![]() |
Re: My KYS !!
Cred ca nu m-am exprimat bine,nu ma refeream la manere in sine,doar la 'locul unde bagi cheia'... incuietoare,nu stiu exact termenul.
|
oare nu merge implementata o incuietoare ca la alfa romeo 157 (pt usile din spate)
|
domnule kys:D masina este superba.... cred ca este unul din putini golani care imi plac:D al tau este undeva "in the top"
tine-o tot asa:D |
dubioase rau bandourile alea....:shock: a mea e din 2005 si nici pana acum nu i-a cazut nimic....bn cu o mica exceptie ....bara spate..=))dupa ce m-a lovit nea mircea radu..BREEee'''
Asa de slab calitativ sa fie bandourile?? sa cada asa usor?=)) Bravo! Felicitarile mele..:D frumos...tine-o tot asa |
Quote:
|
aaa..aia e altceva Mareo. N-as renunta la butuc ptr simplu fapt ca cei de la Dacia iti dau 2 chei dar doar una e cu deschidere din cheie. Daca o pierzi ( ceeea ce mi s-a intamplat o data ) nu mai ai cu ce sa deschizi..daca ma intelegi . Gandita si asta dinainte :)
Alejandro - daca s-ar putea asa ceva ptr spate...trebuie gasita o varianta si ptr fata ! asa ca pici din lac in put.. Ms YGS - sper sa fie si adevarat..nu sa ma vrajesti :) Crazy- masina mea a fost luata din lotul ala prost :)) DOg - si macar e de bine ? :) |
kis-ule te-am uramarit acum cateva zile :))) eram 100% ca te duci (ghetou) la garaj :)) era sa raman si intepenit prin zapezile alea !
|
normal,da mai curata asa.
|
Cāt de mult a evoluat acest proiect! ,bad-boy look-ul e super frumos realizat !
Maşina a plecat de la 30.000de km pe bord de cănd s-a īnceput proiectul,acum caţi km are maşina? Mult succes īncontinuare KYS-ule şi multă băftă la tunat :ballbounc |
pai - NENE KYS-ul alfa Romeo 157 are doar pe spate tipul acela de deschidere la care faceam eu referire! - DECI NU E NEAPARAT SI PT FATA!!!
|
da nenea...cunosc modelul. doar ca ziceam ca daca pe spate fac ceva ingenios ( un semi shaved) ce fac cu fatza? Enfin.. oricat am discuta acest lucru e greu de realizat. multumesc ptr idei.
Dracule verde...masina are in prezent fix 50.000 km ! multumesc la toti pentru gandurile de bine..si sper ca nici pe viitor sa nu va dezamagesc prin deciziile mele,... |
Cosmine te-ai decis pana la urma ce culoare o faci ? :-?
Vezi ca am vazut pe la dezmembrari bandouri daca te hotarasti sa le pui inapoi ... :lol: Hai sa fie cu noroc , ne vedem in martie pe la Bucharest :D |
da..culoarea stiu care va fi..
Valex cu mare placere :) |
9 Attachment(s)
Azi masina a mai facut un pas in spate : jos folia...jos jantele....nespalata...
Partea buna e ca barile si pragurile sunt gata finisate. Mai trebuie sa se dea cu sprit-chit |
Ma doare s-o vad asa... Ce s-a intamplat cu ea de a ajuns asa?:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning