Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/44523-e39-mr-proiect-evolutie.html)

TwentyOne 14-09-09 13:35

Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie

Felicitari pt masina, a fost prima data cand am vazut-o live, si am ramas placut impresionat

bogdan100 14-09-09 14:39

Felicitari pentru premiu Laura.
Gusty a luat ceva?

CED 14-09-09 15:13

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 2638631)
Felicitari pentru premiu Laura.
Gusty a luat ceva?

din pacate nu - desi masina e superba si eu zic ca merita

WolfTown 14-09-09 19:40

o intrebare dar de ceasurile din bord cand te ocupi? nu le faci si pe acelea cu inele cromate si folie de carbon?!!! in genul manerelor?

CED 14-09-09 19:43

2 Attachment(s)
filmuletul cu sunetul - din pacate calitatea inregistrarii lasa de dorit

sunetul cu tobele demontate - imediat dupa montarea galeriilor

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2639585)
o intrebare dar de ceasurile din bord cand te ocupi? nu le faci si pe acelea cu inele cromate si folie de carbon?!!! in genul manerelor?

minerele sint chiar de carbon - nu e folie

ceasurile de bord o sa le fac cumva - cu lumina rosie si ceva interesant (partea de sus a bordului e singura bucata din masina pe care inca nu am desfacut-o de aceea ezit) - nu pun crom cu siguranta

WolfTown 14-09-09 19:54

era o idee dar abia astept sa vad siacel lucru sunt sigurele lucruri care mai lipsesc de acolo:D

bestial suna masinutza ta a naibi de bine mai toarce mister cat asta al tau:P

CED 14-09-09 20:18

fac ceva si cu ceasurile - inca nu stiu exact - i-am facut la un prieten desenele pentru ceasuri cu un ciine si cu niste inscriptii ciudate - sa vad ce inventez pentru mr cat

ma bucur ca iti place sunetul - si mie imi place dar nu se pune ca mie mi-ar placea si de nu ar suna bine - acum la pitesti a fost primul drum cu galeriile si pot sa zic linistita ca se simte mult si ca a meritat din plin

quick_silver2 14-09-09 22:44

Mai bine la ceasuri la fundal ar trebui sa fie o pisica.. sau ceva de genu:D parerea mea..

DannyKid 14-09-09 22:49

Saru`mana!
Te`am vazut la intrare in Sibiu ieri seara...Nu am ajuns la Pitesti sa o vad..dar tot am vazut`o live macar stand la semafor.....Oai deci e supeerbaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :X Felicitari !

BTL-gordini 15-09-09 09:40

banditii mei din Alba si-au facut de cap la Pitesti in lipsa mea,:lol: la mine nici aparatul nu mai suda:shock: cand stiam ca ei sunt acolo si eu cu masina intoarsa pe dos. Mai bucurati-va pana puteti ca i bai mare cand scot BTL-ul;). Oricum a fost premiera si pt.mine sa vad masina lu' Gusti gata si asteptam si trofeele sa vina. CAT-ul si-a marit depozitul cu inca un trofeu pe deplin meritat , dar eu tot astept fondantele acelea cu lichior, si o vitrina unde sa le vad pe toate la loc de cinste.:D

CED 15-09-09 10:33

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 2640292)
Mai bine la ceasuri la fundal ar trebui sa fie o pisica.. sau ceva de genu:D parerea mea..

normal ca pisica sau ceva de genul - ciinele era pentru prietenul de care ziceam

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2640978)
banditii mei din Alba si-au facut de cap la Pitesti in lipsa mea,:lol: la mine nici aparatul nu mai suda:shock: cand stiam ca ei sunt acolo si eu cu masina intoarsa pe dos.

pai sa sti ca ne-a fost tare greu fara tine :lol: - cu bomboanele rezolvam si daca mai ai rabdare un pic maninci si tort de ziua lui CAT

ar75gti 15-09-09 17:57

feliciari pt masina..foarte frumos:)..felicitari si pt.premiul de la arad..(mi-ai luat locu..;))..bafta in continuare!

CED 15-09-09 18:03

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 2642237)
feliciari pt masina..foarte frumos:)..felicitari si pt.premiul de la arad..(mi-ai luat locu..;))..bafta in continuare!

multumesc - premiul de la arad a fost o surpriza foarte mare - una placuta bineinteles - ti-am luat locul numai pentru ca tu ai fost cavaler :D si gazda

poate ne vedem la koe saptamina asta

daffy duck™ 16-09-09 00:41

pacat ca nu pot ajunge la cluj.....am re-vazut masina la pitesti si...se aude intr-un stil cu serpisorii aia...asteptam cu totii sa se albastreasca :P:P:P:P

felicitari pt premiul de la pitesti!!!

CED 16-09-09 17:46

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2643396)
...asteptam cu totii sa se albastreasca :P:P:P:P

rezolvam, rezolvam .....:D

All times are GMT +2. The time now is 18:06.

- Copyright 2026 4Tuning