![]() |
Re: Fanatik Constanta
1 Attachment(s)
vicepresedinti: Alin KTZ si George GGE
si cireasa de pe tort :lol: membru nou: Manutza ( Dima ) - momentan matiz (upgrade @ the end of the summer) |
iete cum are mana :shock::shock::shock::shock:
|
Manutzaaaaaaaaa !!! :X:X:X Ce sexy ai iesit in ultima poza ...
Bine ai venit printre noi ! P.S : Marian, Esna ... cand ma intorc din Spania vreau sa vad "useri" multi, ok ? :D:D |
hahha!
chiar asa sa i se zica "manutza" :)) |
Quote:
|
Da.... cum face asa ? :shock::shock::shock::shock:
|
printr-o miscare de rotatie :lol:
|
Pt toti cei care nu il cunosc pe manitza....tipul a avut fractura si acum isi poate roti mana din cot intr un mod crunt....pe mine m a terminat psihic cu miscarea lui...dar cireasa de pe tort este cand da noroc cu tine pt cei care nu stiti puteti incerca.
|
Quote:
|
Quote:
Nu am plecat inca, astept sa se inscrie prietena la Master si dup`aia plecam , adica pe 20, luna asta ! Tu ce mai zici ? Mai traiesti ? Hai la mare week-endul asta, ca se lasa cu un gratar frumos, bautura, boschetareala ... esti invitatul meu ! Valabil si pt membrii FMS din Buc. PS : SRU, te bagi ? :D |
nu pot fratimiu, ms frumos de invitatie, daca eram free cu timpul veneam cu cea mai mare placere
|
Pacat, ocupatule .. ne boschetaream si noi putin :D
Atunci te astept in cta cand ma intorc din Sp, daca o sa ai timp :P |
atunci cred ca ma prinzi la mare....oricum o sa fie un eveniment in mangalia in port...prin sept asa...ne vedem acolo clar :D:D:D nu lipsesc neam
|
Quote:
|
roackereeee....partidu te vrea tuns :lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning