![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
:)) OK nea.. merem la plimbare.. opriri poze.. relax.. facem frumos.. ORGANIZAREEAAAA
|
ashea ashea ...caparoi caparoi :))
|
ramane valabil.. pana sambata au zis ca e gata masina mea.. soo ramne pe duminika
|
numai bine boss :)
|
sa va cumparati "walkytalkies" (sau cum s'or scrie) ori cartele de cosmote cu toate ca nu cred ca va avea cosmote semnal p'acolo...faza cu statiile ar fi marfa, se merita investitia
|
baaaa ... duminika.. plimbare.. ranca.. ora .. cine vine ?? acia sa va aud.. doua degete sus cine e prezent
|
io adytzu, goe, mugescu, tu, caddy ....atata stiu pana acuma. Dl VIP a zis ca vine daca e liber:D tre sa mai vb io cu dansu, Conty posibil:D, Cipy:D
|
a zis Goe ca vine cu un tovaras de al lui cu un Logan de la CJ....:D
|
superrr... cat mai multi cu atat mai bine.. acuma si aia care vin cu masini sa ridice doua dejete... ... io vin cu flocea :P
|
la cat plecam?:D
|
eu vin cu masina si mai pot lua maxim o persoana pe bancheta din spate (stiti pr mea cu suspensia)
De plecat eu zic ca pe la 10-11 asa ar fi ok, nu? acuma ziceti si voi... |
vreau sa stiu si eu fiecare masina cati oameni poate lua, Cipy mai vi cu cineva?
|
Quote:
vi cu mine? |
da...daca ma iei :P
|
eu vin cu albinutza mea ;)) deci .. pot lua inka 3 ... k sa putem sta lejer ... pot lua si 4 .. dar cum vreti voi :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning