![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
poporului RAVAL CAR si intrebi de parazit .... e tatal lor la ce tine de electrica si electronica |
multumesc pt raspunsuri...o sa sun la baietii de la custom car ca am mai lucrat cu ei si au facut treaba super buna si preturi ok...dar o sa fac o intrebare si la raval
multumesc inca o data! |
Quote:
Totusi, nu are nimeni idee daca fac urat cei de la vama daca am masina alta culoare fata de ca trecuta in talon ? |
vladut eu stiu ca poti sa ai masina curcubeu...dar o culoare trebuie sa fie 60% ...logic ca cea din talon
|
Ai sanse f mari nici sa nu iti ceara talonul , dar chiar si asa nu prea intereseaza pe nimeni asta , daca ai factura nu ai nici o problema
|
Quote:
|
Quote:
sa te astepti la multe surprize in vama acum dupa ce au inceput sa-i arda.. nu ai vazut ce controale amanuntite fac? |
Stiti locuri in constanta unde se poate juca tenis de masa? inafara de feleac si spiru?
|
La Rovas stiu ca se mai joaca.. As iesi si eu la o miscare :D
|
Quote:
|
la europa era o masa dar din cate am inteles au inchis de ceva timp partea cu jocurile.
la rovas e foarte ok pt tenis de masa dar ar fi indicat sa vii cu paleta ta , la feleac mai poti sa mergi in satu de vacanta si mai este in faleza nord , la capatul lui ion ratiu imediat cum treci de intersectia cu unirii inainte sa ajungi in cartierul nou pe dreapta dupa terenul ala accidentat. Este o cladire asa mai lunga scrie p-acolo darts , biliard , tenis de masa. au vreo 5-6 mese , e foarte caterinca daca mergi cu mai multi si la pret e la fel de ok daca stai mult. spor la joc :)) |
@c0a la aia din FN s-a referit CT-00-DNS cand a zis de "Spiru".. ;)
|
ah da :)) n`am citit atent si am crezut ca a intrebat doar unde se poate juca.
|
Sa nu se mai repete !
|
o sa am grija data viitoare , sa traiti =))
|
Europa e inchis de cateva luni.
|
Quote:
|
Salut Vladutze! Ai grija cu fomalaii de la noi ca iti ia pielea dupa tine:))
La Vama o sa-ti ceara talonul de control da nu cred ca or sa stea sa se uite amanuntit la detalii. Sa dai si tu un zvon cand ajungi in C-ta;) bafta |
akm nu stiu din ce tara vii u si prin ce vama intri...dar dak intri pe la sarbi o sa ai batai de cap...io de ex aveam masina cu nr provizorii de italia care durau 5zile cat sa vin in tara... aveam asa ,numere valabile de pe 5august 2010 pana pe 10august 2010...binenteles scris in italiana...si face vamesu, dar de unde sa stiu eu ca nu tiau scazut numerele pe 5 august?!?!?! io dak ma stiam cu actele in regula ii zic , auzi don politist daca demonstram ca sunt nr valabile cum zic io iti dai demisia??? s-a suparat ala...scandal...a venit si politia de la turnu severin...circ a fost :)))))
|
Quote:
@misublu89 : Vin din Spania si intru in tara pe la Arad, Nadlac |
asa faceam si eu inainte pe la arad...dak erai in regula cu masina puteai sa incerci sa faci slovenia,croatia si intrai prin serbia in tara, pe la turnu severin, scrutezi 500km(care se simte la benzina) si e mai bun drumu panan cta...ca de la arad sa tranversezi toata tara...si la drumurile noastre :))
|
Quote:
Iar ca sa o iau pe unde ai zis tu, e cam nasol, ca sunt mai multe "controale". Merci pt sfat ! Poate termina astia intre timp autostrada de la cernavoda la cta, ca am vazut acum cateva zile la tv ca vor sa o termine pana la vara, dar au dat de niste ziduri si tre` sa angajeze niste arheologi :))))) |
si chiar crezi ca o sa termine autostrada? :)))
|
da in ce perioada a anului vii u? stiu ca la nadlac e meru aglomeratie, pe la timisoara n-ai incercat?
|
Salutare baieti as avea nevoie de cineva care se se priceapa la sisteme de navigatie ,multimedia ,interfete,tv tunere ,am un touareg model nou cu sistem de navigatie RNS 850 montata din fabrica (harta romaniei este varza ,nu are decit arterele principale din orase) , poti vedea la dvd instalat tot din fabrica doar cind stai pe loc la plecare se stinge displeiul si ramai doar cu sonorul, as vrea sa-i pun si un tv tuner credeti ca este util in zona noastra? Spune-ti la cine sa ma duc:?::?:.Va multumesc anticipat.
|
ti se stinge display-ul cand esti in miscare pentru ca respecta anumite standarde... ca majoritatea dvd-playerelor auto care nu te lasa sa te uiti la surse video decat daca ai frana de mana trasa . exista un cablu care se conecteaza la frana de mana ... apare si in bord :!: . merge pacalit .. iar astfel nu vei mai avea acea problema...:D
daca e hidramata.... atunci e mai greu pentru ca firul este conectat la cutia de viteze :rolleyes2 |
Cred ca am gasit ceva pentru a rezolva problema cu imaginea pt. dvd pe tuning bazar
Adaptor Free TV/DVD VW Touareg am sunat la ei dar nici ei nu erau siguri de compatibilitate 100% si a ramas sa sune direct la producator, astept raspuns .. dar ce fac cu navigatia?? si tunerul tv este bun de ceva la noi?? are cineva ,?:?: |
salut.......... stiti pe cineva sau stiti cum sa lipesc si eu niste urechiuse de la faruri ) skoda fabia ) ca am intrat in unu in spate , si s`au rupt urechiusele si acum stau sa cada farurile ! va multumesc
|
Mecanici pt moto stiti careva?
|
Pentru moto era ala vis-a-vis de bazarul rusilor ,langa statia aia mica de gpl
|
Salut , imi puteti recomanda un tinichigiu bun ? am portiera dreapta fata putin infundata si zgariata :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu stiu daca rezolvi ceva daca le lipesti,poti sa cumperi urechile , sunt in jur de 35 de lei setul |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
O vulcanizare care echilibreaza bine si unde se lucreaza duminica stiti ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning