![]() |
Re: Accidente Baia Mare
contact intre posteriorul (masinii:lol:) unei gagici cu un baiat cu kia:shock: (acu 2 min langa prefectura ).
pupaturi dintr-astea. nimic grav |
Quote:
|
am auzit de la cei de pe acolo ca la batut pe tatal uneia dintre fete.De eram acolo i rupeam capu.1 dintre fete nu are tata ia murit ,nu de mult timp.
|
Accidentul a avut loc mai jos de casa mea, se spune ca a vrut sa depaseasca un scuter si a agatat fetele, apoi a intrat in sant. O fata din cate am inteles e bine, au lasat`o acasa, dar cealalta a fost operata si sunt sanse mici.. sunt vorbe auzite de la vecini. :???:
|
Quote:
|
Accident ieri seara pe bd. Unirii la biserica de langa sensu giratoriu (Unde-i Lukoilu si Petromu). Motociclistul si cel cu masina s-au tot certat pe drum si cand motociclitul a vrut sa-l depaseasca, cel cu masina a tras pe el si a picat. Cateva zgarieturi destul de mari si naspa si motocicleta varza
|
stiti cumva cine a spart parapetii de piatra de pe marginea soselei pe baraj? chiar dupa dig in prima curba la dreapta cum mergi incolo
|
Quote:
Intradevar, pacat. R.I.P Il stiam si eu. Din cate am inteles eu cica soferu (cumnatul lui) era beat turta... Pacat... |
Despre accidentul de sambata dimineata 13.06.09 de pe str 8 Martie stiti ceva ?:|
|
Quote:
|
|
numa' idioti la volan :(
|
ieri ceva accident pe linga grosi (dupa curbele lui marisca) un golf cam impachetat dar nu am apucat sa vad mai multe...
|
Ieri parca era parcata o duba in sant cum cobori dura catre Tauti pe partea stanga.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning