![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
Omul mai are unul singur de vanzare, aproape identic cu ale mele dar difera putin baza (si mi-a zis ca e mai comod, fiind mai "de strada"). Este si mai nou, dar tot negru, si parca e putin mai mic la inaltime...daca te intereseaza da-mi un PM si iti dau numarul lui de telefon si pretul.
|
Quote:
|
Quote:
sunt 2 categorii de tuning .."de strada " si " de show" .....nu sunteti amndoi in aceeasi categorie a lui este de show ....al tau trage spre strada ...mai ales cu scaunele alea ....eu iti zic ca mi mult ma atrage STRADAAAA :D intelegi tuh ..... stii cum o s afie ...fiecare are ceva frumos ...... tu cand o sa zici gata ....parca vad ca iar zici ca nuti place ...:D :rolleyes2 |
Eu zic ca a mea o sa fie mai mult de strada, dar o sa aiba si ea mici inclinatii de show :lol: pentru urmatoarele motive:
-interiorul original (scaune+bancheta) nu mai au ce cauta in masina, vor ramane cele 2 scaune negre si in spatele lor....galagia 8) (adica 3 statii, 2 subwoofere, 4 coaxiale - 2 ovale si 2 rotunde de 25 cm) - mai pastrez un mic spatiu in fostul portbagaj, pentru un pocket-bike, o gentuta mica...sau poate imi iau un portbagaj din ala suspendat, sa vedem... -fetele de usi (interior) vor fi modificate astfel incat sa primeasca fiecare cate unul sau 2 difuzoare de 20 cm, pioneer accelerate...vom vedea destul de curand ;) -pentru exterior am avut mai multe variante in vedere, printre care si una propusa de cei ce vor lucra, dar am ramas la varianta skyline pentru ca e mai exotica... Nu prea mai seamana nici a mea a masina de strada...a, sa nu uit, usile din spate exista DEGEABA, ca manerele le-am dat jos, iar pasageri nu vor mai fi, ca n-au unde sa ia loc :lol: O sa zic gata, cand o sa ma satur si eu....deja problema capata alte aspecte, adica la un moment dat calculam eu ca am investit aproape jumatate din valoarea masinii....la un alt moment am zis: "am dublat valoarea masinii"...acum deja ma gandesc ca valoarea masinii va ramane acolo, undeva, un mic detaliu: "la baza era un amarat de tico" :lol: si cand spun asta ma gandesc si la investitiile viitoare...care vor mai fi :lol: |
ceva vesti de la Baia-mare Alex ???
|
Nimic nou, inca nu s-a inceput lucrul....
Am o rugaminte: inceteaza cu chestia asta, "Tico by Peterdesign"; stiu ca mi-ai dat o mana de ajutor cu bara aia de skyline pentru a o proiecta pe tico, DAR: -ideea imi apartine, EU am vrut bara de skyline pe tico, eu ti-am trimis pozele; -realizarea efectiva a proiectului o face altcineva; -cheltuiala o suport EU, iar restul masinii va fi conceput tot pe baza ideilor mele, ca si pana acum; -masina este si ramane A MEA, indiferent cine a facut desenul, cine a realizat lucrarile etc.; Iti raman dator pentru efortul depus, si ti-am promis ca voi pune stickerul, dar nu e aceeasi situatie ca la ERY. Fara suparare! Aceeasi situatie o intalnisem si in legatura cu realizarea, cand am auzit replica "nu-mi place cum va iesi, nu vrem sa ne facem de ras cu proiectul asta..." UATAFAC MEEEN, E MASINA MEA, MA REPREZINTA PE MINE! foarte greu as putea accepta sugestii de la altii, care sa nu coincida perfect cu gusturile mele! Deci inca o data, sa nu uitam, e vorba de IDEEA MEA, BANII MEI, iar SCOPUL E MAI IMPORTANT DECAT MIJLOACELE (punct) |
good point ;)
inca o data felicitari ... si rabdare ..pana se apuca de masina salut ! |
b.i.n.e. .....
|
p.s. :chillpill :bunch: :ciggy:
p.p.s :tetter: :hug: |
Quote:
peter scz ....(lovitura sub centura din partea lui alex ) ceaoo ....multa bafta spor la treaba in continuare |
Nu m-am facut inteles:
-ma deranjeaza doar expresia asta, "Tico by Peterdesign", pentru ca se intelege ca toata masina e facuta de Peter...in cazul lui ERY cu Hyundai-ul, mai merge, dar la mine de fapt e Tico by me. -voi pune stickerul cu Peterdesign, ca asa am promis, si eu nu ma sucesc dupa vant. N-am zis ca nu voi pune stickerul! Hai sa incheiem discutia, cred ca s-a inteles. |
sper sa ai loc si pt mine de un stiker cu PRO STREET BODYKITS!!:p
|
Pai cum sa nu....daca nu ramane loc, pun firma pe plafon, ca la taximetre! ;) de fapt ce mai, poate iau masina cu logo-ul aplicat...
|
la cat de mica e bijuteria nu o sa se mai vada ca e alba de cate stickere o sa pui :P toata lumea te vrea...ia sa punem ma si unul cu DRT
|
10 Attachment(s)
A, nuuu....nu vreau cu D'acia, vreau cu Renault M3 GTI turbo sport! :lol:
New multimedia item (lcd Kenwood 6,4 inch): Si mica surpriza de care ziceam acum cateva zile: fetele de usi (10x TAU!) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning