![]() |
Re: Club Renault 5
locuiesc in sebastian in spatele BRD ului iar placutele le am B 21 GID
|
ooo, aproape de mine... eu pe petre ispirescu. brd-ul din intersectie?
|
Quote:
|
Quote:
|
servodirectie e pe renault 5 ? de unde as putea lua ?
|
Quote:
|
uite aici exact unde sunt... eu nu am fost niciodata la ei, dar din cate vad pe site un semnalizator fata dreapta sh la ei e 25ron, iar la unix nou e 30ron, deci poate pentru piese ar trebui inainte sa va ganditi la dezmembrari sa intrebati de control si pe unde au piese noi... s-ar putea sa fie diferenta foarte mica.
|
Quote:
|
Quote:
|
Caut eleron si proiectoare originale (galbene) de R5 GTT. Am cateva piese si accesorii poate facem vreo combinatie... astept variante
|
Quote:
|
Quote:
Oricum pt ce am avut eu nevoie am verificat magzinele de piese noi si am verificat cat de cat si dezmembrarile si la lemo mi s-a parut cel mai OK. Este la iesirea din BUC pe A1.Se merge pe B-vd Iuliu Maniu pana la cap si apoi stanga pana in pod si mai cauti pe acolo ....Succes cu ce ai nevoie |
Quote:
Te-am vazut azi in politehnica,o cam alergai,suna frumos evacuarea.....abia astept intalnirea ...:D |
Dap. Eu sunt ala. Am avut examen azi dar nu sunt sanse sa il iau. Si eu astept intalnirea cu nerabdare :D
|
1 Attachment(s)
Sal,
Am o pereche de jante care merg puse pe 5 ;) linku aici https://forum.4tuning.ro/showthread.p...078#post745078 Bafta, p.s. am pus si o poza cu ele pe 5 ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning