![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
Quote:
|
Nu compari Nokia cu LG , calitate/pret . Cu Samsungul mai merge comparat , cei de la Samsung au multe modele peste cele de la Nokia .
1. Apple 2. Nokia 3. Sony-Ericsson s.a.m.d.... |
Quote:
http://www.gsmarena.com/lg_e900_optimus_7-3532.php Lucrurile se mai si schimba... |
Quote:
|
Quote:
Cateva modele low cost cu Android (in banii aia nu ai cum sa gasesti un Nokia la fel de capabil, nici macar pe aproape), foarte multe QWERTY-uri cu preturi bune si mai au si smecheria asta destul de inovatoare: http://www.gsmarena.com/lg_gd900_cry...tures-2788.php Si nu procesorul dual-core e asa de important, ci intreg ansamblul hardware si software. Ar putea Nokia sa scoata orice, atat timp cat se limiteaza la symbian n-o sa ajunga niciunde. Le-a mers pana acum pentru ca intre smartphone-uri symbian-ul era cel mai simplu de priceput pentru omul de rand, dar acum lumea s-a prins ca exista multe solutii mult mai bune. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
acuma au iarasi printre cele mai ieftine touchturi t300 cookie lite. cele din gama mai de sus au si touch-urile mai bune. in schimb nokia nu prea are touchuri. serios. deci cine trebuie sa prinda pe cine din urma ? |
M-am decis asupra viitorului mei telefon Samsung Galaxy Spica 5700.
Acuma astept doar sa am banii:lol:. Ce parere aveti de model?Cine are acest telefon? |
Quote:
|
Depaseste Bugetul meu cu multishor:D
|
Quote:
|
Quote:
Daca apuci sa ii faci update la soft nu o sa mai ai probleme cu el!!! Cel mai mare atu la acest telefon e procesorul mare (800mhz care poate fii urcat pana la 1000Mhz cu totu ca nu e recomandat) Ce imi place la acest telefon in special faptul ca navighezi usor pe internet cu el si GPS-ul(eu am iGO My Way) Sper sa iti fie de folos!!! |
Mersi mult,mi-ai intarit parerile:lol:
|
eu am o nokia 5310 XpressMusic,LG KU990i,nokia 5200,nokia 3220......sunt multumit de toate
|
eu am sony ericsson K330. :)
|
nokia e71 replica
|
de curand Blackberry 8100 pearl
|
nokia 1100 owner!
Old school rullz |
Quote:
|
Şi ca să nu fiu un old school lover fals...vă spun că fac eforturi să-mi găsesc două telefoane mult dorite!
Siemens SL45 şi Siemens Me45 P.S. Cine ştie, cunoaşte! P.S.2 Am numeroase Nokia 3310, 3210, 3410, 3510, 3510i, 3650, 9110 Comunicator, Ericsson T20, T28 şi multe care nu-mi vin în minte acum... |
Quote:
Iar T20 si T28 au fost intre telefoanele mele preferate la vremea lor. T28 era superb asa subtire:-) |
6310i
|
6210 navigator
|
NOKIA N97
SAMSUNG FLY LG O2 mia placut mult SAMSUNG SGH X120 dar mi-a cazut din mana.... |
Azi mi-am cumpărat un nokia 2100.
O baterie potentă trebuie să îi cumpăr şi bineînţeles o tastatură şi capac spate(asta ca să fie impecabil). Următorul sigur este nokia 2300. |
Am schimbat Nokia E52 (3-4-5 zile bateria) cu Samsung Galaxy S :) (singurul defect e bateria care daca il folosesc mult pe net si asa tine 1 zi)
|
Quote:
|
nokia 8600 Luna si 6210 Navigator
|
Nokia 1208 :-" :)) Uit sa il mai incarc :))
|
Eu am un nokia n95 8gb si al doilea este tot nokia, n81 2gb
|
Salut,nu stiu daca am postat exact unde trebuie dar alt thread nu am gasit .Am un nokia 2730 luat din spania si blocat pe vodafone spania,cum as putea sa il decodez?(cu cod nu merge)pot sa il decodez eu acasa prin cablul de date sau ?Multumesc
|
Quote:
|
nokia n8:D
|
iPhone 3GS
|
De curand mi-am luat un Samsung i900 Omnia de 16gb de care sunt multumit. Are cineva aplicatii/teme pentru acest model? Eu am gasit cate ceva pe internet dar majoritatea cer licente & stuff.
Daca aveti , va rog postati aici. Multumesc! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
nu imi place ca in HD nu face filme mai mari de o ora, lam scapat pe jos si are cateva belituri pe carcasa de aluminiu ECRANUL e rezista la juliturii |
Legat de julituri: nu ti-ai facut asigurare? Stiu ca suna aiurea insa eu mi-am facut la al meu asigurare cu 1,6 EUR pe luna si imi asigura orice defectiune cauzate de mine (scapat in apa, scapat pe jos, lovit, crapat display-ul, etc).
Iti recomand sa ii faci si update-ul de soft. Eu il am pe al meu de 2 luni jumate si inca nu am avut probleme cu el insa am "auzit" ca au tendinta sa se mai blocheze sau sa se duca softul..... de asta te intrebam daca esti multumit de el. PS: Asa ca fapt divers.... vezi ca poti sa ii pui tastatura si mouse USB (alea de la pc merg foarte bine) |
Nokia 1208
iPhone 3GS 16Gb white iPhone 4 16Gb black (Codat! Il am de 3 luni si tot de atunci il tin in cutie:( ) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:22. |
- Copyright 2026 4Tuning