Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunicate cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi.html)
-   -   Īn amintirea lui Micutzu', presedintele Midnight Racers (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/52956-amintirea-micutzu-presedintele-midnight-racers.html)

yamahaer1cip 04-10-07 18:56

re: Īn amintirea lui Micutzu', presedintele Midnight Racers

B94BAX: superb filmuletul...m-i s-a ridicat parul pe mine...
Dumnezeul sa-l ierte!!! R.I.P. Micutzu`

da ai dreptate insa nu as fi vrut sa vad asa sfarsitu filmului ci pe un podium viu cu o cupa in mana MICUTZU - The ONE

mar|us 04-10-07 19:03

Odihneshte-te in pace Micutzule speram ca azi pe prima pagina a site`ului sa fie tot "Micutzu In Memoriam" nu poze cu siab cap de afis e pacat .......

Co5m1n eXtreme 04-10-07 21:04

Superb filmul..... desi nu il cunoasteam pe micutzu cand am vazut filmul am izbucnit in plans :oops: ...... Nu te vom uita niciodata Micutzule ... RIP:cry: :cry: :cry:

F_L_R 04-10-07 21:46

1 Attachment(s)
-La start.........Flr......Micutzu......Txa

alexzander407 04-10-07 22:04

.... mi-a luat ceva timp sa imi i-au sufletul in dinti sa postez, probabil o sa spuneti multi ca postez de dragul de a posta dar pt mine Micutzu a fost si va fi un model, un idol... un mare OM ...
ODIHNESTE-TE IN PACE:(

F_L_R 04-10-07 22:08

-Am stat si m am gandit.....la garaj langa masina lui Micu , albperla.......mai am o Delta Hf.....si ma gandeam cum sa o fac la fel...dar nu avea nici o treaba cu o masina de curse......o Delta normala...dreapta ..patratoasa.....
-Astazi m am hotarat sa restaurez acea Delta si am mai cumparat inca o Delta Integrale.....pt piese.....va fi Albperla in memoria fratelui Micu.

alexzander407 04-10-07 22:51

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 1132961)
-Am stat si m am gandit.....la garaj langa masina lui Micu , albperla.......mai am o Delta Hf.....si ma gandeam cum sa o fac la fel...dar nu avea nici o treaba cu o masina de curse......o Delta normala...dreapta ..patratoasa.....
-Astazi m am hotarat sa restaurez acea Delta si am mai cumparat inca o Delta Integrale.....pt piese.....va fi Albperla in memoria fratelui Micu.

ar fi un gest mai mult decat frumos dar si mai frumoas ar fi sa faci un airbrush pe capota cu Micutzu ...

micuu 04-10-07 23:05

Quote:

Originally Posted by alexzander407 (Post 1133024)

ar fi un gest mai mult decat frumos dar si mai frumoas ar fi sa faci un airbrush pe capota cu Micutzu ...

super tare ideea cu airbrush pe capota

Co5m1n eXtreme 04-10-07 23:41

super ideea ..... una chiar lafel ca a lui .... sa speram ca o sa iasa ;)

cR|ZZy 04-10-07 23:47

Florica un gest foarte frumos. daca o sa ai nevoie de piese sau poate de o mana de ajutor nu ezita sa il ceri. iti tin pumni in tot ce vrei sa faci. mult noroc

cu ascona ce se va intampla? se mai poate face ceva, nu stiu o reconstructie a masini, cum ar fi dorit micutzu sa arate acea masina?
si sa un simbol al mr cum a fost micutzu?
RIP MICUTZU

SEBASTIAN 05-10-07 00:14

unii tot de ordinarii si gainarii se tin:

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...03#post1133203

DeZaXaT 05-10-07 00:41

io zic ka ar trebui sa colaboram toti la reconstructie ... si sa fie expusa peste tot ...

DeZaXaT 05-10-07 01:05

abia akum am reusit sa vad ultimul filmuletz de la cap la coada ... un fior ma inconjoara m stau singur in fata calc si tastez tremurand si lacrimand ... pentru ceea ce a fost MICUTZU pentru noi toti dar nu mai am cuvinte ... Nu pot inka sa concep ca a plekat dintre noi , dar sufletul , inima si imaginea lui VA RAMANE ETERN IN INIMILE SI SUFLETELE NOASTRE ORIUNDE AR FI ... DUMNEZEU SA-L IERTE !!! NU TE VOM UITA NICIODATA !!!

denver 05-10-07 02:03

vin si eu cu un post cam tarzior... nu il cunosteam pe acest om dar prin simplu fapt ca toti ii sunteti alaturi pot spune multe despre el este un moment in care trebuie sa lasam toate copilariile si rivalitatile deoparte pe forumul la pro tv a fost chiar injurat :| si sa vorbit foarte urat despre el... nu am cuvinte , pentru fiecare din noi ziua de maine reprezinta o provocare oricui i se poate intampla... putem doar sa avem grija pe viitor , fie-ti tarana usoara micutule nu prea am multe de zis dar vei ramane mereu in sufletele noastre , condoleante familiei si tuturor prietenilor :( R.I.P :( .

Dodo_998 05-10-07 03:48

baietii de pe cp nu au ce face... comenteaza mult si prost!!! http://forum.computergames.ro/78-aut...r/page-19.html

All times are GMT +2. The time now is 04:53.

- Copyright 2026 4Tuning