![]() |
Re: Custom Garage Bucureşti
1 Attachment(s)
Inca o lucrare executata de baieti:
Suport custom pt numar Splittere spoiler fata |
Quote:
Da-mi te rog pm unde le ai vopsit si cine le-a montat pe bara. Ms |
1 Attachment(s)
salut.cat ma cost si pe mine un bad ca in poza si haionu clean ( semn+maner).astept raspuns.ms
|
Quote:
|
Sefu, vin si eu maine seara la voi sa imi pune-ti colant negru lucios pe plafon, oglinzi??
|
salut...ma intereseaza un bad boy pentru un opel tigra A ,o prelungire pentru bara spate+bara fata clean iar pe langa asta o vopsire integrala a masinii niste preturi estimative pentru fiecare in parte? multumesc
|
Quote:
|
Quote:
|
dupa ce am muncit impreuna la aceasta masina a iesit ceva ce nici eu nu credeam, o bijuteria, va multumesc inca odata
https://youtu.be/ePHjk6ohEBI |
Quote:
Foarte frumoasa masina, |
1 Attachment(s)
cand poti sa-mi dai si mie un pret pentru o bara ca asta din poza: astupat cu fibra in jurul proiectoarelor sa ramana doar gaura proiectoarelor, marit grila de jos, taiat spatiul ala unde era sigla si adusa la nivel cu restul barii + grilele cu sita(sita lipita cu fibra pe rama originala modificata)
|
salut...spoiler fata astra g opc se poate? ...daca da un pret cu tot cu vopsit.. multumesc
|
10 Attachment(s)
O lucrare facuta de Custom Garage:):>----RECOMAND
|
6 Attachment(s)
Baietii lucreaza superb...a inceput transformarea masinii mele...aveti mai jos niste poze de incalzire cu bad-boy-ul :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning