![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
Zona este podul de la Uzina 2 (str Crinului sau varianta mica cum ii mai zic unii)
|
si unu din baieti am inteles ca locuieste pe str vulcan
|
Ieri dimineata pe la 08, la iesirea din oras, spre Harman (in dreptul sensului giratoriu) erau 2 masini lovite: una rosie deja pe platforma, alta gri (audi cred) era la vreo 10 metri dincolo de calea ferata. Cum a ajuns acolo... n-am idee! Masia era "pe roti" si parea intreaga, cu toate ca a trecut peste un sant, calea ferata...
|
2 accidente azi pe Kogalniceanu! Unul la iesirea de pe Verii (Spark + inca ceva), celalalt la iesirea din parcarea de la bisericuta (Vectra parca si o masina de tren)! SPARK si VECTRA facute zob!
|
masina de teren de la iesirea de la bisericura era un x5 care sa ales cu faru din dreapta spart :D
|
Dar cealalta masina era fata-spate lovita! Bara aia de protectie de pe trotuar era prin port-bagaj pe undeva ... :(
|
aia nam vazuto :D am vazut doar opelu si in fata lui era politia si x5u cu faru spart si credeam ca la aia te refereai :D
|
Si eu am vazut un accident intre cel putzin 2 masini da nu am facut poze ca nu am vrut ca nu sunt fotograf si ca detalii una era o marca si cealata alta marca una era o culoare.. si cealalta parca era de alta culoare si accidentu e fost o nefericita intamplare :grin::grin::grin:
|
iar te-ai imbolnavit ma :lol::lol::lol:
|
Cred ca am vazut si eu accidentul ala....difereau culorile.
|
Tziam zis ca erau culori diferite masinile, deci am vazut eu bine!!!
|
13 decembrie acu vreo juma de ora, o dacie rosie proptita intr-un logan chiar la biserica.
|
3 Attachment(s)
Acum 2 zile ... Patria!
|
Quote:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning