Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Fotografiile mele (https://forum.4tuning.ro/533-fotografiile-mele.html)
-   -   Nitu CLaudia | Photography (https://forum.4tuning.ro/533-fotografiile-mele/85760-nitu-claudia-photography.html)

DTH 24-02-11 18:08

Re: Fotografiile mele - MillionDollarBaby

Quote:

Originally Posted by rpopescu (Post 4117209)
In schimb toate sunt ca si facute la coloane, se lucreaza putin in cadru si albul salii, nuanta draperiilor si desenul de pe mozaic exprima din fastul interior al palatului.
la restaurant, tai margine cadru stanga pe jumatatea globului de sus, este proportie buna, subiect principal stralucirea albastra a fetelor de masa in prim-plan, samd.

Nu mă complic cu ele ...le-am pus în lipsă de material ...o să fac altele :lol:

sandor406 24-02-11 18:30

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 4007870)
La toată lumea fac poze ....mai puţin mie , eh azi mi-am făcut şi mie una :lol: NA ! că mă iubesc prea mult :lol::lol::lol:

Attachment 1832848

parca esti sora-sa lui "the stig"!:)) bafta in continuare!;) poate vii in valea jiului la straja-parang, faci si la masina mea cateva poze "artistice", daca iasa la o dacie!:))

DTH 24-02-11 18:32

Quote:

Originally Posted by sandor406 (Post 4117321)
parca esti sora-sa lui "the stig"!:)) bafta in continuare!;) poate vii in valea jiului la straja-parang, faci si la masina mea cateva poze "artistice", daca iasa la o dacie!:))

Mersi :lol: ( mi se zice " evri dei " :lol: ) Dacă trec facem , nu e problemă :D Normal că ies pozele , tot maşină e :D

rpopescu 26-02-11 19:21

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 4117256)
Nu mă complic cu ele ...le-am pus în lipsă de material ...o să fac altele :lol:

Fiecare poza are retusul ei :rolleyes2 asa strangem poze lucrate bine...
Gluma : De ce ai facut poza cu casca stand culcata , da impresia de oboseala ori atitudinea asta la un biker este atipica:D
propun pe aceasta sa o refaci in vertical pe fundalul peretelui uniform. Asa , arati si relief la volumul castii, restul face lumina, sa fie aprinsa, suplimentar , fara blitz sau cu blitzul in lateral de la unghi 45 gr.

DTH 26-02-11 19:23

Quote:

Originally Posted by rpopescu (Post 4123780)
Fiecare poza are retusul ei :rolleyes2 asa strangem poze lucrate bine...
Gluma : De ce ai facut poza cu casca stand culcata , da impresia de oboseala ori atitudinea asta la un biker este atipica:D
propun pe aceasta sa o refaci in vertical pe fundalul peretelui uniform. Asa , arati si relief la volumul castii, restul face lumina, sa fie aprinsa, suplimentar , fara blitz sau cu blitzul in lateral de la unghi 45 gr.

Poza e făcută la caterincă ...să arate că în loc de pernă , am cască :P

rpopescu 26-02-11 19:31

Ai dreptate daca nu te superi acum m-am gandit sa stai tot asa, sa pui doar o perna umflata cu profilul ei de perna (tot culoare neagra) (una singura) asezata la cap, tu ,,dormi" pe casca tot asa lateral, ce aranjament in cadru :rolleyes2 mainile sa ti se vada cand le pui intre genunchi ramane doar bratara sa straluceasca intre negru...

DTH 26-02-11 19:33

Quote:

Originally Posted by rpopescu (Post 4123806)
Ai dreptate daca nu te superi acum m-am gandit sa stai tot asa, sa pui doar o perna umflata cu profilul ei de perna (tot culoare neagra) (una singura) asezata la cap, tu ,,dormi" pe casca tot asa lateral, ce aranjament in cadru :rolleyes2

Când dă căldura o să cumpăr altă cască ...şi o să aranjez motorul şi tot , poze noi etc ...am o listă întreagă de noi achiziţii ...până atunci hibernez la căldurică ...

rpopescu 26-02-11 19:35

Si faci multe poze de interior , tot asa, frumoase, multumesc.

DTH 26-02-11 19:38

Quote:

Originally Posted by rpopescu (Post 4123817)
Si faci multe poze de interior , frumoase, multumesc.

Mulţumesc ...cam aşa e la plictiseală când n-ai ce face ...mai găseşti un obiect pac poză :lol: ( cel puţin eu ) ...dar vine căldura şi scap de deprimarea asta :D

Sonny™ 26-02-11 19:39

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 4123823)
Mulţumesc ...cam aşa e la plictiseală când n-ai ce face ...mai găseşti un obiect pac poză :lol: ( cel puţin eu ) ...dar vine căldura şi scap de deprimarea asta :D

aici la noi e cald, se face plaja te astept la mare:twisted::twisted:

DTH 26-02-11 19:42

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4123829)
aici la noi e cald, se face plaja te astept la mare:twisted::twisted:

Hihihihi , cum termin toate problemele de rezolvat o să dau o tură şi acolo ( promit ) dar mai durează ( destul ) :D

DTH 04-03-11 02:59

1 Attachment(s)
Teaser

În curând , poze noi ...cel mult probabil după ce mă trezesc şi mai termin de din ele :lol:

Puya123123 04-03-11 13:19

cu faruri sau fara?

DTH 04-03-11 13:20

Quote:

Originally Posted by Puya123123 (Post 4141729)
cu faruri sau fara?

fără ! :lol:

Puya123123 04-03-11 13:20

E prea complex pt tine sa faci si cu faruri? =)))) hahaha

All times are GMT +2. The time now is 20:01.

- Copyright 2026 4Tuning