![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
no worries! :)
|
Quote:
|
la niste jante pe 15" pe e36 cum ar sta cu ET 20?
|
intrebare: de ce imi baga masina caldura chiar daca il dau pe rece ? deci in seara asta pot sa spun ca m-am copt in ea am mers cu geamul deschis...
|
nu snt sigur, dar cred ca are legatura cu electro-valvele alea de pe furtunele de apa care merg la calorifer.
|
alea sunt sigur daka ai clima sunt2 dak nu ai e decat una si se gasesc langa servo frana de obicei se duc garniturile alea din ele alta prb poate sa fie pe partea electrik
|
dap, am avut si eu aceiasi prob, tacanea valva aia intr-o veselie. insa ma mers pe principiul cui pe cui se scoate, si am lasat-o sa tacane pana a tacut. :D acum vad ca nu mai am prob, de cateva luni.
|
am o nelamurire ..... daca ma puteti ajuta
trebuie sa fac schimbul de ulei la masina si nu stiu care este mai bun Bmw 325 TDS an 1997 va multumesc |
intra pe pagina de la castrol si vezi ce iti recomanda ei
|
baga si tu un 5w50 :D
|
am intrat pe pagina de la castrol (ms wolverine ) , iar ei imi recomanda : EDGE TURBO DIESEL 0W-30
care este diferenta dintre :5w50 si Castrol magnatec diesel 10w40 ( b3 ) si EDGE TURBO DIESEL 0W-30 ? eu nu ma prea pricep la chestile astea ......... este al 2 schimb de ulei care il fac la pisoi |
Quote:
nu vorbesc pana nu cunosc problema si in cazul asta am incercat-o pe propria piele uleiul Castrol care se vinde in Ro e de tot rahatul si nu-l recomand nimanui daca aveti cumva posibilitatea rugati pe cineva care face un drum de Germania sa va ia de-acolo un Castrol (sau un Liqui Moly cu MOS2 pe care-l recomand) cand mai faceti schimbul.Nu mai luati ulei de la noi de pe piata ca va bateti joc de motoare |
Liqui moly am bagat eu si in bmw si in corsa luat de tata din germania...cica e foarte bun si merge lejer peste 20000km. Oricum nu o sa il tin atat
|
Eu pot aduce orice fel de piesa pe original, inclusiv orice fel de ulei din Germania.
:arrow:https://forum.4tuning.ro/461-dezmembr...ta/page-6.html |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:12. |
- Copyright 2026 4Tuning