Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

vacaroz 15-11-09 08:44

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

r0xanicutza si daca ea are pe cineva, si sa zicem ca vede poze sau aude ca esti cu cineva si vine inapoi. ce demnitate ti`a mai ramas?eu unul as prefera sa ma dau cu capul de pereti nopti la rand decat sa fac greseala asta. si sincer am si facut.... era sa ma mpac, la inceput m vrut eu, ea nu si cand sa intors roata si vroia ea.... am preferats sa sufar in tacerea mea si sa trec mai departe. si acum sunt foarte bucuros ca am facut asta

Psycho 15-11-09 11:00

e greu la inceput .. doarte greu ... dar e si frumos al dracu

libertatea e cel mai de pret lucru ;)

r0xanicutza 15-11-09 18:27

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 2808589)
r0xanicutza si daca ea are pe cineva, si sa zicem ca vede poze sau aude ca esti cu cineva si vine inapoi. ce demnitate ti`a mai ramas?eu unul as prefera sa ma dau cu capul de pereti nopti la rand decat sa fac greseala asta. si sincer am si facut.... era sa ma mpac, la inceput m vrut eu, ea nu si cand sa intors roata si vroia ea.... am preferats sa sufar in tacerea mea si sa trec mai departe. si acum sunt foarte bucuros ca am facut asta

...eu nu as face asa... daca e sa mi se intample... rezist si asta e! nu ma umilesc pt ca n-am de ce... doar i-am spus ce ar putea sa faca daca o vrea inapoi... indiferenta doare cel mai tare...

intradevar eu cred ca cel mai bine pt el e sa treaca mai departe, dar asta nu pot sa decid eu sau tu sau altcineva; doar el poate sa ia decizia asta.

si vorba lui psyho, libertatea e cea mai de pret :D

poate inca nu poate sa vada lucrurile la rece si nu se distreaza inca, dar dupa cateva luni singur o sa-si dea seama (el sau altii/altele in situatia lui) cat de mult te poti distra fara "ea"/"el"...

probabil o sa aibe esec dupa esec (in urmatoarele relatii); asa avem toti... si mereu avem tendinta sa ne reintoarcem la "cel/cea care ne-a iubit candva" uitand care au fost motivele despartirii, iertam si uitam foarte usor cand ne intoarcem, dar sa mergem mai departe e mai greu; greu dar nu imposibil.

mie cel mai bine mi se pare ca daca te-ai despartit de cineva, te-ai despartit si gata, nu te mai impacti de n ori, pt ca oricum... nu o sa mai fie cum a fost indiferent cat de mult te-ai straduii; ciorba reincalzita nu are acelasi gust!

Psycho 15-11-09 19:06

bine . treba cu ciorba reincalzita e relativa , pentru ca mai poti adauga niste smantana etc . dar fiecare relatie este diferita , oamenii sunt diferiti , dar nu cred ca ai 40 de ani sa intri in panica , sau 70 de ani ca nu ai cu cine sa iti petreci batranetiile sua mai stiu eu ce stai linistit , fii fericit ca esti sanatos , ca daca nu aveai o mana un picior doamne fereste sau mai stiu eu ce boala , chiar si fara un deget la o mana sa stii ca esti privit altfel si nu iti bate capu ca lucrurile se vor rezolva , vor mai fii si altele ;)

trecem incet incet pete toate ;)

unu rau 15-11-09 20:09

sunt mai pozitiv asa de ieri . astept sa treaca si perioada asta si vedem ce o fi .

stefan_88 15-11-09 22:15

Azi m-am intalnit cu ea. Am purtat o discutie ...si in concluzie sunt urmatoarele chestii pt care ne-am despartit ( inafara de faza cu individul care a intrat in sufletul ei ..care a pus capac acestei relatii ) :... ea vrea sa aibe pe cineva care arata bine , mai suplu , mai aratos ...( dupa accident ...nu prea m-am incadrat in conditiile ei ) ca doar ea e tanara si vrea sa aibe ceva frumos langa ea ...( ei fiindui putin rusine sa o vada lumea cu mine ... cam asta am dedus eu ) . Ca nu am inteles-o ca vrea libertate ( libertate pe care a avut-o din partea mea ... si poate ca am gresit ca nu am stat cu ochii pe ea ) . Mi-a mai reprosat ca aveam "nesimtirea " sa o intreb cine e amicul cu care vrea ea sa se duca la sucuri /cafele ( pe respectivul amic nu il stiam ... si sincer mi se pare normal ca eu sa stiu cu cine umbla ea , fie prieteni / colegi etc etc , ... daca gresesc va rog sa-mi spuneti ) .

morpheusmaster 15-11-09 22:29

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2811016)
Azi m-am intalnit cu ea. Am purtat o discutie ...si in concluzie sunt urmatoarele chestii pt care ne-am despartit ( inafara de faza cu individul care a intrat in sufletul ei ..care a pus capac acestei relatii ) :... ea vrea sa aibe pe cineva care arata bine , mai suplu , mai aratos ...( dupa accident ...nu prea m-am incadrat in conditiile ei ) ca doar ea e tanara si vrea sa aibe ceva frumos langa ea ...( ei fiindui putin rusine sa o vada lumea cu mine ... cam asta am dedus eu ) . Ca nu am inteles-o ca vrea libertate ( libertate pe care a avut-o din partea mea ... si poate ca am gresit ca nu am stat cu ochii pe ea ) . Mi-a mai reprosat ca aveam "nesimtirea " sa o intreb cine e amicul cu care vrea ea sa se duca la sucuri /cafele ( pe respectivul amic nu il stiam ... si sincer mi se pare normal ca eu sa stiu cu cine umbla ea , fie prieteni / colegi etc etc , ... daca gresesc va rog sa-mi spuneti ) .

Very lame dude, no offence!!! Daca astea au fost motivele trebuia sa ii dai demult papucii si nici nu aveai ce cauta cu asa copchila in the 1st place ;)

vlad_Mafiotu 15-11-09 23:17

ce aiurea sa mor eu :| dupa toate chestiile astea crek e clar ca nu mai tre sa ai nici o legatura cu ea. parerea mea..laso sa se distreze pana la urma o sa`si dea seama ca nu aspectul fizic il face pe om..

Spark 16-11-09 00:13

stefan_88 ... dupa 4 ani de relatie, cum zicea cineva mai sus, motivele astea sunt complet puerile.
mai degraba e ca si-a cautat motive, doar de dragul de a le avea, pentru a acuperi mai mult motivul principal si anume pe acel altcineva. deci pe cat de dureros e, iti dai seama ca nu merita asa ca mergi mai departe ca e lucrul ce mai bun de facut.
bafta.

vacaroz 16-11-09 02:46

Quote:

si tu ai putut asculta toate aberatiile ei?
un sut in fund si alta!

unu rau 16-11-09 07:48

mi se par penibile toate explicatiile ei . a zis cineva mai sus , ea si-a cautat motive sa se desparta de tine .de gandit oricum o sa te gandesti la ea dar la un moment dat o sa te saturi tu si o sa treaca usor usor .

eu nu am mai vb cu ea de 2 zile , si culmea vineri a ramas ca vorbim in weeknd ne intalnim are timp sa stam de vorba , etc . Eu am o problema . Nu inteleg cum un om poate sa se comporte astfel dar sa te faca sa crezi ca totul e bine .

Eugen_TL 16-11-09 11:08

Si tu ai stat si ai ascultat toate motivele? eu de la primul, vazand ca reprezinta o prostie ii ziceam " MARS FA " si dusa era. Fi mai dur cu ea, si mai bland cu tine.

Psycho 16-11-09 13:25

frumusetea e trecatoare , si toate lucrurile noi sunt frumoase la inceput ...

cautati pe altcineva si las-o ;)

stefan_88 16-11-09 23:38

De ascultat ...am ascultat-o ... dar la un moment dat ma apucat rasul ... si am intrebat-o daca se aude . Oricum nu mai are rost sa-mi tocesc nervii ... o sa trec peste usor usor ... si o sa incep sa-mi vad eu de treaba mea ...

D.K. Duhan 17-11-09 04:06

Roxana!!!!! Why did you leave me? Tell me please

r0xanicutza 17-11-09 05:41

Quote:

Originally Posted by unu rau (Post 2811646)
mi se par penibile toate explicatiile ei . a zis cineva mai sus , ea si-a cautat motive sa se desparta de tine .de gandit oricum o sa te gandesti la ea dar la un moment dat o sa te saturi tu si o sa treaca usor usor .

eu nu am mai vb cu ea de 2 zile , si culmea vineri a ramas ca vorbim in weeknd ne intalnim are timp sa stam de vorba , etc . Eu am o problema . Nu inteleg cum un om poate sa se comporte astfel dar sa te faca sa crezi ca totul e bine .

poate! pt ca tu o iubesti si nu iti dai seama :)

D.K. Duhan 17-11-09 05:55

r0xinicutza RoxANA I'm very tried. Please answer to my question. and now get this job done!!!! 5 months I have lived with you. Did you really love me? Why Did you make feel great pain to me? What is my fault? Are you a bad person? You are believe in God. because we did to pray in the church. Sin is to break people's hearts. Do u remember; Constanta us our holiday, Sinea us our holiday and our other memories.....? we did fiancee... You promised me... We were going to get married.. 12 March your birthday... what happened now? Where? I bought a gift for you.. You did sell it on the internet.. where your fiance ring? You did sell it on the AMANET... I did crying every night for 2 months..I looked at nights to your window..I was hope to see you...You were having fun at night club... You were working to hide your profession.. Only for money... You have obsession of about money...Where are you working now? Secret...Shameful...But, You are accustomed to....You worked it before... I've registered for your university...You learn a profession for you....But, You didn't go...You did prefer the easy way the ugly a way...You did say this on name of ''FREEDOM''...You to buy a car, you did sell my love. Only for money.. Nicoleta RoxANA BALAN You never know the meaning of love!!!! Because, Only your true love is money.

aleks 17-11-09 15:08

Asta se numeşte ţeapă. R0xănicutzo, de tine nu mai auzisem demultişor pe aici :lol:

VaLeX 17-11-09 15:23

Quote:

Uite unde era Miss Piatra Neamt si nimeni nu si-a dat seama de frumusetea ei. Cheama-l pe L3u sa-ti faca in aerograf tie niste patratele , si ei un nas mai reusit :| Hai Stefane , get real si incepe sa-ti traiesti viata. Vad ca ai ajuns in Bucuresti , mars la f.... ! :lol:

Champion 17-11-09 16:20

Quote:

O sa-si dea ea seama ca a gresit cand v-ati despartit..sincer nu cred ca te merita dupa modul ei de gandire..daca chiar te iubea zic eu nu conta asa mult alea 4-5 kg in + pe care le-ai pus dupa accident, oricum esti tanar traieste-ti viata si sa nu-ti para rau dupa o fata niciodata pentru ca mai sunt si altele...arata-i ca si tu poti avea pe o alta mai frumoasa ca ea si iti zic eu sigur ca o sa se oftice.Stiu ca la inceput e greu dar trece repede.Fii tare si nu te lasa invins de o femeie...nu merita, stiu din propria experienta, si sa nu-ti para rau dupa nimic.

r0xanicutza 17-11-09 17:26

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2815336)
Asta se numeşte ţeapă. R0xănicutzo, de tine nu mai auzisem demultişor pe aici :lol:

ti-o fi dor de mine?!? :rolleyes2

ce e cu aberatiile astea??

Alfa_band 17-11-09 21:16

Quote:

Originally Posted by D.K. Duhan (Post 2814487)
r0xinicutza RoxANA I'm very tried. Please answer to my question. and now get this job done!!!! 5 months I have lived with you. Did you really love me? Why Did you make feel great pain to me? What is my fault? Are you a bad person? You are believe in God. because we did to pray in the church. Sin is to break people's hearts. Do u remember; Constanta us our holiday, Sinea us our holiday and our other memories.....? we did fiancee... You promised me... We were going to get married.. 12 March your birthday... what happened now? Where? I bought a gift for you.. You did sell it on the internet.. where your fiance ring? You did sell it on the AMANET... I did crying every night for 2 months..I looked at nights to your window..I was hope to see you...You were having fun at night club... You were working to hide your profession.. Only for money... You have obsession of about money...Where are you working now? Secret...Shameful...But, You are accustomed to....You worked it before... I've registered for your university...You learn a profession for you....But, You didn't go...You did prefer the easy way the ugly a way...You did say this on name of ''FREEDOM''...You to buy a car, you did sell my love. Only for money.. Nicoleta RoxANA BALAN You never know the meaning of love!!!! Because, Only your true love is money.

Ma doare capu'..... ia-ti un profesor de engleza....

KAY_ 17-11-09 22:33

Dupa o alta ... tot o alta vine , lucru testat de mine de multe ori :D

unu rau 17-11-09 22:35

la sunat pe un prieten deal meu care stia ( ea ) ca el nu o sa imi spuna . Eu am aflat de la prietena astuia . fata de care zic eu nu avea cum sa isi dea seama ca o sa aflu ptr ca stie ca tov asta al meu nu imi zicea ( asa am stabilit cu el ) . ca ma iubeste , ca vrea sa ne impacam dar e prinsa cu anturajul la fac si nu vrea acuma ca eu o cam stresez vrea sa mai treaca un timp . plm chestii dinastea . si el sa aiba grija de mine sa ma scoata din casa ( oricum ies ) si sa nu mai "fumez" ca imi fac mie rau . Chestii dinastea . ma manca mana sa ii dau un mesaj si sa imi bag ( nu stiu daca pot sa injur pe forum .. ) **** in tot anturajul ei ca nu cu aia vreau sa stau ci cu ea .Eu i-am zis ei chestia asta legata de prietenii ei si mi-a zis ca nu e vorba de asta ca am eu ceva la cap si ca nu vrea sa ne impacam nu din cauza prietenilor ei ci ca nu e cazul acuma ca nu e pregatita emotional ca e faorte agitata si are multa treaba ( sau oricum ceva de genu asta mi-a zis , am sris mai sus . etc . n-am reactie .

D.K. Duhan 17-11-09 22:42

Roxana You call this morning me at 06:40 12 times.. and this evening. why? If you want to tell me something you should write here.... please answer my question ....

Psycho 17-11-09 23:05

care e treaba cu englezu asta ???

ca incepe sa ma excite scrisul lui :D

@ unu rau - orice ti-am zice noi tot ca tine faci , stiu asta ... incearca sa gandesti rational ;)

KAY_ 17-11-09 23:17

Nu e englez , olandez maybe :D

aleks 18-11-09 00:07

Quote:

Originally Posted by r0xanicutza (Post 2815717)
1)ti-o fi dor de mine?!? :rolleyes2
2)ce e cu aberatiile astea??

1) Ştii ce zicea Jeff Dunham cānd īl īntreba Achmed dacă e speriat? :)
2) Pai pe noi ne īntrebi, pe tine te caută omul :lol:

r0xanicutza 18-11-09 01:00

eu intrebam de ce nu le-ai sters avand in vedere ca este off topic.
cat despre tip... e un retardat.

le: mie mi-ati dat advertisment pt posturi aiurea, aberatii si limbaj neadecvat, dar pe asta il lasati sa scrie incontinuare... va amuzati, huh?
si eu :twisted::twisted::twisted:

KAY_ 18-11-09 01:42

Quote:

Originally Posted by D.K. Duhan (Post 2816854)
Roxana You call this morning me at 06:40 12 times.. and this evening. why? If you want to tell me something you should write here.... please answer my question ....

She said ur a retard and offtopic :D

Claudia 18-11-09 01:58

Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 2817124)

=))) sifonaruleeeee

NuVaZiccc 18-11-09 02:52

salutare tuturor!hmm ce sa va zic?ne-am despartit de 2 zile:???:.eram impreuna de 3 ani si 6 luni.am avut unele certuri si ea mia scris un msj ca cica ar trebui sa ne despartim makr unpic sa se linisteasca si sa se gandeasca ce sa faca.a zis k vrea sa se termine etapa asta din viata ei.ce parere aveti?ms

KAY_ 18-11-09 03:15

Ur fucked !

NuVaZiccc 18-11-09 03:32

i'm fucked up hard.nci nu mai stiu ce sa fac...

vlad_Mafiotu 18-11-09 03:52

dupa 3 ani si 6 luni asa deodata vrea sa va despartiti ? v`ati certat sau ce sa intamplat?

NuVaZiccc 18-11-09 04:01

pai au fost chesti dinastea banale nu cv de genu sa o insel sau sa o fac in toate felurile.si trece si printr-o perioada grea si nuj tot mai stresata era in ultimu timp cu scoala cu parinti si a inceput sa ia si medicamente pt asta .i o persoana sensibila.si knd iam zis ca sa vina sa vb a zis k nu poate ca nu poate sa imi zica in fata ca vrea sa ne despartim unpic sa se linisteasca si sa vada ce sa faca(spusele ei) ca nu o lasa inima sa faca lucru acesta.io stiu ca ma iubeste dar nuj ce sa mai fac.si asta nu am inteles de la ea ca a zis ca vrea sa incheie etapa asta in viata ei dar a zis si lucrul acela sa ne despartim unpic.oare ce vrea sa insemne asta?

KAY_ 18-11-09 04:20

Nuvazic , iti zic eu . s a combinat cu cel mai bun prieten al tau ! Nasol , imi pare rau

r0xanicutza 18-11-09 04:33

Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 2817124)

stie si el sa citeasca :-)

Mustang 18-11-09 07:33

Quote:

Azi m-am intalnit cu ea. Am purtat o discutie ...si in concluzie sunt urmatoarele chestii pt care ne-am despartit ( inafara de faza cu individul care a intrat in sufletul ei ..care a pus capac acestei relatii ) :... ea vrea sa aibe pe cineva care arata bine , mai suplu , mai aratos ...( dupa accident ...nu prea m-am incadrat in conditiile ei ) ca doar ea e tanara si vrea sa aibe ceva frumos langa ea ...( ei fiindui putin rusine sa o vada lumea cu mine ... cam asta am dedus eu )

O spun pe scurt: ai avut multa rabdare...
Daca imi facea mie chestia asta si imi spunea cuvintele astea, cred ca era o tanara fara ceva frumos pentru ca nu o alegea nimeni fara dinti in gura. Decat vreun debil care vrea sa simuleze un contact sexual cu o baba ... mai tinerica. :lol:

Quote:

Originally Posted by Champion (Post 2815516)
[..]arata-i ca si tu poti avea pe o alta mai frumoasa ca ea si iti zic eu sigur ca o sa se oftice.[..]

Nu conteaza cum arata tipa cu care te vei afisa.
Daca e mai uratica, va face spume inzecit. Iar daca printr-o discutie banala cu fosta, va spune ca actuala e frumoasa si ca simte ceva ce nu a simtit niciodata pentru nimeni... o sa se urce pe pereti de nervi.

Cat despre "scandalul" cu roxana... mwahahahahahhaha.... Are admiratori.:lol::lol::lol:

Trixi 18-11-09 08:17

Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 2817166)
Ur fucked !

e prima data cind citesc pe aici si vad un om care are raspunsurile corecte.
propun ca DOHC sa devina moderatorul topicului. cine mai este pentru?

:lol::lol::lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 15:48.

- Copyright 2026 4Tuning