![]() |
Re: Dacia mea
inca ceva.masina pleaca la Sergiu doar cand am eu banii`n mana... (cei 289382932 de euro...):rolleyes2[/QUOTE]
Eu i-as cere mai mult, sincer! |
oricum...o sa ma revansez io fata de el...promit.....odata sa o vad termianta....si prietenii adevarati nu se uita :) indatorat pe viata
|
cat mai dureaza ? vrem poze ,detalii .
|
new pics ? :-)
|
poze noi , nimica ? ?? :(
|
a mai trecut o saptamana si nimica ??:(
|
@graty . masina nu a iesit asa de bine.vreau sa zic asa... ca nu doar din cauza mea.data viitoare nu mai fac din asta never :) Sergiu e un baiat bun.Mie mi so facut mila de el...cand o fost luat la bascalie pe forum.Si chiar e baiat bun Sergiu asta.Si cred ca nu mi-am batut joc de el.Eu am scos tot ce so putut din masina asta(poat se putea si mai mult.dar la o suma de 5 ori mai mare... :) ).Oricum , Sergiu stie ca nu's bulangiu.Imi place sa fiu corect si cinstit.
Masina de maine sta la caldura la mine in garaj.De asta nu am avansat.Deoarece nu am avut caldura in garaj.Si la mine sunt 3 grade.Deci ... aveti rabdare.masina per total a iesit bine. |
Oricum masina a iesit bine si sincer mie imi place foarte mult, se vede foarte bine ca a fost pregatita cum scrie la carte! numai bine
|
Sergiule hai azi cu pozele!ne-am plictisit sa tot asteptam.
|
hai ma cu pozele alea de aseara. :)
|
offf mai dureaza pana vin pozele mor de nerabdare sa vad cum a iesirt :(((???
|
aseara a facut poze dar nu stiu de ce asteapta atata ca sa le puna .. :(
|
Ti lumea in suspans.....inseamna ca ai muncit ceva si crek ai ce arata........Hai cu pozele
|
se crede andreea marin... vrea sa fie "surprize surprize" =)))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning