![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
Mă gāndeam la alt JAN , īnseamnă . Ştiu că era un baiat care avea o dacie mortală acum 3-4 ani şi mă gāndeam că de el este vorba :D
|
Quote:
- opel ascona b - motor de 1.6, acum are motor de 2.2 benzina - audi 100(a6) zero optiuni, dupa (de pe o alta masina) full options - jante 18(a8), motor de 1.9 modificat, ecrane, etc - audi a6 de 2000, motor 2.5 tdi - modificat interior, exterior acum volvo s80 - interior exterior golf 3 - modificat 100% (inca lucreaza la ea) eu ii pot enumera pe toti cei care-i cunosc, ovi - golf3 ralu - clio 3 grasu - 320 jan - golf 3 - volvo s80 rolly - accent laurentiu (tiganu) - asta F dj boos - dacia un tip cu un seat ibiza 3 eu - audi si de curand lucrez la un freelander ei sunt cei care au plecat de la una stoc si au facut upgrade alti nu mai stiu |
Quote:
|
Quote:
Vali - golf 3 (acela gri mat ) Petre-seat ibiza Costy- golf2 (2 la activ amandoua modificate) Bogdan-bmw e30 Ady-Ford Escrot Cielo -Ada (nul cunosc personal pe baiat ,are si aici masina prezentata modificarile el le-a facut) |
Quote:
|
Quote:
Eu zic ca sa ne bucuram cand auzim ca mai exista in severin oameni care se ocupa de masinile lor si le modifica,nui frumos sa fim orgoliosi,eu unu ma bucur cand aud si vad ceva nou |
Quote:
|
Calmati-va oameni buni.
|
Mai e un Audi a4, ca al tău , Florin . pe lāngă cimitir pe acolo . are nişte spoilere imense , nefinisate , ăla al cui este ?
|
Quote:
|
Īnafară de spoilere nu-mi se pare nimic schimbat la ea.. şi jante!
|
Quote:
|
Nu mi-au sărit īn ochi :D
|
=))))))=)))))) bah ce comentari pe aci de cand nu am mai intrat !!!......Aiurea ca va certati :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning