![]() |
Re: CLUB Fiat SEICENTO
e interesat careva de un radio cd mp3 player auto SONY MEX BT3600U? bluetooth usb aux iesire subwoofer mai are garantie anu asta pret 430 ron sau 480 ron cu telecomanda care se pune langa volan sony SONY RM-X4S
|
Quote:
|
Quote:
|
aveti idee cam cat ar ajunge un alternator de seicento, 899cm3, 2001?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ma pregatesc sa imi pun un filtru de aer sa zicem sport care este vindut de cineva de la noi din tara care a luat medalia de aur pentru inventia lui adica pentru filtru asta de aer care scade consumul si mareste puterea motorului , o sa revin cu impresii dupa ce il cumpar si il montez oricum chit ca nu imi mareste puterea motorului omul spune ca Elementul filtrant se schimba la 20.000 km ceea ce mi se pare ok
poate ne spune si morph mai multe si despre cum se monteaza un turometru si cum se pune pop-up door |
Quote:
|
Quote:
"Salut ! Am deschis topicul asta pentru toti cei care isi doresc un filtru de aer care iti ridica performatele motorului cu 2-3% (in medie 4-6 CP, depinde de puterea initiala a motorului), dar care in acelasi timp vor sa isi scada consumul cu pana la 20% (intre 10% si 20%). Stiu, o sa spuneti NU EXISTA ASA CEVA, un filtru de aer nu poate sa reduca consumul cu asa de mult. Principiile si calitatile filtrului au fost demonstrate la 5 saloane de invetii mondiale si au fost premiate la toate. Inventia este la OSIM. Aur la Bucuresti Inventika Aur la Brusseless Eureka Argint la Geneva Argint la Moscova Bronz la Zagreb Alte dovezi: Inventia unui roman creste puterea masinii si scade consumul de carburant Televiziunea Romānă Adevarul - Cum să reduci consumul carburantului cu 20% - Actualitate Inventia unui student roman creste puterea masinii si scade consumul de carburant: ZIUA EVZ.ro -- Geniul de sub capota maşinii Filtrele eu fost testate pe 40 de masini diferite, de la BMW 316 E36 pana la Nissan 350Z si de la Dacia 1310 Break la Toyota Corolla. Filtrul nu trebuie schimbat decat odata la 40-50.000 km, si nu trebuie schimbat tot filtrul, ci doar materialul filtrant, care costa 20-30 RON." |
a incercat cineva sa puna ulei CASTROL in buburuza lui? am nevoie de niste pareri , ca SELENIA nu mai vreau sa pun , nu mi se pare prea grozav
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:47. |
- Copyright 2026 4Tuning