![]() |
Re: AMG vs. M vs. RS
Daca va intereseaza parerea mea pot sa mi-o exprim si nu voi folosi expresii savante ca sa fiu inteles.
Sunt multi care nu cred ce au vazut la protv dar au testat si au vazut ca asa sta situatia. |
Quote:
pana una alta sebastian a adus niste argumente,fanaticii audi nu vad la voi decat vorbe... |
Quote:
|
interesante filmuletele mergeau puse in topicul Quattro vs xDrive.oricum si prima generatie de xDrive de pe seria 3 e46 a picat testul cu rolele deci inseamna ca atunci erau la egalitate iar la Q5 vs X3 inseamna ca totusi "electronica aia varza de la Bmw" are un avantaj fata de Quattro actual care numai e decat un slogan de marketing
|
Adrian, bmw fac integrala aia de putina vreme, mult mai tarziu decat Audi care au si o mare experienta in rally unde BMW nu au avut nici o treaba, quattro e din anii 80, e rusinos pentru Audi sa dea rateuri in halu' asta si sa piarda teren in fata unor nubi ca BMW, cel putin asa vad eu lucrurile.
|
Quote:
|
E foarte rusinos sa spui ca sti ceve si de fapt sa nu sti despre ce este vorba.
Nu mai inventati voi tipuri de tractiuni la modelele astea. Ca o mica paranteza vreau sa va spun ca BMW a folosit 4x4 inante ca firma Audi sa existe. |
Quote:
|
Daca nu vrei sa ma crezi pe cuvant:
1937 BMW 325 <CENTER>http://www.baja101.com/4x4abc/bmw/img/bmw4x4.jpeg</CENTER><CENTER>Fulltime 4WD, 3 differentials, three differential locks, for wheel steering, independent suspension on all four wheels, I-6 with 50HP @ 4000 rpm.</CENTER> |
Quote:
multzumesc sebastian ptr informatzie;) |
|
e o gluma?asta e o reclama,chiar ar trebui sa cred asa ceva?
|
Asa fac astia umbla cu cioara vopsita... ca poate or fi fraieri care cred.
https://www.youtube.com/watch?v=pQHpgaq8ty8&NR=1 |
cica cablul ar fi doar pt siguranta, masina a urcat pana sus pe fortele proprii. acuma cine stie, la cat lauda ei quattro ar fi trebuit sa nu exista acel sentiment de nesiguranta :)
|
sper din posturile mele anterioare sa nu reiasa ca am ceva cu firma audi,doar ca au ramas doar cu legenda ca ,quatro e cel mai bun sistem 4x4....intre timp se pare ca au fost depasitzi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:51. |
- Copyright 2026 4Tuning