![]() |
Re: Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza
Quote:
Deci ... sa revenim ..... Je suis un vrai champion |
NICIODATA nu am sa cred ca masina mea prinde pe 400m doar 120km/h.Sa fim seriosi,prima oara cand ne-am dat n-au mai fost acolo 400m nu ?Au fost mult mai incolo. Félicitation
|
Quote:
|
Mdn fa-i calculul cu el in masina cu masuratoarea ca sa va lamuriti amandoi , dai kilometrajul de la zero si mergi usor 400 m , asa stiam si eu ca pe vremuri dupa port aia a fost urmatoarea locatie in care ne dadeam si trecerea era reperu de finish de la Hotel LEBADA , dar ca sa nu zica rmy iar ca am ceva cu el , masurati asa si o sa vedeti. Asta daca ati dat startu de unde dadeam deobicei cu mdn x team si restu
|
Quote:
:o:lol::lol::lol::lol: avion cu motor ia-ma si pe mine-n zbor al dracu avion :-P |
cum fac sa intru si eu intr-un club? la cine trebuie sa apelez?
|
https://forum.4tuning.ro/7-cluburi.html
trimiti la clubul la care vrei sa aderi o solicitate, si mai departe te va indruma acel reprezentant al clubului la care tu vrei sa aderi......simplu......mai greu e cat de mult vei rezista... |
Quote:
|
da ce-ti fac ma astia in cluburi de nu ai rezista ?:) am vreo 6-7 ani in X Team , sunt viu intreg si ne-vatamat :). Nu tine de club daca rezista tine de om , ca sunt multi "pureci" care au tendinta sa paraseasca cluburi daca au perioade mai fara activitate sa zic asa , tine numai de caracteru omului , nu sa fuga la greu si sa vina numai la bine. Ca la fotbal , nu zici pa pa la prima pierdere si tii cu echipa mai care te-a batut ca ai vazut ca e mai tare :). aberez deja ... sanatate :)
|
corect.... la acelasi lucru faceam referire .:D :D
|
vreau sa-mi fac o prietena da nu gasesc .. la cine trebuie sa apelez ?
|
Quote:
|
Quote:
|
:)))))))
|
Quote: