![]() |
Re: Logan din Satu Mare
Mersi mult...
As vrea altele mai mari 16 sau 17 :-) |
6 Attachment(s)
Am nevoie de sfaturile voastre....
M-am gandit sa vopsesc barile in culoarea masinii , iar pe bara spate sa pun un difuzor.... Ma poate ajuta cineva cu un vt sa vedem cam cum ar iesi daca ar fi vopsita masina??? Mi-e frica ca pe spate sa nu fie prea incarcat cu difuzorul negru,eventual difuzorul vopsit in culoarea masinii???........help |
salutare! vopseste barile in culoarea masini si punei difuzor eu zic ca nu o sa iti pare rau, bafta ;)
|
parerea mea - e urmatoarea:
un difuzor se preteaza unui stil de tuning JDM (stilul japonez cu multe accesorii ale caroseriei, adica bodykituri foarte aerodinamice, eleroane, spoilere agresive cu prize generoase) ceea ce ai facut tu aicea este un tuning cu inclinatii catre stilul German (cel European). Concluzie un Difuzor incarca spatele Loganului care si asa este incarcat de formele pline - fiind bombat si toate cele! Analizand pozele Loganului tau - ai lasat bandourile negre sa intre in comuniune perfecta cu jantele, folia si partea superioara vopsita in negru! - Contrastul din acest negru si cremul acela este unul finut, elegant! Alegerea finala desigur este a proprietarului! |
Inteleg parerea ta,dar intre timp bandourile au fost vopsite in culoarea masinii ,iar difuzorul l-am primit cadou de ziua mea:lol:
|
pai atuncea masina ar arata cam ca si GL 06 GDC! Pt ce mai e nevoie de VT - doar daca vrei sa vezi GDC-u cu portiera neagra :) ceea ce e mai usor!
|
Pai atunci punel normal.
Daca nu iti place,il dai jos... simplu |
Masina nu are numai spate, as vrea sa vad si pe fata cum ar da cu bara gri...
Mi-e frica ca nu imi va placea ...:sad: |
eu zic sa pui difuzorul ;)
|
1 Attachment(s)
imediat vine VT-ul si pe fata, asta daca reusesc unul de calitate
|
Pe fata bara de MCV,si grila bangless,vopsita neagra,grila-restu in culoarea caroseriei.
|
are dreptate mareo baga o bara de mcv pe fata si scoatei semnul si uneste grila si poti sa vopsesti cu negru grila bafta;)
|
Deocamdata cred ca va ramane bara asta,nu sunt finante pentru alta bara, daca e sa o vopsesc o sa scot si locasurile de proiectoare,astept vt cu fata de la Alejandro,sa vad cum ar da....
Spatele imi place:-) |
1 Attachment(s)
Ete si fatza :) Enjoy!!! Asta e tot ceea ce am putut face - culoarea e pretentioasa si eu trebe sa mai exersez la aducerea la nivel a culorilor!
|
Mersi Alejandro,ramane sa ma decid acum ce si cum va fi:)
Si de difuzor in culoarea masinii ce parere aveti? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning