![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
am facut ma radiatoru , acum merge ca pul.a si-mi vine sa ma pish pe ea , nu mai pot de draci
|
boss te inteleg perfect si iti spun eu ca esti de abea la inceput:sad: si imi pare rau ca asa este dar asta e mai sunt si satisfactii dar pt ele se platesc cu bani si cu multi nervi pe care si eu ii am acum. asta e capu sus si mergi mai departe. bafta
|
Quote:
|
Visam altfel, s-o iau ,sa merg la munte ... sa-mi fac viata :)
da. . numai belele .. ba diferentialu ,ba radiatoru, ba .. habar n-am ce are acum da face ca toti dracii si mai baga si in masina fum ... miroasea a ars cand am adus-o acasa,m-am uitat pe peste tot .. evacuarea era incandescenta, e normal ? nu pot sa inteleg ce pwla mea se intampla,dar stiu cine imi poate spune , o las pe bara maine, poimaine chem platforma si o duc la florica unde o sa stea o perioada, sa-i punem pragurile, sa vedem ce are , sa-i punem proiectoarele/ornamentele.. mai e muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult de munca la ea, mi-a stricat toata seara ... daca-mi placea ceva la ea era faptul ca merge rotund,si bine,si etc, si acum vad ca face fitze.. |
sper sa fie ceva marunt... o fisa,o bujie, ceva .. dar la cat de urat facea.. ma tem ca nu e , e bine, ca bani sa bag in ea nu mai am ..
clar,noaptea.asta nu dorm |
dak ai inox o sa fie incandescenta de cate ori ii dai cox
|
e normal frate sa pice are si ea niste ani:(,am vazut ca aseara ii cam dadeai in gura pe la casa poporului(depasiri prin dreapta ) spor la treaba si capul sus ca nu esti singurul care nu ai satisfactie de la masina
|
Salut,man parerea mea te-ai complicat,de cand ai luat masina trebuia sa o aranjezi asa la exterior niste jenti frumoase cu buza gen borbet,o vopsea,un pic la interior ,ce naiba uite cat timp si draci a-ti face,te-ai apucat sa reconditionezi o masina de la a-z?eu de 2 ani de cand am e30 am avut destule probleme,mai mereu cu capota ridicata,si am zis ca de acum incolo nu mai bag mana in motor,se duce motorul ok,centrul de fier vechi.
|
Quote:
eram nervos, vroiam sa ajung in plm acasa s-o las dreaq acolo ,sa semafor acolo,mi-a murit iar .. eram plin de draci |
lasa santos....toate trec ..:-P usor usor le faci pe toate . asa e si cu ursi astia pana ii pui la punct calumea .. mai cade una alta ...:)
uite si un tovars ..si-a luat de o luna ..un urs . si pana alu a schimbat 4 pompe de benzina ...aku sa dus cilindru la ambreaj .. asta e . cand iti iei urs trebuie sa te gandesti l atoate astea . bafta ;) |
santos verifica bujiile , fisele si filtrul de benzina. acceasi prb aveam si eu. bagam piciorul in ea si nici nu misca. imi murea motorul daca stateam la semafor. odata mi s-a oprit in curba.
|
Quote:
ii punem pragurile,bandourile care au ramas de pus, si etc, proiectoarele, si tot asa, de abia astept |
probabil bujiile sunt . .
o sa le schimb luni si vedem cum se misca |
...si ai ajuns la vorba mea, si eu am stat cu ele mai mult in service decat pe strada, dar asta e la final o sa ajungi si tu sa iti iei masina pe care sa o conduci mai mult decat sa o privesti...cel putin ce am patit eu cu silvia...nu doresc nimanui...gandeste-te bine cat de repede o scoti la capat cu masina asta si daca nu reusesti in timp record scapa de ea ca o sa ajungi sa iti blestemi zilele cand o sa ajungi la modificari...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning