![]() |
da sa traiti :blahblah:
e legat si de bmw uri si de masinile din romania :roll: |
2 Attachment(s)
asta seara in timisoara : of of
|
1 Attachment(s)
cinciar an 2004 spoiler mai deosebit (daca se poate numi asa) :twisted:
|
1 Attachment(s)
offtopic
pimp_lex : asta e CTL 8) |
in Timisoara a aparut de cateva saptamani noul CLS 500, azi am vazut-o spalata (lin pozele lui cioli ii murdara)....ce sa zic...nu mai am cuvinte. e primul model de Mercedes car imi place cu adevarat.
|
Pfooai....si in Oradea e plin...cu se sa incep...pfui
1.Porsche Cayenne Turbo 2.Hummer h2 (2 buc) 3.Seria 7 (vreo 3 buc) 4.Mercedes CLS 5.Porsche 911 De Mercedes ML si BMW`uri X5 , Mercedesuri AMG ce sa mai zic..e full....din pacate nu pot sa pun poze..cand pun la attachement...nu se incarca...d c ?? :(( oricum e plin..cea mai tare faza e ca in Centru aproape tot timpul sunt parcate un Porsche Cayenne si un Hummer H2....porscheul e a patronului de la RDS&RCH.....si Hummerul e a tipului de la Atlas hihihi...ce caterink..mai sunt si vecini de bloc :)))) |
....
3 Attachment(s)
este masina unei fete din Gl...a fost stock...dusa in germania...si adusa cum o vedeti.... :roll: :shock: :shock:...ps seria 7 de langa e 760Li....si mai are masini....
|
=))
frate ne mai minti mult la 760Li scrie v12 pe aripa si are jante pe 19 in timp ce asta are janta care vine pe modelu diesel !
|
...
scuza-mi greseala....dar tatal tipei are un frate...care are tot un seria 7 tot cu num gnx...care e 760 li....
|
LOoooLZZ....bazatzi tipii(tipa)..... :shock: :shock: !!ma intreb ce masina conduce bunica..........vruumm...S Klasse :P
|
eu cred ca alti nu fac diferenta dintre 760 si restul....
|
sunt sigur ca 760li-ul ala are 6 cilindrii si 218 cai :D
aia portocalie (bleah) e frumoasa pana la spate. aaa. am zis de culoare? e naspa!!! |
Vineri sera pe la 11:30 veneam dinspre pta. Alba Iulia si la semafor la Lucian Blaga Ferrari ( succesorul lui modena cred ) rosu, nou noutz, nr. rosii de Bucuresti. Am turbat. In spatele lui incerca sa se tina scai un Galladro negru cu nr de leasing Buc.
Ce ferrari e ala ? 1.) nu e 612 Scagletti sigur. 2. ) nu e modena mai mult ca sigur 3.) nu e modena spyder cu nr. B 32 FER prima melodie care mi-a venit in minte cand l-am vazut ?? ( who`s that bitch............ la la la la la ) |
daca te referi la urmaslui lui 360 modena inseamna ca era vb despre un f 430..are 490 cp si 100 in 4,1 sec..
|
cataline : F430 era mai mult ca sigur. Mi-a aratat cineva niste poze cu el si asa e ... sigur. F430 in ROmania . Si cica nu are romanu bani.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:52. |
- Copyright 2026 4Tuning