![]() |
Re: E36 - Project MHT
hai mai repede horia ca ai depasit ACX-u la stat pe bara:D
|
In ultima vreme am reusit sa-mi inchid intr-un final motorul, chiar daca nu prea am timp pentru mine, am reusit printre picaturi sa mai strang cateva suruburi. Am renuntat la acel V8 momentan, deoarece nu mai pile ca sa mai pilesc la axe, iar ultima panza de flex era sa ma despice in doua, la unul din manetoanele vibrochenului, plus ca trebuie sa mai imprumut niste cantare electronice pentru a fi exact la usurarea vibrochenului, nu de alta dar nu vreau sa tai mai mult dintr-un maneton iar altul mai putin. Dupa toate astea mai trebuie sa calculez si raportul de compresie cu ata de la papiota de culoare bej, deoarece cea alba s-a terminat. Revin cu poze zilele astea.:-)
|
Da Mariane da tu in fapt repede tot,dar este de apreciat k pana la urma nu lucreaza doar la MHT stim prea bine k o are si pe aia alba pe cap,l-am disperat si totusi trebuie sa il intelegem!!!!!oricum va fi SURPRIZE SURZPRIZE new MHT........:))
|
Poate lumea o sa creada ca sunt razna, dar ma apuc din nou de caroserie, imi schimb pragurile si imi fac din nou piesele.
|
Razna?lasa ma nu fi dezamagit ca o sa ai cu cine sa te dai cand termini masina,cu fimiu:))))))))
Glumeam....ia'o usor frate,mai bine mai tarziu si bomba decat niciodata;)batraneste asa:) |
Quote:
|
M-am apucat de MHT, am schimbat momentan bucsile spate Powerflex, n-am montat inca puntea, deoarece ma tenteaza foarte tare sa am totul nou pe spate, apoi sa trec la fata. Voi vedea ce voi face cu motorul, deoarece mai mult ca sigur va fi montat mult mai in spate decat pozitia lui pentru schimbarea centrului de greutate a-l masini. Masina la final va avea 2.0 24v impins la extrem, sau mai bine spus un 2.0 plin de steroizi.:-) Revin cu poze.
|
3 Attachment(s)
Pana pui tu pozele dureaza. Na !
|
2 Attachment(s)
si 2 poze de la mine de pe 13-09-2008;) tocmai ce ma uitam prin pc si am dat de poze si mai eram si pe topicu tau :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce sa iti fac,daca te mananca te scarpini buosss :D :lol:
Da si cand va iesiii sa moara maicuta masii de nu zboara 8) Hai bafta cu proiectul in continuare ce pot sa zic... :* ! B 888 RZW |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Sa se vaza bine ca motorul este 2.0 si o mica caterinca pe la grajd !
|
Imi poate spune si mie cineva ce combinatie de taste este la clima, la e36, pt. a afisa viteza, km....? multumesc !
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning