![]() |
Re: E36 - Bmw
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
daca aveam pisica cu banii care ii aveam p vremea asta aveam super super masina !!! dar e :D din greseli invatam !!! ioan_francezu - sigur nu avea catalizator :D avand in vedere ca ai tinut-o in limitare 40 d secunde e normal sa dea rateuri,cu tot cu artificii :D SAX1987 - am trecut pe alb acum :D era tare frumos verdele stiu !!!:D...dar eu zic ca ce am in cap va iesii bine de tot ! vreau o pisica alb :D blana jos,jante late SI ATAT !!!:D SUNET DEJA AM ARE 6 PISTOANE,ARE TOT CE II TREBUIE !!! |
Quote:
Mariane masina arata ca a unui clovn zici ? Nu te gandi asa tata se face , greul sa zic ca a trecut in proporti de 60-70 % .. Ai luat in mare ce-ti trebuie si ai si pus pe ea, ai readus-o la viata si acum mai trebuie mici retusuri de finete si stil ... Lasa ca razi tu la urma de toti si mergi mandru cu ea, nici acum nu trebuie sa mergi cu capu plecat pentru ca ai o masina, nu una oarecare, e ceva frumos si un proiect ambitios pe termen lung ca stiu ce-ti poate capu !! Stii si eu vroiam sa vand m3-ul ca sa mai pun inca un m3 diferenta si sa-mi iau m5 e60 ... E tare , e performant dar nu are ceva al ei cum are m3-ul ca si design ma refer si senzatia care o am la volan... m5-ul e o limuzina cu un motor bomba si un interior frumos dar exteriorul nu difera mult de cel al unui e60 M-pachet si niste jante misto sa zicem !! Deci in concluzie nici eu nu mai vand m3-ul si cu inca 15 mii bagati in el eu zic ca fac ceva mai frumos decat e acum. Sunt constient ca M3-ul nu e chiar o masina dupa care sa faci WOW decat daca stii masina si te gandesti strict la motorul pe care il are si ce e in sine masina .. Un ///M ... Deci capu sus prietene si hai sa facem treaba buna in noul an .... Tineri suntem, forta de munca avem ... Trebuie rabdare si bani... Dar sper sa vina toata de la sine |
Quote:
ma bucur ca nu mai dai m3 :D baga o vopsea :D "pure white" ;) niste proiectoare galbene si hai la vara sa iesim p magheruuuuuuuuuu sa-i cada ochii lu "MFC" cand o sa ne vada :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
te primim ca esti fratele nostru :D |
6 hamuri :oops: :oops: :oops: :oops:
:peace::peace::peace::peace::peace::peace::peace: https://www.youtube.com/watch?v=wdXo1CXXIX4 |
Quote:
|
Quote:
Putin spus.Aude crima si pedeapsa sef la relanti. PS:Nu consideri ca ar mai trebui scoasa putin in afara finala?E doar o parere sper sa nu te superi.:oops: |
salut. sunt relativ nou pe aici iti urmaresc topicu si tie si a lui Jakal si Liviu...sunteti tari rau ...mai tot timpu rad in fatza calculatorului cand citesc traznaile pe care le facetzi..tinetio tot asa.
Si acm ceva Onn:Imi place masina ta...o sa arata criminala alba:D...mai pune ceva poza ceva film cu ea:D..te salut |
Quote:
Ma bucur ca ai trecut la 6 pistoane. poate ne vedem joi vineri sa vb cum fac si eu cu softu ala pt a mea. Bafta in continuare cu "sareta cu cai" :lol:;) |
ce tobe ai scoase?? se aude demential:X
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
eu mor cum se aude :D |
catalizator ai??
|
2 Attachment(s)
Quote:
NIMIC DOAR NEBUNIA ASTA IN SPATE:D !!! DACA TE UITI ATENT LA POZE AI SA VEZI CA TRASEUL ESTE NUMAI TEAVA :D !!!!:D:D:D ! SUNT PERFECT MULTUMIT DE SUNET CHIAR NU AM DE GAND SA IL SCHIMB :D FINALA FACE TOTI BANII !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
- Copyright 2026 4Tuning