei noastre patrie:rolleyes2
|
sa dea domnu sa nu patesti ca mine;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ps:date tu bine pe langa mine sa imi convina pretul si sa am bani sa le cumpar ca nu prea vad alt proprietar din bv sa aiba nevoi si nici am auzit sa fie mare cerere de ele pe net:twisted::twisted: |
Quote:
|
Domnilor moderatori a inceput curatenia de primavara de stergetzi posturi asa cum vrea muskiu vostru.
|
neatza bulaaaaan!!!!!!! :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
SE VORBESTE pe dreq
La Naiba in puiii mei ca sunt plictisit de posturi sterse. Parca e forum de "maicutze" nu potzi sa scapi una mai dulce ca gata se sterge postu.:evil:
|
https://forum.4tuning.ro/402-mures/41...tml#post905256 pe unde ajung masinile brasovenilor..
|
cine vrea sa se pregateasca pt indemanare sa dea o tura pana la campina noaptea pe ploaie :)
|
Quote:
|
Da sunt stopurile de pe KTE, se potrivesc,au doar pozitionarea semnalelor un pic altfel si ceata incorporata, posibil ca tu sa ai ceata pe hayon direct.
|
salut brasov,
am nevoie de o parcare mare si libera unde ma pot antrena pt drift aveti o ideie? |
Hypermarketuri. Dar fi convins ca apare si nino nino in scurt timp.
|
ce este cu aeroportul din ghimbav? e posibil?
pai pe parcari cum sunt cele de carrefour etc. nu pot sta mult ca apare repede "ninonino" |
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning