![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
Quote:
Cu vopsitul sper la inceputul saptamanii viitoare..au mult de munca vopsitorii buni;) |
Quote:
Felicitari pentru ceea ce faci.Suna ca un V8.foarte tare |
Ai reusit sa duci masina la vopsitor?
|
8 Attachment(s)
Quote:
Deocamdata ieri i-am inlocuit pragul pe stanga, azi l-am curatat, zincuit si dat cu mastic pe la imbinari si suduri. Maine e planificat sa-i montez conductele de frana si sa aerisesc franele si ambreiajul si poate marti sau maxim miercuri pleaca catre vopsitor;) Totusi, azi a plecat cate ceva catre vopsitor..bara fata, bara spate si pragurile..:-) |
Ieri i-am aerisit franele si ambreiajul dupa care am urcat-o pe platforma si am dus-o la vopsitor....sa vedem ce o sa iasa de data aceasta..:rolleyes2:-)
|
cum ai aerisit ambreiajul ? ca la mine nu merge,scoate aer si f putin lichid...
|
6 Attachment(s)
Quote:
Sa te uiti ca in permanenta sa ai mult lichid in vas, cel putin 1 cm peste nivelul furtunasului prin care isi trage pompa de ambreiaj lichid;) Spor la treaba. Poze de aseara, ursul este in lucru:-) |
Quote:
P.S: Te astept pe topicul meu la "Masina mea BMW Seria 5" 8) |
10 Attachment(s)
Quote:
Am vazut E34-le tau, sa ai grija de el, arata bine8) Ursul a fost vopsit, maine ma duc sa-l iau de la cabina:-) Piesele le am in casa de vineri seara.. |
Sper ca de data aceasta a iesit bine! Multa bafta la montat!
|
Imi pare ca are mana buna vopsitorul, acum sa vedem ce parere are si Bogdan. :) . Succes in continuare.
|
hai Bogdaaaaaan!! :D
Spor la montat, culoarea e crima! ;) |
Masina a iesit f bine de data aceasta, vopsitorul are intradevar mana f buna si lucreaza ieftin.
Va trebui sa-i fac o polisare integrala pentru a scapa de micile impuritati care s-au mai depus si apoi pot sa-mi fac chelia in ea:lol: Masina este neagra de data aceasta, doar cand pui lumina pe ea se observa fin sclipiciul albastru8) Masina a fost adusa miercuri la garaj si m-am apucat de montat la ea zilele astea, sper ca in maxim 2 saptamani sa ies cu ea pe strazi, chit ca nu va fi finalizata in totalitate..:rolleyes2 Va multumesc:-) |
Quote:
|
Ti-a iesit bine rau vopseaua . Ma asteptam la asa ceva dupa cum ziceai.
Sa o vedem completa. Spor la treaba!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning