Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau.html)

B-69-TAU 27-02-08 20:48

Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU

4 Attachment(s)
acum lucram la exterior sambata o vopsim!

SirNenea 27-02-08 21:54

felicitari tau si sper sa reusim sa ne si vedem pe 15 la buc
multa bafta in continuare

radu_nb1 27-02-08 22:52

nu ne-ai zis cu motoru, scz dak ai zis

Andrei_spu 28-02-08 22:16

frumoasa dacia.tot respectul pt cei care ies in evidenta cu daciile cu toate ca sunt cateva frumoase in toata tara .detin si eu una vreau sa o fac dar tre sa plec pe mare.mai ast pana la anu.in rest TOT RESPECTUL PT TAU SGM SI WRC

Stoxy_69 01-03-08 08:32

foarte tare dacia

PH86KLA 02-03-08 16:13

nu mai am dacie momentan, dar a ta e chiar belea. cred ca o sa-mi vand masina pe care o am si o sa-mi iau o dacie ca la ce drumuri avem si la cat am bagat in masina mea, daca aveam o dacie cred ca te ajungeam din urma cu tunatul daciei. bafta si mult noroc in continuare!!!

OpReA 04-03-08 21:20

robert sa iti fie rusine ca ne tii pe butuci inca 9 zile...sper ca iti dai seama ca nu o sa mai dorm noptile din cauza ta :lol:

Bengy_BLS 05-03-08 14:01

MArfa masina , repect pt propietar !!!!
NU Mai lua in seama ce zice lumea , nu stiu sa aprecieze , ala care viseaza nu o sa ajunga departe , ala care face , va fi intotdeauna in fata . Nu zic ca nu e bine sa visezi , da visati in pana mea la lucruri realizabile , ca daca si TAU visa ca merge cu masinile lu Columbeanu , si toti visam la ferrari si porche nu mai aveati ce sa priviti acu :)))) sper ca intr-o buna zi si eu sa ajung cu dacia mea break la Tuning Days sa o priveasca lumea , asta e visu meu si la mine visele se implinesc ;)

Inca odata MULT RESPECT SI ADMIRATIE : TAU , SGM , WRC !!! Sa ne mai clatiti ochii cu lucruri frumoase ca masinile voastre

dasile 05-03-08 15:10

Felicitari TAU , Super tare masinutza ;) , ai demontrat ca si din dacie se poate obtine ceva frumos. Am si eu o intrebare cu referintza la bord, cum l-ai facut sa lumineze asha?

OpReA 05-03-08 17:23

Quote:

Originally Posted by dasile (Post 1402029)
Felicitari TAU , Super tare masinutza ;) , ai demontrat ca si din dacie se poate obtine ceva frumos. Am si eu o intrebare cu referintza la bord, cum l-ai facut sa lumineze asha?

vro 40 de leduri montate in spatele bordului...din cate imi aduc aminte,vb cu tau poate iti da o schita de montare ceva eventual:-)

B-69-TAU 06-03-08 18:57

3 Attachment(s)
gata e vopsita, urmeaza cateva retusuri si e gata de strada!

Preparatul 06-03-08 19:07

nu inteleg un lucru,de ce n-o vopsesti tu odata la cuptor si te tine 2-3 ani vopseaua garantat,si o vopsesti la 5 luni intr-un garaj...oricum spot la treaba nota 10 pt masina,si pt tine atat in calitate de pasionat dacia cat si de posesor! spor la treaba inca odata numai bine

Daniel_Toa 06-03-08 19:24

Cu ce ai vopsit masina ? sa nu mi zici ca cu spray

B-69-TAU 06-03-08 20:08

ba da, am folosit 87 de tuburi!

Preparatul 06-03-08 20:20

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 1405090)
Cu ce ai vopsit masina ? sa nu mi zici ca cu spray

sa nu sarim calul....ce am zis eu mai sus a fost sub forma de intrebare si de sfat nu de critica....pt ca nu sunt in masura sa critic pe nimeni..eu mi-am dat doar cu parerea :!: sa nu se interpreteze

Preparatul 06-03-08 20:23

TAU ce latime au jantele?ca par destul de late fata de cele de dacie..sau am eu impresia...si pe cat sunt...

Daniel_Toa 06-03-08 20:31

sa inteles gresit aici , eu nu am adresat intrebarea in semn de misto , am vazut ca este un garaj si m am gandit ca nu aveai cum sa o vopsesti ca la un service auto , si acum am observat ca masina a fost vopsita in proportie mare , intr-un post anterior de al tau ai postat si o poza cu masian in care avea ceva chit, si am crezut ca doar acolo ai vopsit o , imi cer mii de scuze

Relu_GTT 06-03-08 21:22

Quote:

Originally Posted by Preparatul (Post 1405256)
TAU ce latime au jantele?ca par destul de late fata de cele de dacie..sau am eu impresia...si pe cat sunt...

Are jante pe 15 cu gume de 205/50/15

B-69-TAU 06-03-08 22:35

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 1405275)
sa inteles gresit aici , eu nu am adresat intrebarea in semn de misto , am vazut ca este un garaj si m am gandit ca nu aveai cum sa o vopsesti ca la un service auto , si acum am observat ca masina a fost vopsita in proportie mare , intr-un post anterior de al tau ai postat si o poza cu masian in care avea ceva chit, si am crezut ca doar acolo ai vopsit o , imi cer mii de scuze

stai linistit man!

B-69-TAU 06-03-08 22:35

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 1405449)
Are jante pe 15 cu gume de 205/50/15

se pare ca ti-ai facut bine lectiile!

Relu_GTT 06-03-08 22:43

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 1405726)
se pare ca ti-ai facut bine lectiile!

Dar ce e mare lucru sa tin minte asta chiar daca nu stiam oricum mi-as fi dat seama cam ce dimensiuni ar fi.

Gabuzu 06-03-08 23:48

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 187180)
cateva poze cu masina la intanlirea de la academie
niste poze cu tau de la brasov.......
poze le la concursul de la brasov si de la cota 1400...
POZE CU FETZELE DE USI PE FATA
fetzele de usi pe spate ....

da acum atasez pozele de la filmari sper sa va placa.....

cateva din pozele de la salon....

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: no comment .. BV pentru masina, dar si dacia aia 1300 arata super chiar daca nu era facuta cine stie ce :D deci cum am mai zis ..No comment :D a iesit super masina .. hmm nota 10 pentru masina , nota 10000 pentru fete :)))))))))) :lol::lol::shock:

dasile 07-03-08 07:48

TAU , poti sa imi spui si mie cum ai facut cu talonu cand ti-ai facut masinia in doua tonuri, (ce trebuie sa faci mai exact ?) . Multumesc :-)

B-69-TAU 07-03-08 11:09

o vopsesti, mergi la rar cu programare platesti cam 100ron, mergi la politie sa schimbi talonul inca 50ron si gata scrie pe talon cele 2 culori!
tpate astea le faci in 3 zile! foarte simplu

Preparatul 07-03-08 12:06

tau zi-mi si mie,in portbagaj cum ce ai pus pe laterale? pfl sau ce? ca a iesit super bine..

B-69-TAU 07-03-08 16:17

carton din ala asemanator cu cel de pe fata de usa! este foarte tare.

dasile 07-03-08 19:44

ms frumos pentru raspuns TAU :D

Stoxy_69 07-03-08 23:12

TAU care e treaba cu jantele ca ma cert cu toti ca le spun ca vreau de 14" sau 15" si imi zic ca nu trec RARul pai daca ar fii asa air mai tuna cineva masina?sau ca o las mai jos si mai ce as vrea eu sai fac u la cate ai facut pana acuma si cu neoane ai avut probleme?ma refer cu garda sau la rar

B-69-TAU 08-03-08 07:26

normal ca vei avea probleme! orice modificare neomologata este un motiv sa iti retina talonul, si cum in romania nu se pot face omologari in special la dacia vei ramane fara talon( asta daca il dai :D)

OpReA 08-03-08 08:15

si dak pui jenti de aceleasi dimensiuni...sa zicem de 13' ... le poti omologa?dar sa zicem mai late

cipoNCE 08-03-08 14:15

Quote:

Originally Posted by OpReA (Post 1408703)
si dak pui jenti de aceleasi dimensiuni...sa zicem de 13' ... le poti omologa?dar sa zicem mai late

am intrebat de cei de la itp in caz ca vreau sa schimb jantele pe 14 de exemplu, bine tot in 3 prezoane si cu cauciucuri pe 165 175 sau cat vreau, trebuie sa mergi la RAR, de preferinta cu o "recomandare" sa scapi mai rapid cu foile si taxele. le dai CIV sa iti scrie acolo dimensiunea noilor cauciucuri (daca te uiti atent in CIV vezi ca scrie dimensiune anvelope: "Fata 155 R 13" si dedesubt scrie "sau ____" unde iti scriu ei noile dimensiuni, aceeasi treaba mai jos pt anvelope spate). platesti taxa de omologare si gata treaba. la fel procedezi si la politie cu certificatul de inmatriculare.
mai e de precizat faptul ca dupa ce iti trece noile dimensiuni le poti folosi si pe cele vechi de 155 de moment ce le ai pe amandoua trecute.
atata timp cat nu modifici nimic la roti, poti pune orice janta in 3 prezoane mai mica, mare, lata si cu dimensiunile anvelopei n`o sa fie probleme la omologare ;)
p.s. sorry daca m`am bagat aiurea :oops:

Stoxy_69 09-03-08 13:02

cipoNCE sa stii ca am avut o pereche de jante OZ pe 13 de la un tov si erau mai late siin 3 prezoane stiu ca nu i-ti vine sa crezi ca erau OZ originale dar o sa le fac o poza sa le vedeti ca leam vandut mai departe si poate ma-m inselat eu caa sunt originale si mia fost frica sa ma duc la rar cu ele si mia luat 1 luna sa fac arost de o pereche dalea de tabla normale de la un tov. Si costa mult omologarea la jante?

cipoNCE 09-03-08 22:41

Quote:

Originally Posted by Stoxy_69 (Post 1411438)
cipoNCE sa stii ca am avut o pereche de jante OZ pe 13 de la un tov si erau mai late siin 3 prezoane stiu ca nu i-ti vine sa crezi ca erau OZ originale dar o sa le fac o poza sa le vedeti ca leam vandut mai departe si poate ma-m inselat eu caa sunt originale si mia fost frica sa ma duc la rar cu ele si mia luat 1 luna sa fac arost de o pereche dalea de tabla normale de la un tov. Si costa mult omologarea la jante?

nu are rost sa iti fie frica, mai mare frica sa nu te prinda rar`ul pe strada sa te plimbe in toate directiile decat sa mergi tu la ei si sa intrebi care e situatia ca nu iti face nimeni nimic. cu pretul de omologare la anvelope nu stiu, eu am platit taxa de 100 lei acum o saptamana pentru o pansonare de serie noua pe motor si trecerea ei in CIV, despre anvelope ma gandesc ca undeva intre 50-100 lei.
daca le`ai vandut pacat de ele, sper ca macar le`ai scos la un pret rezonabil ;)
daca mai ai intrebari sau vrei alte amanunte despre chestiile astea deschide un topic la alte discutii dacia sa nu stricam topicul lui TAU cu off`urile noastre ;)

Stoxy_69 09-03-08 23:10

asa e soryy ultima srigare leam dat pe 2 mil ca mieera tov

Stoxy_69 09-03-08 23:12

oricum peste vreo5-6 luni de munca sper sa ajung si eu cu dacia mea pe la show-uri cu ma ajuns si TAU toate respectele pt el ca am vb cu el mai demult cand am lucrat la seatul lui cosmin de la evo si am vazut ce fel de baiat este deci tot respectu

B-69-TAU 10-03-08 18:04

1 Attachment(s)
zece caractere

Daniel_Toa 10-03-08 18:08

e frumoasa de cemai' :)

cipy_2peu 10-03-08 18:12

super mijto TAU'l ;)

SirNenea 10-03-08 18:53

ca noua :D
felicitari tau si ne vedem la stand la tine sau la x team :)

Reme 10-03-08 19:01

ce scaune de SX ti-ai luat TAU! :lol:

All times are GMT +2. The time now is 07:21.

- Copyright 2026 4Tuning