![]() |
salutare!cum a fost sambata la intalnire?a venit lume multa?ati fost pe undeva sambata seara ?
|
Re:
Quote:
ehh iti spun i ok mai vrea .. acolo a fost doar incalzirea ... :drunk: |
frate ..a cum mi`am adus aminte .. urat din partea lu` BLP`u k s`a cotit :) ... urat urat .... pacat k i s`a facut rau .. dar oricum .. a ieshit bestial ...
btw ... se shtie cine e cashtigatoru la concursu de dimineatza ... mai jucam ??? ERY cand participi si tuh ??? |
Re:
Quote:
|
luati`va .. de la MIDNIGHT ... wallpaperu .. e cu cei din constantza .. multzumiri lu santos .. e gashka mare de la vantage .. 10q
|
1 Attachment(s)
sau asta ...
|
salutare baietzi, am si eu o maaaaaare rugaminte: daca stie cineva sa-mi spuna si mie unde gasesc fibra de sticla la metru si intaritor la kg, ca am gasit numai seturi de 30/70 cm si sunt prea scumpe asa...scuze ca am scris aici, dar n-aveam unde....merci anticipat
|
je!
hey maine poate veniti si voi la RAliu eu sunt acolo sa nu fiu singur!cyaaa all!
|
cand mai comitem una oficiala?
|
bei needBrain nu inteleg .. dc vb la plural ... u la intalniri nu prea \"o comiti\".. u mai mult stai si belesti ochii.. sau vrei sa te lauzi la prietenii tai k cine stie ce faci u prin orash cu masina.. parerea mea ..stai in banca ta si knd o sa`ti iei masini ta si o sa \"o comiti\" ..atunci poti sa vb ;)
psyho bravo pt premiu de la raliu.. :peace: |
mersi .. erai acolo .. ???
need brain sincer e cam plin de politzie si nu prea cred k se complica nici unu ... |
:shock: :shock: :shock: zana rea chiar e rea!!! :omfg: :punch: :zombie:
|
noup .. nu eram..
nu sunt rea deloc.. dar asta e adevaru.. ;) :twisted: |
@ zana:ai postat ca te plictiseai,nu?
|
je SLC!
deci eu propun ca sambata in data de 10iulie la ora 20 la SS sa facem o intalnire si un show undeva intr-o parcare mare!ce ziceti o fii bine?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:12. |
- Copyright 2026 4Tuning