![]() |
Re: Colantari auto profesionale
parasolare personalizate ?
as vrea scris "wanted" sau "maniac" scris subtire de mana, alb sau albastru cred. daca ne intelegem putem face o programare pt maine daca aveti timp multumesc |
2 Attachment(s)
Quote:
Pretul este de 1.200 lei. Timp de executie: 5 ore. Mihai Drilea, DCM DESIGN T: 0721.73.93.25 E: [email protected] |
Quote:
Pretul este in jur de 20-30 lei/ buc in functie de procedura prin care vrei sa se realizeze: litere decupate sau print cu laminare UV. Avem utilaje profesionale pentru orice fel de aplicatie, inclusiv de printare pe piele, pe steaguri, pe lemn, pe sticla, etc. De asemenea avem si gravator laser pentru inscriptionarea oglinzilor antifurt sau alte aplicatii conexe, printere de mari dimensiuni pentru bannere stradale, mesh-uri, etc, tipografie proprie digitala si offset* ( *deschisa de 1 luna ) DCM DESIGN este firma pe care se bazeaza atat cluburile auto cat si agentiile de publicitate, atat marile Mall-uri cat si majoritatea firmelor de taxi din Bucuresti. Mihai Drilea, DCM DESIGN T: 0721.73.93.25 E: [email protected] |
Quote:
Multumesc ! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
6 Attachment(s)
Bentley Continental colantat cu visiniu + carbon antracit 3D.
|
o colantare totala rosu.(.ceva aprins ,,tipator) si cu barile fata spate care sunt nevopsite ..eventual si putine rectificari..la o mazda 323 bg
un pret..astept raspuns .....ms!! uite si poze aici cu masina.. http://mazda323club.myforum.ro/viewt...d1805e7a3b4dde |
Quote:
Pretul pentru masina ta este de 700 lei. Timp de executie: 3-4 ore. |
cu masina mea n-ati pus poze... :???: am facut-o vineri dupa-masa, am fost ultimul acolo... daca ai la indemana pozele urca-le te rog :lol:
|
1 Attachment(s)
Salut, mi-am foliat acum ceva timp farurile si stopurile la voi, acum ma intereseaza sa colantez emblema cu leutzul Peugeot in negru mat sau negru lucios, nu stiu care-ar da mai bine.
Spune-mi un pret te rog ca sa putem face o programare. Atasez o poza. |
Quote:
Mai ne scapa si noua din masini fara sa apuca m sa mai facem poze. |
Quote:
O sa se vada nichel pe margine. |
Te referi la leutz sau la bara aceea ce-l inconjoara ?
La leutz nu are ce parte nichelata sa se vada pentru ca doar fatza este nichelata, restul este negru. |
Quote:
Joi la ora 16:00. Te rog sa imi confirmi prezenta pe mail ([email protected]). Merci. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
- Copyright 2026 4Tuning