Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

T@zMania 26-01-06 09:05

au dat dovada de pasine pe forum,dar la intalniri cu ce au demonstrat ca sunt pasionatzi?au ''ciripit'' acasa!!!.... :x raport complet....daca am ajuns sa avem discutzii din cauza unor pusti care ne tulbura apele,acum incep sa intzeleg ce fel de oameni suntem astia din comunitatea ploiesti :cry: ....la urmatoarea intalnire sa vina doar astia mici fara masini sa faca show raul,ca am observat ca te-ai facut avocatul lor.....nu am nimic cu tine si nici cu ei,a nu se intzelege gresit,dar e o masura ce trebuie sa o luam....incep sadau dreptate unui prieten care imi spusese niste treburi si mie mi se pareau aiurea....mersi ''iuby'' :wink:

Vladz 26-01-06 09:16

T@z daca cineva vroia sa va faca rau , cu politia sau orice altceva o facea pana acum :roll:

T@zMania 26-01-06 09:19

cum spuneam,ma doare undeva de ''ei''aici e vb de educatie.de discretzie.....pasionat si ciripesti....ca idee...specimene din astea nu are nevoie comunitatea
ps....asa e bine?

Vladz 26-01-06 09:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"T@zMania\"
cum spuneam,ma doare undeva de politzie,aici e vb de educatie.de discretzie.....pasionat si ciripesti....ca idee...specimene din astea nu are nevoie comunitatea

Si politia poate citi astea . nushtu daca e bine sa vb asa de ei ... nu se stie niciodata daca vor veni la urmatoarele intalniri dupa voi :? :roll:

T@zMania 26-01-06 09:26

tocmai de asta ziceam sa nu se mai faca publice pe forum :wink:

Bmw_E30dak 26-01-06 16:51

Re:

ma il respect pe nostim nu am zis nimik dar mi se pare k a taiat multe secvente frumoase oricum a fost mihsto k am fost noi si k ne-am distrat dar imi place cel mai mult din film la sfarsit la hipo tuning rulzzzzz

tng 26-01-06 22:12

Am facut curat.
Sa lasam \"cearta\" asta de 2 bani ... daca aveti ceva de impartit folositi PM`uri sau pe mess

NOStim nu a taiat nimic ... a pus tot ce a filmat.
Nu a prins tot ce a fost misto... acel putzin care a fost

tng 26-01-06 23:15

1 Attachment(s)
uite mey taica tre-ule ... ce frumos vine :)

RaulNFS 26-01-06 23:18

super... pe viitor asa o ai si u curu' la masina tre?? :P

BMWfan 27-01-06 06:37

i-ar sta bine
te-am vazut ieri prin ceoceanu pe la vreo 12 cum iti fereai masina de denivelarile alea :lol:

shantzu 27-01-06 15:51

sar putea sa nu mai am acces la net cateva saptamani :cry: cand o fii cu cursa (19)pe imi ocupati si mie un loc si ma anuntati
si daca o sa mai fie ceva intalnirii tot la fel sa ma anuntati :mrgreen:

MasterK 28-01-06 01:39

loL

No comment!

FRumoase stickereLE si tricourile!!!

PRiETENII StiU D C!!!!

tng 28-01-06 10:14

Re: loL

Quote:

Originally Posted by \"MasterK\"
No comment!

FRumoase stickereLE si tricourile!!!

PRiETENII StiU D C!!!!

:?: :!: :?:

T@zMania 28-01-06 13:15

e vb de tricourile facute de pitu....frumoase...la fel si parasolarele :wink:

tng 28-01-06 15:45

ahaaaaaammm
pai de unde sa stiu .... fi si tu mai explicit MasterK :wink:

All times are GMT +2. The time now is 05:03.

- Copyright 2026 4Tuning