![]() |
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
da frate...asta i-am zis si eu...dar este este suparat....spune ca "ne-a dezamagit pe toti"...
atat a tinut discu frate....eu i-am zis...ca nu are 2.5....:[email protected] 4.4...pana mea..discu era de 3.0..tot d v8..era logic..ca nu o sa tina mult...si eu zic..oricum ca "sunetu" face tot"....in curand cu disc de ambreiaj.....va fi..piesa masina... oricum "nu este gatA" dupa spusele lui Go to school ! Read a book ! Damn it !!! :shock Fugi de limba română precum pisica de câine ! |
gata taticu prezent maine rezolvat problem :) si te-am sunat toata ziua pe connex dar degeaba :) ne vedem maine
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
damn, ce sunet criminal are laf`u :D da am vazut ca limiteaza foarte repede, short diff ?
|
adevaru e ca ai motor de 1.6(x3) :-P , oricum tare emblema de 316 pe spate :D.sunet...mai mult decat criminal , parca e muscle car.senzatie masina.bafta in continuare
|
2 Attachment(s)
adevarat muscle car, asa sunet ? :) super tare dany... dai BICE ! :lol: la propriu.. am murit de ras :D
|
Quote:
|
Cam bine bre nea Dani... o sa trec sa ma dai o tura:D
|
Quote:
|
ia dat si un bici pe spate lu kezu :)) din greasala :)))))))))))))) na ca la si biciuit :)))
|
Quote:
|
bine inteles ca dani nu s a putut sa se abtina si a venit cu vop-u a facut mult fum dar si clabuci pe la motor :D na revansa :D
|
sa moara 2 zugravi daca nu m`am simtit ca intr`o adevarata caleasca cu birjar cu tot..nush dc dar parca eram pe shantzelize la o plimbare..:)) asta ne`a venit pe moment dar urmatoarea cred ca va iesi mai calumea..baftaaa
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:11. |
- Copyright 2026 4Tuning