![]() |
Re: Benzina sau motorina ?
De acord cu tine la consum. Dar cu motoarele cu detonaţie pe benzină nu va mai fi aşa, asta dacă nu vor fi electricele introduse mai repede, deşi nu cred, că nu mai scoteau cei de le Mercedes motorul diesotto.
|
johnny...vezi ca la f1 motoarele au 1.5 litrii si 850 cp...dar este un exemplu extrem..dar SE POATE...
dolb nu stiu de ce te tot certi culumea pe topicul asta.Ai anumite puncte de vedere foarte bune ce ti le expui intr-un mod destul de extremist si ai si anumite idei ce le expui foarte subiectiv..de aceea esti inteles gresit. |
E un exemplu extrem pentru că sunt aspirate, că cel de 1,5 al bmw-ului e din anii 80 şi avea 1500, dar turbo
|
1 Attachment(s)
Quote:
mai jos aveti un tabel sa analizati vanzarile diesel vs benzina la modele autohtone si import |
Quote:
Daca tot am adus in pool vorba de motoare pe benzina de raliu mai vine cineva si cu motoare diesel de tir-uri si unde mai e comparatia ? Tin sa cred ca in pool totusi e vorba de motoare puse pe masinile care le vedem zi de zi pe strada.. |
Quote:
|
Vrei să vezi īn Suceava cu 1000 de cai? :) Au băieţii īn Bucureşti, şi nu numai, şi nu puţine. Degeaba vine oricine cu motoare de tir. Ideea e că dintr-un diesel s-a scos 108 cai pe litru, şi e ffff greu să se mai depăşească, şi chiar dacă se va depăşi, se va depăşi cu puţin. Īn schimb la benzină limita e suuuuus tare...
|
Quote:
De ce sa nu luam in considerare capodopera asta de 2.1 L ? ( eu tin minte ca erau 900..maxim 1000 cp ...nu 1200 ). Insa tin minte ca baietii astia facusera si un TDI sa ajunga pe acolo |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De ce romanu cumpara logan pe benzina si nu pe motorina?
pai 1 la mana..loganu se presupune ieftin, daca n-ai bani de altceva iti iei logan..deci iti iei ieftin! practic iti iei benzina, ca logan pe motorina e superscump. 2 la mana, ce motor ofera cei de la renault pt benzina si motorina pe logan?..pai 1.5 dci de 65 cp sau cat dracu are.. si 1.6 mpi de 107 cai.. cum romanu s-a nascut pilot...deduci si tu de ce se cumpara logan pe benzina ! |
Quote:
|
Quote:
unde diferenta e de 2000 de euro..am mai scris asta odata..cred ca vanzarile de 1.6 107 cp sunt minore |
Recunosc am exagerat, dar faza cu logan-u a raspuns dolb in locul meu.
Aleks, se pare ca nu toti pot face calcule, dupa cum se vede chiar daca le faci, pentru unii sunt degeaba. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:08. |
- Copyright 2026 4Tuning