![]() |
Re: Golf 3 - TDI, soft by Bitnet (Halchiu Project)
salut. urmaresc topicu de la inceput...nu crezi ca e pacat sa renunti? bafta in continuare ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
felicitari pt masinuta, chiar e foarte frumoasa,
am si eu o intrebare, de unde ai luat sau unde ai facut kit ambreiaj sport, eu am acelas cod motor dar pe un audi a4. Va multumesc anticipat Cu stima, Vilceanu Florin |
Quote:
|
Quote:
Poti sa mi dai un pm cu o parere despre ei te rog? sunt interesat pentru acel proiect kompressor si mi sa recomandat sa caut un ambreiaj mai serios ! |
Quote:
|
Sper ca de saptamana viitoare sa ma pot apuca si eu de masina,am in plan asa :
-traseu intercooler nou pe 63 cel vechi era pe 50 -dat jos tot sistemul de climatronic si pus sistem de aer normal -strans chiuloasa putin mai tare ceva gen 170 de nm! |
De ce dai sistemul climatronic, jos?
|
Probabil sa fie mai usoara.
|
Nu,il dau jos pt ca s-a stricat ceva la el si baga numai caldura,chiar daca e vara sau iarna si baga caldura numai sus pe parbriz,picioarele imi ingheata.Nu vreau sa imi mai bat capul cu el!
|
si de fel este friguros :))
felicitari pt masina-iti zic si pe forum:-) |
salut....am tot urmarit topicul tau si m-ai lasat impresionat cu asa diesel s-ar mandri orice conducator de benzinar;);)...felicitari
p.s vinzi sistemul de clima?ai putea si ce are?daca s-ar putea repara? da-mi un pm cu pretul ca sunt interesat sa pun pe vr-ul meu clima. ms si felicitar inca odata bafta |
Un lucru e sigur daca s-ar face un film autobiografic despre masinuta ar fi o drama cu final fericit :). Mi-a facut placere sa citesc aceste 60 de pagini. Frumoasa masina si spor in continuare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning