![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
'tiuning' am dat jos imputitoarea aia verde de la oglinda. :lol: |
Quote:
vand: -interior complet simplu, negru (scaune,bancheta,fete de usi,etc) de bmw e36 coupe-450lei -set semnale portocalii (far,aripi,stopuri rosu cu portocaliu). 50 lei - semnalele fata 50lei - semnalele laterale 130lei - stopurile -suspensie stoc, pentru e36 coupe 4cilindrii (316i)-200lei -discuri si etrieri originali bmw e36 coupe (fata/spate)-150ron perechea (disc+etrier) -motor in 4 cilindrii,1.6-105cp cu 150.000km reali-1000lei -capacelele loc proiectoare-50 lei |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Se mai adauga un set de jante,16,7.5j toate 4 cu cauciucuri de iarna-100e. adica,astea: Baieti,nu stiti un e28 sau un e34 de vanzare? Nu conteaza motorizarea,sau starea lui! |
2 Attachment(s)
Am mai negociat cu Adi si a scuzat pretu la 400RON
Arata impecabil..Ma apuc imediat de montat |
2 Attachment(s)
Quote:
Aproape am terminat de montat interioru..mai este scaunele si volanu... Am gasit niste jante pentru e46...inca nu mau costat nimic..doar le imprumut..pana ce imi cumpar eu... |
2 Attachment(s)
mi-am indreptat pisica :))
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
KrYpToN-A iesit chiar bine..Bravo
quick_silver2-Sia luat tiganu motor:)):))....apropo..mai ai capacele de plastic pentru proiectoale?..din bara..?? Am terminat interioru...cam asa arata...Mie imi place...Urmeaza geamurile...s-ar putea sa pun azi luneta si parbrizu...dar nu promit.. |
5 Attachment(s)
R.Equinox: frumos motan
KrYpToN: munca nu gluma dar e iesit bine;) Revin si eu cu Skoda am pus motor VR6 de 3.6 pe ea 300cp :X si am luat si o bara fata de Octavia RS acumsa vad cum o sa pot sa mai maresc motoru poate mai schimb bara spate... dar astept sa se ia zapada si sa ma bag la liniute cu ea;)) LA MOTOR AM FOST SFATUI PT ALEGEREA MOTORULUI SI MONTAREA LUI DE quick_silver2 !!! |
Quote:
daca era macar automata,intelegeam:) Ah,nu,motorul de la tine 3.0-le zace pe palet inca,asteapta caroserie. In matza va urma alt motor... ... grc, cand mi gata 3-aru o ardem la misto o linie? :D |
Quote:
|
Quote:
300cai integrala cand eu am XXX cp si RWD,ar fi interesant. |
Quote:
|
Quote:
|