Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Masini - Made In Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/897-masini-made-constantza.html)

x-28-TRA 01-02-07 11:23

Re: Masini - Made In Constantza

dar dar eu ma laud ca am SKODA NU DACIE:)))))))))))))) ADICA AM MASINA STRAINA SUNT SMECHER:)))))))))

PFLu 01-02-07 19:06

ha ha ... da e umpic mai buna ca DACIA mai bine spuneai si tu de BMW

Psycho 01-02-07 20:02

Quote:

Originally Posted by x-28-TRA (Post 725523)
dar dar eu ma laud ca am SKODA NU DACIE:)))))))))))))) ADICA AM MASINA STRAINA SUNT SMECHER:)))))))))

sa dea draq .. sa stai la stop cu mashina ta straina .. si sa vina un oltcit .. un oltean .. sau un sarac d`asta cu dacie k sa zic asa ... o berlina .. k deja solenza si nova sunt cu motoare renault .. si sa iti dea fum .. sa vezi atunci jmechereala draq :D

CT-07-APV 01-02-07 22:50

Andule da de ce nu te puteai tine de o Dacie bine ca e Logan da veneai tu cu viteza din spate rau furios si cand a calcato Golanelu... Nici tu nici Silvicu cu Polo nu v-ati tinut.. Stiu ca are mai multi cai da totusi e DACIE

k4r4 02-02-07 15:23

cine stie sa-mi zica si mie unde vopsesc o dacie ieftin...nu ma intereseaza sa fie vopsita profesionist...lalala...vreau doar vopsita binishor shi cat mai ieftin...

Psycho 02-02-07 19:34

Quote:

Originally Posted by k4r4 (Post 727575)
cine stie sa-mi zica si mie unde vopsesc o dacie ieftin...nu ma intereseaza sa fie vopsita profesionist...lalala...vreau doar vopsita binishor shi cat mai ieftin...

cauta undeva pe forum aici la constantza k a dat pia numarul unui vopsitor .. leo .. la care mergem cam toti ;)

PFLu 02-02-07 22:40

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 727961)
cauta undeva pe forum aici la constantza k a dat pia numarul unui vopsitor .. leo .. la care mergem cam toti ;)

da este bun dar nu chiar ieftin

ERY 08-02-07 08:59

Am mutat ultimele posturi pe topicul de provocari unde le era si locul.

quick_5hifter 08-02-07 12:15

Quote:

Originally Posted by PFLu (Post 728205)
da este bun dar nu chiar ieftin

nu poti sa spui ca e scump....mie mi-a luat 300 lei pe o masina intreaga, cu finisaj cu tot

ERY 08-02-07 18:10

Nici mie nu mi-a luat mult pt finisat si vopsit bari, praguri,eleron + polish.

ct77pia 08-02-07 19:46

eu nu pot sa zic nimic de pret(imi este f bunu prieten) ..... dar ca si calitate este ffff buna

coteschwann 10-02-07 23:36

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 33993)
Aici bagatzi cateva poze ( PS: Fara nr de inmatriculare , sau cu el sters) si detalii despre masinile pe care le avetzi ...
Am sa incep eu .. dar diseara ... ca am facut cateva poze misto ...
Ba chiar am sa bag o poze chiar acum ... cu interiorul ...

sper sa nu ma fac de ras cu marca mea sau tuning-ul meu vizual ca la motor...praf,pulbere si multi magari putoare nu cai putere,dar asta e ma risc sa postez!
...sunt la inceput de drum!
merci!

leonard 11-02-07 12:33

arata binishor zic io ptr un matiz facut cu bani putzini....nu vad ce ai putea sa faci mai mult fara sa investeshti ceva bani in mashina.......spor la tunat in continuare

CT-07-APV 11-02-07 13:13

Quote:

Originally Posted by coteschwann (Post 742960)
sper sa nu ma fac de ras cu marca mea sau tuning-ul meu vizual ca la motor...praf,pulbere si multi magari putoare nu cai putere,dar asta e ma risc sa postez!
...sunt la inceput de drum!
merci!

E bun inceputul dar continua. Te-am vazut pe soveja aproape de galerii.

Daniel_DRV 11-02-07 20:30

Arata bine dar PAREREA MEA e ca chestia aia de la capacul de la rezervor si taurul acela din fata nu da bine masini.;)

All times are GMT +2. The time now is 00:03.

- Copyright 2026 4Tuning