![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
da ar fi o idee... dar nu ar fi bine sa vb vineri cu ei ca au intalnire si ei in spate la poli
|
e ok....sa vdm ce s-o intampla
|
dar pana acum doar u vrei.. cu 2 oameni.. nu facem echipa
|
da si cat costa ??? si dupai zic dak ma bag :p
|
pai..2-3 mii bila....atat!
|
ma noi ink nu am fost in stare sa merem la un fotbal dar la paintball
aveti putina rabdare sa se organizeze si crazy drivers......sa ne adunam mai multi..sa discutam...sa punem tara la cale...si dupa aia o sa vina astea d la sine,kt desptre stikere k si rechinu si eu a mfolii si nici draq nu o sa vada crazy drivers club:)) dar o sa o pun.....ffa poate mie mi-l dai putin mai devreme stikerul:D |
call me. zilele astea sunt acasa........ vine sesiunea din pacate. nr meu e 0765494758
|
Eu joc cand vreti dati o strigare si am venit.
|
phlow , buna ideea , i'm in...
p.s. mai intai repara'ti masina k sa ai cu ce sa mergi pana la baneasa :-P |
super aiurea stikerele!nu s-a gandit nimeni ca nu merg puse pe folie? la mine merg puse fara nici o problema da...in sfarsit o rezolvam noi si pe asta! eu zic sa ne facem un model propriu!ceva mai simplu dar care sa se vada pe folie!
|
daca are cineva macheta in orice format sa imi dea si mie si o fac eu mai ok (pentru noi astia cu folie pe geamuri)
|
1 Attachment(s)
baieti daca nu va plac actualele stikere am ceva cu un nou look ;) sper sa va placa. Noul stiker ;). si se vede si pe folie :D
|
da suuuper.. zici ca e club de tractoristi.. si.. apropo de paintball.. baietii de la insane incep sa se stranga..ce facem...dam inapoi? :P tre sa fim minim 5 si pana acum sunt doar eu si afa
|
pHlow, pai omu a venit cu o idee, nu trebuie sutuit asa! dati cu parerea in ce trebuie sa modifice! oricum nici mie nu imi place roata aia!si mai trbeuie sa ne gandim ca toata treaba asta vine pe folie adica pe negru si trebuie sa fie un cobtrast bun pe negru!
|
si eu adik suntem 3
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning