![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
Si dc nu il pune pe site sa il luam si noi ??:( Ce zgarcit ....
|
datimit si mie masni la care pot sa pun numere deinmatrciulare sau ajutatima sa pun numerele ca nu mi le arata
|
Quote:
MOAMA BA GREU MAI INTELEGETI X( |
Si youtube e plin de filme cu el .... normal ca a aparut daca e filmat ..
|
Ma tu nu intelegi RAXAT LA FILMAT SI PATCHUL ESTE WIP
Doamne ba greu mai intelegi\intelegeti X( |
BINA MA TFK NU TE MAI ENERVA CA FACI RIDURI DE LA VARSTA ASTA....AM INTELES.....AM CONFUNDAT CU MIRAN WICHUR MOD PACK!!.....ATOT STIUTORULE.....8-|
|
Mai usor cu nervii pe aici... :rolleyes2
|
Care imi da si mie un script sa am la toate masinile numar de inmatriculare:D
|
Ba imi bagai azi alt driver la placa video ... merge ceva mai bine , si de bucurie ma jucai de ma sparsai Street legal racing .... si descoperi un RAHAT MARE !!! Daca dai steering help nul , masina merge nult mai real si nu mai tremura la camera de bord .... bine e mai treu de contrrolat , dar mai placut de condus .... si tot ma jucai io pana imi dete iar eroare daia (blue scren) albastru pe alb cand se stinge calculatoru ... si m-am uitat pe softpedia si cica mai are putin de trait hardu meu :-<
|
imi spune va rog si mie cineva de ce dupa ce bag unele masini in joc cand intru in joc, cand ii sa dau sa imi cumpar masina noua imi iese din joc, sau si la second hand ... :|:|:|
|
:DDaca afla cineva cum se pun nr la toate masinile.sa imi spuna si mie sau sa ma ajute..
|
Quote:
Asa imi facea si mie , da nu mereu (mai mareu) , ca bagasem prea multe masini ... reinstaleaza jocu si baga doar masinile de iti plac si te joci cu ele ... Chestia cu nr la toate masinile nu creca merge ... |
de ce nu imi merg masinile?????????????
|
1 Attachment(s)
|
milimetric .... dar cu spoileru' ala ce ai avut :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning