![]() |
Re: Dej
la bmw nu am putut poza spatele ca era masina in spatele lui
|
bine ma ca tu ai disel dar totdeauna ii pe rosu si are numa 4 viteze ca dacile din 70 arunco la ivan hai pa
|
ai inteles sebastian
|
In primu rand e bine ca suneti interesati.Nu trebuie neaparat masini tunate si fitze ca realitatea nu bate cu filmul.Un grup de pasionati care vor deveni apoi buni prieteni formati un club ,va ajutati cu problemele de la masini, va mai distrati,mergeti impreuna la showuri, un fotbal, niste liniute de distractie :D
Numai bine! |
Quote:
|
Quote:
|
bmw-ul ala e varza toate scartzaie pe el, cat despre opel io zic k e dragutz ...:D
|
Quote:
|
e bine dak isi poate rezolva popi cu masina..oricum masina aia nu face banii care ia dat pe ea :)
|
esteeeeeeeee
|
Quote:
|
evident ca este mai bine, dar trebuie sa poti sa o intretii, ca aia sigur papa mult in oras si piese si mai multe...
|
sti cum e bani d masina ai da sa o intreti nu prea..asta conteaza :D
|
1 Attachment(s)
opelu ala care s-a postat pe pagina anterioara .. arata bine in poze
dar l-am vazut si eu zilele astea si am observat ca si-a pus niste aerisiri din alea turbo din piata pe capota si aripa fatza ... se vede ca proprietaru nu prea are el treaba ... praf :| despre bmw .. imi place bara fatza dar e cam varza in rest .. nush daca a meritat banii dar noah (eu nu as fi dat atata pe el.. parerea mea) zilele trecute am tot vazut un mitsubishi (habar nu am ce model) break .. modificat cu gust .. cel putin asha am observat din mers tot pe la BRD l-am vazut parcat .. daca reuseste careva sa aduca niste poze ... :P si mai pun o poza cu "a mea" :D |
Poze cu toyota supra aveti careva??
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:17. |
- Copyright 2026 4Tuning