![]() |
Re: Focsani
Nu se poate fotografia aceea zona ? sa nu mai vb lumea aiurea si sa se stie despre ce e vorba :D ...
|
Ca sa intrati in legalitate cu cursele ( scz cacofonia ) trebuie acte , cereri , nici eu nu stiu exact , oricum , nu stiu cate sanse aveti sau avem sa intram in legalitate cu cursele deoarece cum toti stiti lipsa de organizare ne ofera discomfort si anumite neplaceri , in fine ....
|
Quote:
|
Jipianule , parca mai aveai si tu un rand de poze si niste filmulete!De ce nu le postezi?
|
Da , imi cer scuze nu m-am uitat ... ptr a curata juma de canal , macar , eu va sugerez daca se poate sa chemati o masina deaia care spala pe strada pe jos ;) , sincer alta metoda nu stiu cam care ar fi , pentru ca din cate am obeservat sunt pietricele multe . Cat despre drum , care e de tara ( camp ) , am observat ca multi s-au plans de el , merge nivelat cu cu masina care niveleaza astfaltul . Eu v-am dat ideei , acum faceti cum vreti . Oricum e imens :O:O:O de lung :D , numai bine
|
o sa mai pun ceva poze... filmuletele nu le pun ... din motive de siguranta
|
Jipane poti urca si filmuletele arhivate si parolate si dai pm cu parola la cei vb pe acest topic ;) ...
|
poi majoritatea care sunt pe acest forum au id-ul meu si au si o parte din filmulete ;) dar nu prea sunt importante filmuletele... nu sunt clare
|
Trebuie o camera ....
|
is destul de clare...
|
mai este o cale de acces la canal in gugesti fara sa trecem prrin apa!
|
Care e aia?
|
stiu... dar si pe accolo e drumul nashpa
|
sincer mi se pare mai bina decat sa imi bag masina prin apa duminica pe acolo vin
|
Ne luam masini amfibii :> ! As vrea si eu filmuletele pe mess daca se poate , cine le are sa imi dea pm cu idu :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:39. |
- Copyright 2026 4Tuning