Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/185940-e30-black-bear-pasiune-fiare-vechi.html)

Nastase Bogdan 25-07-12 20:34

Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi

Quote:

Originally Posted by lalyus (Post 5115172)
Felicitari Bogdane:D vrem sa vedem ursu pe strazi la fel si LAT`U si sa vedem revansa DAS VS LAT :D, la vopsit cand il duci?

Multam Laur, vine DAS-ul vine iar pe strazi.
Cu vopsitul sper la inceputul saptamanii viitoare..au mult de munca vopsitorii buni;)

FkR 26-07-12 08:12

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 5115357)
Iata si filmarea.
Scuzati bataile de ciocan, il apucase treaba si pe vecinul de langa mine:-)

https://www.youtube.com/watch?v=xLFDer6VhdI

Felicitari pentru ceea ce faci.Suna ca un V8.foarte tare

killik 29-07-12 15:01

Ai reusit sa duci masina la vopsitor?

Nastase Bogdan 29-07-12 16:29

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by killik (Post 5119588)
Ai reusit sa duci masina la vopsitor?

Nu inca:rolleyes2
Deocamdata ieri i-am inlocuit pragul pe stanga, azi l-am curatat, zincuit si dat cu mastic pe la imbinari si suduri.

Maine e planificat sa-i montez conductele de frana si sa aerisesc franele si ambreiajul si poate marti sau maxim miercuri pleaca catre vopsitor;)

Totusi, azi a plecat cate ceva catre vopsitor..bara fata, bara spate si pragurile..:-)

Nastase Bogdan 01-08-12 14:18

Ieri i-am aerisit franele si ambreiajul dupa care am urcat-o pe platforma si am dus-o la vopsitor....sa vedem ce o sa iasa de data aceasta..:rolleyes2:-)

daman 01-08-12 15:47

cum ai aerisit ambreiajul ? ca la mine nu merge,scoate aer si f putin lichid...

Nastase Bogdan 02-08-12 05:56

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by daman (Post 5123273)
cum ai aerisit ambreiajul ? ca la mine nu merge,scoate aer si f putin lichid...

Ii faci aerisirea prin cadere pentru cateva minute, dupa care inchizi niprul de la cilindru receptor si ii faci aerisire ca la frane...;)

Sa te uiti ca in permanenta sa ai mult lichid in vas, cel putin 1 cm peste nivelul furtunasului prin care isi trage pompa de ambreiaj lichid;)

Spor la treaba.

Poze de aseara, ursul este in lucru:-)

Cosmin-SNR 05-08-12 23:27

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 5124064)
Ii faci aerisirea prin cadere pentru cateva minute, dupa care inchizi niprul de la cilindru receptor si ii faci aerisire ca la frane...;)

Sa te uiti ca in permanenta sa ai mult lichid in vas, cel putin 1 cm peste nivelul furtunasului prin care isi trage pompa de ambreiaj lichid;)

Spor la treaba.

Poze de aseara, ursul este in lucru:-)

Bravo Bogdane, ma bucur ca nu te-ai lasat cu una cu doua si tot faci ursul ca de expozitie, o sa te tina acum o viata. Spor la treaba si sper sa ne intalnim vreodata la o intalnire ceva.

P.S: Te astept pe topicul meu la "Masina mea BMW Seria 5" 8)

Nastase Bogdan 07-08-12 22:17

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 5128011)
Bravo Bogdane, ma bucur ca nu te-ai lasat cu una cu doua si tot faci ursul ca de expozitie, o sa te tina acum o viata. Spor la treaba si sper sa ne intalnim vreodata la o intalnire ceva.

P.S: Te astept pe topicul meu la "Masina mea BMW Seria 5" 8)

Multumesc Cosmine, ne vedem cum sa nu.
Am vazut E34-le tau, sa ai grija de el, arata bine8)

Ursul a fost vopsit, maine ma duc sa-l iau de la cabina:-)
Piesele le am in casa de vineri seara..

CyPz 08-08-12 01:04

Sper ca de data aceasta a iesit bine! Multa bafta la montat!

killik 08-08-12 22:34

Imi pare ca are mana buna vopsitorul, acum sa vedem ce parere are si Bogdan. :) . Succes in continuare.

iMAGiNE 10-08-12 11:03

hai Bogdaaaaaan!! :D
Spor la montat, culoarea e crima! ;)

Nastase Bogdan 11-08-12 06:42

Masina a iesit f bine de data aceasta, vopsitorul are intradevar mana f buna si lucreaza ieftin.
Va trebui sa-i fac o polisare integrala pentru a scapa de micile impuritati care s-au mai depus si apoi pot sa-mi fac chelia in ea:lol:
Masina este neagra de data aceasta, doar cand pui lumina pe ea se observa fin sclipiciul albastru8)

Masina a fost adusa miercuri la garaj si m-am apucat de montat la ea zilele astea, sper ca in maxim 2 saptamani sa ies cu ea pe strazi, chit ca nu va fi finalizata in totalitate..:rolleyes2

Va multumesc:-)

DonnLuca 11-08-12 09:05

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 5133668)
Masina a iesit f bine de data aceasta, vopsitorul are intradevar mana f buna si lucreaza ieftin.
Va trebui sa-i fac o polisare integrala pentru a scapa de micile impuritati care s-au mai depus si apoi pot sa-mi fac chelia in ea:lol:
Masina este neagra de data aceasta, doar cand pui lumina pe ea se observa fin sclipiciul albastru8)

Masina a fost adusa miercuri la garaj si m-am apucat de montat la ea zilele astea, sper ca in maxim 2 saptamani sa ies cu ea pe strazi, chit ca nu va fi finalizata in totalitate..:rolleyes2

Va multumesc:-)

Felicitari Bogdan! A iesit superr! Adevarul e ca ai cam asteptat destul momentul asta, nu crezi? Spor la montat!!!

Ingerasul99 11-08-12 20:11

Ti-a iesit bine rau vopseaua . Ma asteptam la asa ceva dupa cum ziceai.
Sa o vedem completa. Spor la treaba!!!

All times are GMT +2. The time now is 12:37.

- Copyright 2026 4Tuning