![]() |
Re: E30 - Txa
Quote:
|
|
A fost frumos...Orgasm direct !!!
|
nu este adevarat,eram constient ca ma bati cu nos,acum am si eu ceva caluti si nu mai vrei sa te dai cu mine,nu esti fairplay,nu stii sa pierzi,oricum sper sa ne vedem vara asta.filmuletu cu wpp-u nu-l aveti?
|
Daca la asta te referi... https://www.youtube.com/watch?v=mixnJEAiFVY
Scuze de offtopic. |
wpp vs txa
|
Chiar sunt curios sa vad ce o iesi cand o fi gata aia cu turbo...
Pe mine ursuletul albastru m-a terminat...cred ca am vazut filmuletele de 100 de ori !!! |
din ce am vazut..pe youtube....felicitarile mele..pentru ce ai facut la baia..mare..:)
tiam zis frate...ca Pasiune ca a ta.... mai rar.......... |
Quote:
poti fi sigur ca vara asta ne vom da......vezi ca sunt niste timpi trecuti undeva pe acest forum.....daca erai constient ca te bat cu nos de ce ai spus la lume ca ma bati cu tot cu nosul meu?sunt fairplay adu-ti aminte ca seara urmatoare dupa ce te-am batut m-am prezentat iar la start cand ai pus calculatorul lui zag si cauciucuri noi si se pare ca le-ai pus degeaba...... https://www.youtube.com/watch?v=75f8xv_ni4w |
calculatorul lui ZAG ul il aveam de ceva timp,si nu conteaza daca pierd sau castig tot omu ala sunt,nu mi-e rusine sa iau bataie spre deosebire de tine,abia astept sa ne vedem pe strazi,sper sa ne vedem vara asta ca la iarna trecem la BI-turbo.filmulet cand te-am batut nu ai????ca daca ma gandesc bine m-ai batut de 2 ori si eu de nu mai stiu
|
Quote:
|
oricum ce a facut dgh si ce va face txa multa lume cu foarte multi bani nu au facut asa ca tot respectul pt amandoi.oricum meritati amandoi felicitati pt ce masini ati facut si eu zic ca e foarte buna concurenta.asa ca bafta baieti
|
nu te-am jignit niciodata si niciodata nu mi-a fost frica sa ma dau cu nimeni,te las in voia ta dar nu e frumos cum vb cred ca cel care s-a stricat esti tu,tu ai 470 de cai cu nos si eu 450 de cai cu turbo si nu vrei sa te dai ti-e frica sa pierzi,nasol.......din nou fara cuvinte si inca ceva m-a sunat un prieten si mi-a spus ca s-a plans mihai(fratele tau) la el ca ce am,am luat-o razna vreau sa ma dau cu tine........inca o data fara cuvinte
|
Quote:
caii de turbo sunt armasari iar cei de nos sunt cai pur si simplu si unde mai pui ca ai mei sunt conditionati,adu-ti aminte cand te-ai dat cu boh si aveai mai multi cp decat el si tot te-a batut,ca sa ma recunosc invins va trebui sa ma bati cand voi avea turbo.....chiar daca nu se va compara din spusele tale la lume ca tu ai 3,8 si eu 3,6......sa asteptam sa imi fac si eu cotetul meu turbo si vom vedea atunci......tu te-ai dat cu mine numai in seara aia cand mergeam in 4 cilindri din cauza ca 2 bujii erau futute.....in fine vorbaria multa saracia omului.....ne vom vedea cand voi fi si eu gata....cand am schimbat bujiile s-a vazut imediat diferenta de un tir dintre noi.... |
Quote:
Frate, eu ti-am mai spus si la Baia Mare..Iti dau eu 350$ pe cotetul albastru si te las sa-l faci in liniste pe cel galben...Merge ? :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:00. |
- Copyright 2026 4Tuning