![]() |
Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive
Nici una amandoua marcile sunt facute in Romania si Logan 1.6 Ambition si Cielo Executive..:D
|
Quote:
|
Quote:
|
am recunoscut ca am boala pe ele.. e chestie si personala.. si mult peste asta am experienta cu logan.. ff mare !! si am zis clar ca nu are nici o tangenta cu valente sportiva fata de cielo.. si ca pp mult mai multi bani sa te simti in siguranta,... si cred ca oricum intr-un final probabil ca se rezuma la gusturi.. iar din astea 2 probabil ca nu as alege nici una.. dar tot pe cielo mizez..
|
gustutrile nu se discuta!;)
|
Quote:
|
Frate nush d c aproape toata lumea e impotriva Logan-ului! NU tin partea Loganului doar k am unu,inaintea lui am avut un Cielo!L-am vandut chiar knd a aparut loganu!
Sincer Loganu e mult mai bun k Cielo. Si plus de asta daca ne uitam la preturi sunt aproape la fel si Loganu ambition are mult mai multe dotari k Cielo! Am aproape 30.000 km cu Loganu dar nu am avut probleme cu el,pe knd Cielo am reusit sa-l duc si cu platforma la service k pur si simplu s oprit in drum (sincer nu mai stiu ce a avut,dar nu mai mergea)! asa k parerea mea e k tot loganu e mai bun! |
a fost facut si teste in auto motor sport intre logan accent albea cielo..si ghici cielo e pe ultimul loc..oricum se compara masini din epoci diferite..cielo conceput acum 12 ani pe platforma de kaddet veche si aia de inca 10..acum lasand la o parte designul logan-ul este destul de competitiv..nu mai fiti carcotasi si subiectivi..
|
cielo este foarte fiabila si usor de intretinut.
logan este o masina 2004 care la 8000 euro are garantie 24 luni. mie personal nu imi plac logan-urile(exterior de kk) dar vb de masina noua. am la munca si/si si creed ca e mai mishto cielo..........dar cum spunea cineva mai sus gusturile nu se discuta. |
1 Attachment(s)
siguranta in cielo
|
Sa io spui lui MUTU ca ala e test de siguranta Euro'N'Cap la 60km/h!!!
Lasa vrajelile!!! |
din cate stiu eu cielo nu a fost testat niciodata la euroncap, si la ce te astepti de la o masina proiectata acum 20 ani?
orice test de siguranta nu conteaza unde e facut se face la 60 km/h |
|
sau poate aici:
http://www.crashtest.com/daewoo/index.htm |
gusturile nu se discuta...e o alegere intre o masina din 2004 si o masina din 96 dintre un motor de clio de prin 98 si un motor de kadet de prin 80 si ceva...sigurantza..clar loganul peste cielo..airbag abs chestii de care la cielo nu s-a auzit...loganul arata mai bine...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:04. |
- Copyright 2026 4Tuning