![]() |
Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU
misto dar nu prea pricep si nu stiu nici cat costa
avem si noi kit de 400cp dar implica interne forjate, altfel kitul e cca6500euro |
Quote:
La toate astea se adauga si softul care nu este livrat de producator decat daca masina este "preparata" de catre el. |
Quote:
I - kitul SKN are TUV si 2 ani garantie , cine nu-si permite sa aleaga ce solutie doreste II - S3-ul meu nu a avut niciodata probleme la motor VORBESTI TU CA UN MINCINOS , eu am incercat diferite variate, 3 in total, ca sa ajung unde sunt acum, asta in seamna timp, stres, munca , bani si in primul rand sa poti sa accepti faptul ca tot timpul ai de invatat si ca nu te nasti invatat. (pe mine nu ma suna profesori de la politehnica sa ma intrebe despre surprize turbo). Am reusit sa flosesc masina zi de zi, mai mult de 2 ani, cu +90 de cai si apoi + 120 de cai peste puterea originala, mergand in vacanta in Grecia, 2 drumuri la Istambul, 6 drumuri la mare, cel putin 3/4 raliuri prin Romania, etc. La capitolul asta nu stiu cate masini modificate (serios) se pot lauda cu cel putin acelas lucru, in cazul tau e liniste totala, nu ai cum sa comentezi. PS : Sebi se dovedeste a fi un INVENTATOR DE ABERATII SI MINCIUNI. S3-UL MEU NU A AVUT NICIODATA PROBLEME LA MOTOR, NU AM DISTRUS NICI UN MOTOR. ESTI UN MARE MINCINOS CA SA-TI FACI TIE LUCRURILE SA MEARGA CA FARA ASTFEL DE ACUZATII NU AI NICI O SANSA. AM PISTOANELE SI BIELE DIN MOTORUL MEU (CELE ORIGINALE) IN PERFECTA STARE, SUNT LA SKN, LE POATE VEDEA ORICINE. MARE MINCINOS MARE MINCINOS tot miciuni sunt si : prietenia cu Dragos STI, cunostiintele tehnice, povestea subaru grecia, s3-ul SKN, A4 SKN, etc. SEBASTIAN NU ARE DE UNDE SA AFLE ASTFEL DE INFORMATII DEOARECE PREZENTA LUI IN CADRU ATELIERELOR TUNING CORNER SAU SKN NU ESTE PERMISA !!! |
Da este foarte ok ceea ce spui si mi se pare un kit ok.
Singura chestie ese sa stica o turbina de 400cp de obicei se antreneaza mai greu jos asa ca o sa pierzi niste ture poate chiar o mie insa apoi poate sa mearga bine. Intredevar sunt cazuri in care este posibil sa tina si xcp insa un varf nu palier si nu e recomandat sa duci maina acolo. Eu nu stiu masini cu 400cp cu motorul asta care sa fuctioneze ok cu internele de serie, eu nu stiu daca cineva are e f bine eu nu as face asa ceva. Exista f multe kituri de astfel de motoare si foarte multe scrise pe internet si pana nu demult hartia suporta cele mai mari ineptii acum le suporta internetul. Un motor de 1,8 u cedeaza instantaneu cand e solicitat la puteri mult mai mari in timp la solicitari repetate pistoanele se supraincalzec si dilatarea intre ele si segmenti creeaza un mic sistem disfuctional creenasa zisul fenomen de coxare a segmentilor urmat de frecare a fustei pe camasa si ... poate sa nu se sparga ci sa se distruga cumva ... Daca ai un asemenea motor eu iti recomand pe interne de serie un 300cp iar pt mai mult schimba cea ce sti ca se compromite. Numai bine! Quote:
|
Quote:
Si ar mai fii o intrebare ... garantie este data la motor sau la piesele componente?(am pus intrebarea asta pt ca am inteles ca voi nu vindeti kitul separat "fara montaj") |
Pt Andrei Tentean
Pot sa-ti spun ca esti un om de nimic sau om e prea mult spus. Imi este greata de discutile cu tine si nu o fac pt tine si irecuperabilitatea ta ci pentru altii care mai pot fi interesati de ceva serios. S3 galben inscriptionat SKN este o masina cum bine spui de zi cu zi.DAR nu functioneaza zi de zi ci cam asa , azi da, maine nu , poimaine lipsa, raspoimaine pauza si deabea dupaia mai sta o zi. Sa fim seriosi ca toti care au trecut pe la sa incepem cu Paul Andronic unde ai pus kitul initial si a cedat turbo instant retezand axul, o alta turbina mai tarziu a decedat, soft schimbat, iar schimbat am vazut masina pe la Bv cand dadeai in ea ca dadea fum, te-ai speriat ai mer la Paul, segmentii au plans de la coxare... in fine acum are interne schimbate si daca nu vrei extrem o sa mearga cu exceptia cate unui furtun care mai sare de la locul lui, o planetra care iese... sa fim din nou seriosi. Ce nu-ti mai amintesti cand ai avu un cielo si l-ai tunat de mergea mai prost ca de serie, comprimat la max axe ... ce ai vazut prin filme, dar vezi ca acolo actorii si zboara. Masina lui Gaw exact cum am spus la Autotest a dat 270cp stand pe care-l balmezi pt ca asa faci si de standul lui florin sa nu mai spun de ce spui de Ceki si asa mai departe, ba mai mult pe un forum aberai ca cineva ti-a pus la Tm un soft idiot... ia persoana nici nu te stia ca existi. Subarul tau care la treapt 5-6 da in limitare de suprapresiune, pai orice prost stie sa puna un boost controler mecanic sa dea cu el maxim de presiune cum o merge sau nu castiga dar aici tu-l banuiai si-l blamai pe ONO ca umbla la furtunele de la wategate asa e care tu nu umbi la furtune se schimbi cu totul. O faci din disperarea de a avea presiune cu orice chip oriunde, e o tampenie la un motor sa ceri presiune, presiune si iar presiune, peste o anumita limita incepe sa piarda ca sa nu mai vorbim de discoeca de lumini din bord ignorate pt un start furios.Avarile banii... De Celica ta veche iti amintesti ca nu a tinut pana la munte si inapoi, dar ce sa faci cu presiunea era veche si anu avea cin sa dea la cap dar tragea ... sa moara s-a vazut e epava pe la un service si motorul...ai luat alta. Ai dat bani pe scule, uita ca tuningul nu se face doar cu bani ci cu stinta. Oricine are mereu de invatat dar unii o fac alti se lauda cu asta. Honda ai paradit motorul ai duso la Coltul ala ca la un cimintir al tningului. |
Quote:
Nu cunosc atelierele skn-tuning si in ce priveste Coltul de Tuning cred ca atrage multa lume de acolo intr-o directie gresita oricum cand am trecut am mer sa-l mai intreb cate ceva pe Nicu sa il salut pe Artur si bineinteles sa mai vorbesc cu un prieten Relu, intamplator am socializat cu tine altfel... Si oricum nu e vina mea ca in fata atelierului skn-tuning ma intreaba lumea ce soft ii pun cat il costa... sau tot prin zona. Esti chiar naiv crezi ca oameni aia nu stiu ce firme au sediul acolo cand ma intreaba? Dar nu sunt interesati de ceea ce voi vindeti pe post de mafa extra la pret supra cu calitate... Asta e eu nu alerg dupaclienti nu le pun nici covor rosu fac ce pot si nu fac minuni dar cand vine o masina ma uit la ea ca si cum ar fi a mea. Imi place tuningul si daca nu ma pot limita la masina meamai fac si altele iar preturile sunt f ok chiar daca la unele se lucreaza din greu. Evita sa mai artagi in discutia ta pe toti de la Coltul de Tuning si nu-i baga pe toti in oala cu tine ca nu sunt. Fata de Gabi de la XMotors nu am nici un resentiment, fata de Nicu nu am si se vede ca pana se te babi am mai luat cate ceva de la el dar asta e daca pune botul la vrajeala...in locul lui ti-a lua gatul si sti bine la ce ma refer insa nu poate fi un subiect public. Relu imi pare rau ca implicit dand in voi e posibil sa-l ranesc si pe el, Cabral nu am nici o treaba e f f simpatic si in plus vinde motoare si de la Doru care imi e apropiat. Mai e cineva? In loc sa-ti duci crucea razboiul atragi pe altii in mizeria ta. |
Quote:
Se vede ca mori de INVIDIE ca nu esti implicat in sigurul lucru serios de pe piata de tuning - TUNING CORNER - . Pe tine nu te ***e alta grija decat SKN. Daca tu nu ai activitate ca rc sau persoana fizica, ceea ce se vede din timpul pe care il aloci forumurilor, sa stii ca SKN are, multa, asa ca nu mai sta ascuns prin tufisuri sa aflii ce se intampla si concentreaza-te pe ce vrei tu. Ai declarat ca esti prieten cu Dragos si ca motorul meu s-a distrus, MINCIUNI. Acum spui ca nu ai spus asa ceva si ca motorul meu nu s-ar fi stricat ci turbina. Orice iti contrazic real tu te faci ca ploua si te legi de altceva, INVENTII. OBIECTIV PERSONAL 2008 ---> IGNORANTA TOTALA ASUPRA INEPTIILOR TALE, MARE MINCINOS DE 35 DE ANI. RUSINE. So, talk to the hand. (nu vei intelege asta cu toate ca ar trebui din moment ce tu ai purtat negocierile cu SKN, nu?) FINAL PS: toate mailurile in masa pe care le dai cu topicuri de la tine de pe forum nu spun decat un lucru : nu le citeste nimeni , disperare ca nu te baga nimeni in seama, si apropo ,vezi ca ai 30 % din totalul posturilor din tot forumul pe lr, iti doresc sa ajungi la 50% sau chiar 90% in 2008. TALK TO THE HAND |
Andrei ... motorul este un intreg ansamblu si cuprinde multe piese iar eu nu am afirmat ca s-a retezat arborele sau mai stiu eu ce.
Daca tu crezi ca ai un 1,8t tare sa-l conduci cum vrei insa afla ca oricand sim ce avem de pus fara a arunca banii aiurea pe acel mtor iar cand prima persoana are sa fie hotarata sa faca o investitie in tunarea unui astfele de motor poate o sa fie dispusa sa te puna si la respect. Pacat insa ca fiabilitatea ... Nu mai vreau sa discut si prefer sa ma opres aici dar nu inte de a specifica faptul ca nu am afirmat ca sunt prieten cu Dragos ci cal cunosc de ceva timp ani buni si cam atat. Daca tu ai sti sa vorbesti si nu ai arunca cu noroi as putea chiar sa-ti trimit clienti asa cum fac cu altii, pt ca noi nu facem absolut toata gama de automobile la RacinCode, pt ca lucrand chiar noi ca sa ne specializam cu adevarat trebuie sa aprofundam bine cunostintele despre un anume model. Dar cum sa-i trimit undeva unde se pot intoarce sa-mi bata obrazul ca ... sau cineva i-a tratat repezit sau eu sunt vorbit de rau? Iti propun un pact eu nu mai spun acum nimic si te las sa faci cum vrei singurl lucru care ma retine este faptul ca acolo sunt si oameni care-si castiga venitul principal din activitatea de acolo iar mie nu-mi place sa dau in painea nimanui. |
Quote:
|
e singurul topic interesant pe 4tuning ....insa devine plictisitor :(
|
your kung fu is better than mine!!!!!
|
parca titlul topicului era cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU :rolleyes2
|
Quote:
|
daca nu se ajunge la un compromis, asa e.... lock thread mai bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:20. |
- Copyright 2026 4Tuning