![]() |
Re: VW Vento - Proprietari, aratati-va masinile
Faina rosioara mestere ! :tenisclap
|
ma ajuta si pe mine careva.....?
imi trebuie niste vopsea pt masina mea....am gasit codul de culoare langa roata de rezerva.....ce fac cu el?de unde iau vopseaua dupa cod? |
mergi la un vopsitor care o poate face pe calculator, nu stiu daca o gasesti in comert...poate la reprezentanta
|
sal la mine vopseaua sa potrivit pe codul de SKODA dar este pe baza de apa daca te pot ajuta eu lucrez la skoda dar nu stiu daca este aceasi culoare ca a mea
|
baieti aveti idee cumva dak ceasurile de bord de la vento sunt exact k cele de golf 3?e vreo diferenta intre ele?pt cadrene plasma ma intereseaza dak se potrivesc ...
|
sunt aceleasi cesuri se potrivesc diferenta e ste cu turometru si fara
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
CAPAC LUNETA VENTO LA 250 RON PLUS TAXE POSTALE INF. TEL. 0723188821
|
Quote:
partea buna e ca am scos rugina toata...am dat jos toate plasticaraiele d p masina si am curatat am dat cu kelfos(inhibitor de rugina) care chiar face treaba si am chituit deasupra....jumate de zi pierduta dar a meritat... chestia e ca nu imi trebe mai mult de 300ml de vopsea pt toata treaba si as vrea sa stiu la ce pret ma ajunge vopseaua....poate o duc la un vopsitor daca nu e mare diferenta.... |
Quote:
|
intebare....vreau sa o vopsesc neagra de la manerele usilor in sus inclusiv capota ,plafon si portbagaj.......trebe schimbata culoarea in talon sau nu?
|
Quote:
pt ca depaseste 30% din suprafata masinii |
pai si atunci care ar fii solutia?trebe mers la rar si schimbat in talon?
|
Quote:
eu zic ca sunt bani aruncati degeaba acum fiacare cu ale lui din bani pe care ii dai la omologare RAR etc mai bine iti faci airbrush pe capota sau unde vrei pe masina |
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning