![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
Felicitari pt masina, a fost prima data cand am vazut-o live, si am ramas placut impresionat
|
Felicitari pentru premiu Laura.
Gusty a luat ceva? |
Quote:
|
o intrebare dar de ceasurile din bord cand te ocupi? nu le faci si pe acelea cu inele cromate si folie de carbon?!!! in genul manerelor?
|
2 Attachment(s)
filmuletul cu sunetul - din pacate calitatea inregistrarii lasa de dorit
sunetul cu tobele demontate - imediat dupa montarea galeriilor Quote:
ceasurile de bord o sa le fac cumva - cu lumina rosie si ceva interesant (partea de sus a bordului e singura bucata din masina pe care inca nu am desfacut-o de aceea ezit) - nu pun crom cu siguranta |
era o idee dar abia astept sa vad siacel lucru sunt sigurele lucruri care mai lipsesc de acolo:D
bestial suna masinutza ta a naibi de bine mai toarce mister cat asta al tau:P |
fac ceva si cu ceasurile - inca nu stiu exact - i-am facut la un prieten desenele pentru ceasuri cu un ciine si cu niste inscriptii ciudate - sa vad ce inventez pentru mr cat
ma bucur ca iti place sunetul - si mie imi place dar nu se pune ca mie mi-ar placea si de nu ar suna bine - acum la pitesti a fost primul drum cu galeriile si pot sa zic linistita ca se simte mult si ca a meritat din plin |
Mai bine la ceasuri la fundal ar trebui sa fie o pisica.. sau ceva de genu:D parerea mea..
|
Saru`mana!
Te`am vazut la intrare in Sibiu ieri seara...Nu am ajuns la Pitesti sa o vad..dar tot am vazut`o live macar stand la semafor.....Oai deci e supeerbaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :X Felicitari ! |
banditii mei din Alba si-au facut de cap la Pitesti in lipsa mea,:lol: la mine nici aparatul nu mai suda:shock: cand stiam ca ei sunt acolo si eu cu masina intoarsa pe dos. Mai bucurati-va pana puteti ca i bai mare cand scot BTL-ul;). Oricum a fost premiera si pt.mine sa vad masina lu' Gusti gata si asteptam si trofeele sa vina. CAT-ul si-a marit depozitul cu inca un trofeu pe deplin meritat , dar eu tot astept fondantele acelea cu lichior, si o vitrina unde sa le vad pe toate la loc de cinste.:D
|
Quote:
Quote:
|
feliciari pt masina..foarte frumos:)..felicitari si pt.premiul de la arad..(mi-ai luat locu..;))..bafta in continuare!
|
Quote:
poate ne vedem la koe saptamina asta |
pacat ca nu pot ajunge la cluj.....am re-vazut masina la pitesti si...se aude intr-un stil cu serpisorii aia...asteptam cu totii sa se albastreasca :P:P:P:P
felicitari pt premiul de la pitesti!!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:06. |
- Copyright 2026 4Tuning