![]() |
Re: Propuneri!
1 Attachment(s)
o noua incercare;)
|
bara fata aproape atinge de jos intr-o parte si in cealalta e suuuuuuuuus....la fel si la prag, care in spate aproape ara in pamant si in fata e ridicat .pe jante pica altfel lumina , iar in jurul acelei tevi de la cooler as fi facut sa paa ca e decupata bara fata
|
yack - mie imi place cum lucrezi , chiar f mult
dar faci 2-3 masini de ramai masca si dupa faci una care are mai multe sa mai putine greseli pune urmatoare lucrare si daca o sa fie cum ma astept eu, intri ;) |
1 Attachment(s)
mini...
imi cer scuze dak nu a trecut destul timp intre 2 postari ... |
-janta spate e stramba
-portiunea umflata de la aripa spate nu are reflectia care o are masina -spoilerul e stramb -nu stiu ce ai facut la masina dar e distorsionata rau In timpul dintre lucrarile postate trebuie sa faceti progrese ! |
8 Attachment(s)
La indemnu' lumii:
Mini Cooper; Toyota Yaris; Seria 1; Opel Zafira. A doua oara cand postez aici ! :lol: |
8 Attachment(s)
Cateva din lucrarile mele.Desi timpul ma preaseaza mereu mai rup cate o noapte de dragul tuningului ca multi d paici :D :D Sper sa va placa;)
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
hai si eu.. daca incearca toata lumea
|
nope. sorry . terbuie lucrat cu multa atentie la detalii
|
nu mi o lua in nume d rau...dar e valabil pentru toti cei din dt?....in fine, numa bine
|
nu ti-o iau in nume de rau . am observat ca in ultima vreme sunt foarte multe carcoteli impotriva la dt
Cand oamenii au pus masinile la candidatura noua ni s-a parut ca nu au greseli (poate unele aveau cateva ,dar suntem oameni , 2 ochi avem , mai gresim si noi ) . in consecinta au fost primiti in dt . poate unii isi doresc sa experimenteze si alte idei , alte moduri de a lucra . si de fiecare data cand incerci ceva nou nu iti iese din prima . daca aveti putina rabdare cu oamenii veti vedea ca lucrarile lr viitoare sunt dt worthy . mai sunt si oameni care si-au cam iesit din mana - nu cred k ai idee cam cum ar arata o masina lucrata de mine acum , dupa vreo 3 luni in care n-am facut nimic (poate chiar ma apuc de vreuna :D ) |
Da, da ! Lasa ma, pufy, ca stiu eu ca tu esti pe mana cu unii si ii avantajezi in fata noastra ! :evil:
:lol: |
6 Attachment(s)
sa incerc...sa nu incerc...hai ca incerc;)
|
Peugeotu`....e....:weirdface :weirdface
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning