![]() |
Re: DreamWorks
Quote:
|
4 Attachment(s)
Altii vad k inainteaza cu lucrariile, eu dau inapoi, din nefericire ursu a mai avut parte de un eveniment, vad k necazurile se tin scai de mn anul acesta,dar pana la urma tot raul spre bine poate asa imi pun si eu mtech2
|
Detalii despre accident......:sad:
|
Ma simt ca la politie dau declaratie iar :D
Pai veneam de pe Nitu Vasile spre casa pe Brancoveanu, si in dreptul unei brutarii se gaseste unu sa traverseze strada fara sa se uite, am tras de volan stanga sa il evit( daca puneam frana il luam pe capota ca era mazga pe jos) si mi-a fugit spatele si n'am mai apucat sa o redresez si m'am suit pe un matiz parcat pe trotuar. ala care a traversat numai a fost de gasit ca vroiam sa ii zic vro doua vorbe.. e asta e se mai intampla :( |
stai linistit Broh ca o rezolvam noi intr`un fel pana la urma ... nush daca ai vb cu razvanica ... vezi ca iti tre FUSTA de TABLA + aia Mtech 2 :) ca sa o potzi pune :D ...
un set IMPECABIL de OCHELARI ai de la mine ... CADOOO Quote:
|
Merci bro sa vedem!! sper sa o aduc iar in stare in care era :( momentan stau si prost cu banii si o sa cam dureze ceva pana o scot iar, asta e n'ai ce sa faci
|
Quote:
|
Cu timpu se face,e fier , imi pare rau de el mai rau dekt daca ai fi dat in ratatu ala care a traversat.....trebuia lasat fara picioare....
Am incercat sa fac si eu o fapta buna dar am vazut ca nu prea ai cu cine...;) va multumesc de sprijin... respect pentru FLORIN FR33 intotdeauna a fost si va fi super baietas ! |
Lasa bro, nu e nevoie, vad eu cum o scot la capat. merci oricum de gest !
|
Quote:
Quote:
Poate cu ocazia asta...inveti sa fi mai social cand are nevoie omul de tine, nu cand ai tu nevoie de el...Apreciaza si tu mai mult... |
Quote:
sper ca nu am deranjat cu postul meu;) |
Quote:
hai baieti...ca la gradinita...impacare impacare fara nici-o suparare? |
Sa raspund pe rand...
Quote:
Quote:
New site design : http://dreamworks-club.com/ -Folositi mozilla ( sau alt browser dar sa aveti activat javascripts!!! ) -Astept pareri/opinii -Daca va apare tot cel vechi,stergeti cookie sau cache ( nu mai stiu care din ele ^_^ xD ) |
Quote:
ma bucur, lasa ca o sa rezolva.ti voi lucrurile, dar nu le mai spalati in public p.s. sa cresteti mari ca si club si sa vad multe masini de la voi din club la expozitii si nu numai...;) te salut |
Quote:
Si noi de altfel...te asteptam cand iesim la lumina :D. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:53. |
- Copyright 2026 4Tuning